Estetik Dr şikayet

Alaraya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
1
2
43
Göğsünü küçülmek yada büyültmek isteyen arkadaşlar dikkat lütfen : konusunda kesinlikle tecrübeli Show peşinde koşmayan reklamı az olan cerrahları seçin çünkü ben reklamı var tv de bilmiş bilmiş konuşuyor diye Ercan cihandide yi seçtim ve çok pişmanım göğsümün şeklini geçtim izleri hala duruyor , kendisine gittiğimde ise ukalaca beni odasından kovdu diyebilirim sonrasında ise ne arayan var ne soran , operasyon sonrasında ise hiç çekmemem gereken acıları çektim , kimse mağdur olmasın iyi araştırın

Burdaki şikayetler bir nebze yol gösterici olsada bence çektiğiniz acılar yanina kalmasin.Avukatiniza gerekli olan talimati verin bence..Emin olun yasalar sizden yana.Yapmaniz gereken hastaneden dosyanizi almak 2 3 evrak varsa whatsap yazismalari yada mail sms dokumanlari.Bu saglik problemi icin yapilan bir operasyon degil estetik amacli bir operasyon.eger sonuclardan memnun degilseniz ve cerrahiniz bunu duzeltmiyosa hukuk sizden yana.lutfen yasal haklarinizi kullanin.ne demek odasindan kovdu kimki o.

Ercan beye bende Eylül ayında burun estetiği ameliyatı olmuştum ve o kadar kötü ki.. Bu ay başka doktora tekrar ameliyat oluyorum

şikayetci olun tazminat alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…