Estetik hep gzelletirir mi sanyorsunuz buda estetik facias

cloudy

en iyi koca ölü kocadır:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
3.569
5
4.jpg

önceki hali buydu estetiğe çokta ihtiyacı varmış gibi durmuyordu

5.jpg

sonra bir estetik merakı başladı

6.jpg

Tam 30 kez ameliyat oldu. Ameliyat olmasının nedenini ise "Eşimin kedilere olan tutkusunu bildiğim için, biraz kedi güzelliğine kavuşmak istedim. Estetik operasyonları bu amaçla yaptırdım." diye açıkladı.

7.jpg

Şu anda 57 yaşında olan kadın, bunların sonucunda vahşi bir kediye benzediği için kocası tarafından terk edildi.

8.jpg

son haliyse bu
2 milyon dolarlık yüzüyle, yüzüne bakılamayacak hale gelen Jocelyn Wildensteyn şimdi modacı sevgilisi Lloyd Klein'le birlikte.

bu ne ya gercekmi bu ayyy korkarım ben bunu sokakta görsem insanmı diye Allah muhafaza igggggyyyy

evvet ben bunu tv de görmüsdüm kimisi varki kendini cirkinlesdirmek icin ellerinden geleni yapiyolar masallah

allahin gücüne gitmesin ama cok igrenc olmus kadin ya llah akil fikir versin

en komiğide kadında kedi görünümü değilde
yüzünde hep bir şaşırmış ifadesi var
her şeye hayret edermiş gibi bakıyor
düşünün kadının güzel bir haber aldığını
yüzünde hep aynı şaşkın ifade hep kaşlar kalkık gözler pörtlek bakışlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok feci ya
insanda mimik denen şeyi yok ediyor şu estetik
varsın kırışık olayımda doğal olayım
sevindiğim üzüldüğüm yüzümden anlaşılsın..:jeyyar::jeyyar:

ay çok kötü ya

ayol kocası terk etmiş sevgilisi nasıl miğdesi varsa böğğk

ayyyyy miğdem bulandı valla.Yazık ya o kadar parayı güzelleşmek yerine çirkinleşmek için kullanmış.:1shok:

adam iyiki başka bi hayvana hayran değilmiş :kaydirigubbakcemile3
Kedilere hayran diye hatunun ettiğine bak sen sonrada terketti seni hak etmiş anam bu

ya insanın kocası hayvana ilgi duyuyo die bunu yaparmı insan kendine ne cahil insanlarımız var yazık valla işkence..

Kediden başka herşeye benzemiş maşallah kaydirigubbakcemile3
Kocası madem kedileri çok seviyordu kedi ilen evlenseymiş töbe tööbe :eek:klava:
Zaten kediye benzemiyo diye beğenmicekse hiç beğenmesin dimi naniknanik

Benide gözlerimden dolayı kediye benzetirler arkadaşlar lisede falan kedi derlerdi :mymeka:

Ama bununla alakam yok sositososito

Ya gece falan görmedim iyiki yoksa rüyama girerdi,
birde yeni sevgilisi mesela buna iltifat etcek;
aşkım yüzündeki şaşkın ifade beni baştan çıkarıyo
ağzının her zaman kulaklarında olmasını çok seviyorum
ağlarken bile gülebiliyorsun gamyoncuiremsu
gözlerin sanki çukurun içine gömülmüş gibi falan mı diyorki -tatlicadiarzu-

Kediden başka herşeye benzemiş maşallah kaydirigubbakcemile3
Kocası madem kedileri çok seviyordu kedi ilen evlenseymiş töbe tööbe :eek:klava:
Zaten kediye benzemiyo diye beğenmicekse hiç beğenmesin dimi naniknanik

Benide gözlerimden dolayı kediye benzetirler arkadaşlar lisede falan kedi derlerdi :mymeka:

Ama bununla alakam yok sositososito

Ya gece falan görmedim iyiki yoksa rüyama girerdi,
birde yeni sevgilisi mesela buna iltifat etcek;
aşkım yüzündeki şaşkın ifade beni baştan çıkarıyo
ağzının her zaman kulaklarında olmasını çok seviyorum
ağlarken bile gülebiliyorsun gamyoncuiremsu
gözlerin sanki çukurun içine gömülmüş gibi falan mı diyorki -tatlicadiarzu-

zannetmem mirmirmirmir
adam kadına bu hakaret gibi iltifatları etsin
zaten kedi olcam diye yırtınıp durmuş
bunun ruhu çoktan kedi olmuştur o sinirle de adamı tırmalayıverir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olan adama olur mazallah ne gereği var ne güzel hayretler içinde pörtlek gözleriyle bakıyo
pörtlek gözlü sevgilim diye seviyodur anca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok korkunç olmuş. bence estetik olacağına gitsin psikolojik tedavi görsün.

çok kötü olmuş yaa kendi hali nekadrda güzelmiş allahın verdiğiyle yetinilmesse olacağı bu az bilee...

evet sadece facia değil sonunu çok merak ediyorum bu kadarda yüzüyle oynarmı bir insan allah çarpar adamı sonunda

valla iyiymiş ilk hali neden etmiş bunları kendine hiç mi aynaya bakmamış acaba...hayır kocası boşamışta bu sevgilisinin aklı nereye gitmiş ki?

X