Estetik cerrah Nurettin Nolan çok ama çok basarili

Ozgulakturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
4
3
1
Merhabalar meme diklestirme ve liposuction ameliyatlarimi Nurettin Noyan hocam yaptı. Operasyon öncesi ve sonrası mukemmel ilgisi sayesinde gayet sorunsuz ve beklediğimden çok çok daha başarılı geçti. Güzel kalbi eline ve yüzüne yansımış son derece başarılı doktoruma sonsuz teşekkürler.

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,mutlu ve sağlıklı kalkmanız ne güzel :)
Birkaç detay rica edecektim

Hangi şehir hangi hastanede kaç kilo(kg/boy)ile ameliyata girdiniz?

Hastanede kaç gün kaldınız ?

Lipo nuz hangi yöntemle yapıldı

Meme kesiniz nerenizde ve silikon kullandıysanız hangi marka?

Fiyat bilgisi de paylaşabilirseniz okuyacak diğer arkadaşlar da ben de daha da seviniriz :))

Güzel günler, teşekkürler :)

Merhabalar .şehir istanbul dr Nurettin noyanin muayenehanesi nisantasinda zaten ismini girince blog çıkıyor ameliyat florece nigthingel de oldu sadece 1 gece kaldım pazartesi ameliyat oldum çarşamba ve 3 saat avm de gezdim.bu kadar çabuk toparlayacagimi tahmin etmiyordum.tabiki dokunduysa ağrılar var .boy 1.62 kilo 59 olarak girdim ama normal kilom 2 aya kadar şekillenecek 1.5 kilo kadar yağ alımı yapıldı.göğüse silikon yok diklestirme oldu ameliyat izleri bacaklarımda yarım santimine daha kucuk 2 delik şeklinde göğüs tabiki meme ucundan aşağıya bi çiçek var ama zamanla çok çok azalıçak. Fiyat konusunda diğer hekimlere göre çok çok daha az ücret talep ediyor.ama anestezi kalitesi harika bir hastaneyDi. Ne uyumamı ne de uyanmamı hatırlamıyorum bile anjsiyete yaratacak hiçbiriyle karşılaşmadım. Sezaryen olurken çok çok daha kötü olmuştu hastane çok başarılıydı. Hdüşünüyorsanız hizmet kalitesine öncelik veren bi doktor.opEraslan sonrası sizinle çok ilgileniyor bu kadar ağır operasyon sonrası bile sadece ilk gün biraz zor oldu.o da hareket etmek istedikçe ikinci günden beri normal hayatıma döndüm..umarım cevaplarinizi bul mussunuzdur .

Çok çok teşekkür ederim :))
Emek verip detaylı anlatmışsınız,
bacaktaki izden bahsettiğinize göre lipo yu bacaklarınıza yaptırmışsınız,
ben karın sırt bel zannettim genelde lipo yazdıklarında öyle çıktığı için :)
Lipo yöntemi de iz küçük olduğuna göre vazer veya smart sanırım klasik lipo değil,
Ptesi ameliyat oldunuz 1 gece kaldınız salı ,ertesi günü demek ki avm de gezdiniz valla bravo :)
Boy kiloyu kendim kilo fazlam olduğundan kıyas amaçlı sormuştum sizin kilonuz gayet iyiymiş zaten
Dilerim sürecin sonuna kadar böyle sağlıklı sorunsuz devam edersiniz,
Bloğa da bakacağım çünkü dr bey bana yakınmış :)
İyi sabahlar dilerim

Teşekkür ederim umarım sizin içinde herşey yolunda gider unutmayın hasta pozitif olursa herşey yolunda gidiyor kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz güzel günler dilerim.güvenli ve tecrübeli ellere emenet edin vücudunuzu böyle durumlar 1 kere yaşanır. ..sağlık dolu gunler.. .

Çok teşekkürler :))))

Nurettin bey.. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sadece Ameliyat olduğum için değil(göğüs büyütme) güleryüzlülüğü, yaklaşımı, gerçekten çok başarılı ve harika bir İnsandır. Ameliyat sonrası 4. gün işimin başına dönebilecek kadar çabuk atlattım. Çok şükür 1 ay sonrasında hiç ameliyat olmamışım gibiydi genel durumum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…