Merhabalar .şehir istanbul dr Nurettin noyanin muayenehanesi nisantasinda zaten ismini girince blog çıkıyor ameliyat florece nigthingel de oldu sadece 1 gece kaldım pazartesi ameliyat oldum çarşamba ve 3 saat avm de gezdim.bu kadar çabuk toparlayacagimi tahmin etmiyordum.tabiki dokunduysa ağrılar var .boy 1.62 kilo 59 olarak girdim ama normal kilom 2 aya kadar şekillenecek 1.5 kilo kadar yağ alımı yapıldı.göğüse silikon yok diklestirme oldu ameliyat izleri bacaklarımda yarım santimine daha kucuk 2 delik şeklinde göğüs tabiki meme ucundan aşağıya bi çiçek var ama zamanla çok çok azalıçak. Fiyat konusunda diğer hekimlere göre çok çok daha az ücret talep ediyor.ama anestezi kalitesi harika bir hastaneyDi. Ne uyumamı ne de uyanmamı hatırlamıyorum bile anjsiyete yaratacak hiçbiriyle karşılaşmadım. Sezaryen olurken çok çok daha kötü olmuştu hastane çok başarılıydı. Hdüşünüyorsanız hizmet kalitesine öncelik veren bi doktor.opEraslan sonrası sizinle çok ilgileniyor bu kadar ağır operasyon sonrası bile sadece ilk gün biraz zor oldu.o da hareket etmek istedikçe ikinci günden beri normal hayatıma döndüm..umarım cevaplarinizi bul mussunuzdur .