- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen... ama bence kocasının kedilere düşkün olduğu konusunda da yanılmış terk edildiğine göre'' Para İle Rezil Olmak '' Bu Olsa Gerek..
aynen... ama bence kocasının kedilere düşkün olduğu konusunda da yanılmış terk edildiğine göre
bildiğim kadarıyla kadın terk edildikten sonra kendini kediye benzetmeye çalışıyordu.kocasına yaranmak istedi belkide.çünkü kocasını çok sevdiğini kocasınında kedileri çok sevdiğini ve bir gün karısını terk etikten sonra bu kadıncağızında kedi gibi olursam beni kabul eder diye düşünerekten bu operasyonlara başladığını okumuştum. ve tabiki koca geri dönmedi olan bu zavallı kadına oldu psikolojisi bozuk olmasa zaten bu halinden memnun olacağını sanmam çok yazık ama o böle mutlu oluyodur belki artık kendini eksik hissetmiyordur.ben çok üzülüyorum böle terkedilip ne yapçağını şaşıran kadınlara.o sevdikleri adamları bi çuvala koyup yakmak istiyorum
önceki hali buydu estetiğe çokta ihtiyacı varmış gibi durmuyordu
sonra bir estetik merakı başladı
Tam 30 kez ameliyat oldu. Ameliyat olmasının nedenini ise "Eşimin kedilere olan tutkusunu bildiğim için, biraz kedi güzelliğine kavuşmak istedim. Estetik operasyonları bu amaçla yaptırdım." diye açıkladı.
Şu anda 57 yaşında olan kadın, bunların sonucunda vahşi bir kediye benzediği için kocası tarafından terk edildi.
son haliyse bu
2 milyon dolarlık yüzüyle, yüzüne bakılamayacak hale gelen Jocelyn Wildensteyn şimdi modacı sevgilisi Lloyd Klein'le birlikte.