• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik burun

Eki Görüntüle 914634 bi tane foto yükledim oradanda bakıp daha iyi yorum yapabilirsiniz

Aynii iz ayni yerde bendede var 1.5 aylikken birden burun susim hizla indi o izde bayagi gitti onceden aynen boyleydu. Giren burnun cokuyor derdi hstta bende siz gibi forumda sordum. Benimki bayagi gitti anlamiyor kimse atrik. Merak etmeyin duzelecek sisler indikce

Eki Görüntüle 914634 bi tane foto yükledim oradanda bakıp daha iyi yorum yapabilirsiniz

Öncelikle geçmiş olsun, burnunuz hoş duruyor ama şiş olduğu belli. Benim oğlumun da deviasyon ve eğrilik sorunu var. Dr Orhan alan a ameliyat olacak siz şu an nasılsınız memnun musunuz. Forum da fazla bilgi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...

Arkadaşlar merhaba,sitenizde oldukça yeniyim.direkt konuya girmek istiyorum,40 gün önce deviasyon ve estetik buru operasyonu geçirdim,burnum sağa deviyeydi ve kemer vardı.dıştan sorunlu bi burun gibi görünmese de nefes almamda sıkıntı vardı.doktorumda ameliyattan sonra burun da 4-5 yerden kırık varmış,başta zor bi ameliyattı ama toparladım dedi,4 saat sürmüş.şuan hala cok rahat nefes alamıyorum,burun yan duvarları hala şiş masaj yapmama rağmen ve burnumun sol üst tarafında sanki burnumu mandalla sıkıştırmışım gibi bi iz var ve bandajlar cıkarıldıgından beri gecmedi.ben de her kadın gibi taktım kafaya doktoruma da sordum gayet normal diyor,şişlikler inince o iz dediğin şey burnun diğer taraflarıyla aynı olacak diyor,geçiştiriyor :KK43: aynı durumda olan var mı merak ediyorum yada 40. Gün civarında olanlarınızın burunları nasıl.? Bu arada doktorum,Dr.orhan Alan/istanbul/KBB ci,ona ameliyat olmuş birileri varsa da lütfen yanıtlasın? Cevaplarsanız çooooook sevinirim....
Burundaki şikayetleriniz geçtim orhan alanı oneriyomusunuz

Back