Arkadaşlar merhaba,sitenizde oldukça yeniyim.direkt konuya girmek istiyorum,40 gün önce deviasyon ve estetik buru operasyonu geçirdim,burnum sağa deviyeydi ve kemer vardı.dıştan sorunlu bi burun gibi görünmese de nefes almamda sıkıntı vardı.doktorumda ameliyattan sonra burun da 4-5 yerden kırık varmış,başta zor bi ameliyattı ama toparladım dedi,4 saat sürmüş.şuan hala cok rahat nefes alamıyorum,burun yan duvarları hala şiş masaj yapmama rağmen ve burnumun sol üst tarafında sanki burnumu mandalla sıkıştırmışım gibi bi iz var ve bandajlar cıkarıldıgından beri gecmedi.ben de her kadın gibi taktım kafaya doktoruma da sordum gayet normal diyor,şişlikler inince o iz dediğin şey burnun diğer taraflarıyla aynı olacak diyor,geçiştiriyor aynı durumda olan var mı merak ediyorum yada 40. Gün civarında olanlarınızın burunları nasıl.? Bu arada doktorum,Dr.orhan Alan/istanbul/KBB ci,ona ameliyat olmuş birileri varsa da lütfen yanıtlasın? Cevaplarsanız çooooook sevinirim....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik burun
- Konu Sahibi kozalak33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
Çok geçmiş olsun.. ben böyle bir şey yaşamadığımdan nasıl yardımcı olabilirim bilemedim.. doktorunuz şişlikler inince geçeceğini söylediyse mutlaka öyle olacaktır doktorunuza güvenin.. bir de sizin ki zor bir burun olduğundan iyileşme sürecide zor geçebilir..yani burnun tam şeklini alması şişliklerin inmesi normal hastalara göre daha uzun bir süre alabilir.. sabırla bekleyin canınızı sıkmayın, istediğiniz gibi olur umarım her şey pozitif düşünün :)
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.. ben böyle bir şey yaşamadığımdan nasıl yardımcı olabilirim bilemedim.. doktorunuz şişlikler inince geçeceğini söylediyse mutlaka öyle olacaktır doktorunuza güvenin.. bir de sizin ki zor bir burun olduğundan iyileşme sürecide zor geçebilir..yani burnun tam şeklini alması şişliklerin inmesi normal hastalara göre daha uzun bir süre alabilir.. sabırla bekleyin canınızı sıkmayın, istediğiniz gibi olur umarım her şey pozitif düşünün :)
esra lorin benımde sana bi sorum var ya acayıp kafama taktım ben ameliyat olalı 3 ayı geçti fakat hala burnumda kemer var.artık geçmez dimi o kemer kaldı yani :S:S
esra lorin benımde sana bi sorum var ya acayıp kafama taktım ben ameliyat olalı 3 ayı geçti fakat hala burnumda kemer var.artık geçmez dimi o kemer kaldı yani :S:S
mrb kemer gibi çok hafif bir çıkıntı bende de oluştu. pek farkedilmesede gerçekten rahatsız edici bir şey. senin de morelini bozmak istemem ama geçmeme ihtimali var
mrb kemer gibi çok hafif bir çıkıntı bende de oluştu. pek farkedilmesede gerçekten rahatsız edici bir şey. senin de morelini bozmak istemem ama geçmeme ihtimali var
geçmez bencede ya cok moralım bozuk 3 ay geçti sonuçta.senın fotonu gorebılırmıyım sen ne zaman amelıyat oldun
geçmez bencede ya cok moralım bozuk 3 ay geçti sonuçta.senın fotonu gorebılırmıyım sen ne zaman amelıyat oldun
albümüm açık bakabilirsin oradan:) 13 ay oldu. seninde resimlerini görelim ama :)
albümüm açık bakabilirsin oradan:) 13 ay oldu. seninde resimlerini görelim ama :)
ben pek anlamıyorum bu olaydan 3 tane fotonu gordum onlar dimi :) bence gayet güzel burnun
teşekkür ederim :) sormuşsun bi kere ben merak ederim ama ekle bi ara :))ben pek anlamıyorum bu olaydan 3 tane fotonu gordum onlar dimi :) bence gayet güzel burnun
- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
Eki Görüntüle 915316 oldu mu ki
Tatlım o minik kemer gibi şey bende de var, hatta sitede birkaç kişide daha gördüm ben.. evet geçmez ama rahatsız edecek bir durum değil, kafaya takma yani.. :)
Tatlım o minik kemer gibi şey bende de var, hatta sitede birkaç kişide daha gördüm ben.. evet geçmez ama rahatsız edecek bir durum değil, kafaya takma yani.. :)
sendede mi var ben senın fotoları gordum cok güzel burnun cok beyenıyorum
- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
sendede mi var ben senın fotoları gordum cok güzel burnun cok beyenıyorum
Teşekkür ederim canım evet var bende de ama dediğim gibi çok bariz dikkat çeken bir şey değil senin ki de öyle.. hatta dur fotoğraf bulursam öyle belli olan koyarım şimdi :)
bişi daha sormak istiyorum amelıyat olalı 65 gün falan oldu daha şiş varmıdır burnumda yoksa gecmısmıdır tamamen.tecrubelerınden yararlanıyorum
- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
bişi daha sormak istiyorum amelıyat olalı 65 gün falan oldu daha şiş varmıdır burnumda yoksa gecmısmıdır tamamen.tecrubelerınden yararlanıyorum
Canım ilk ay şişkinliğinin çoğunu atarsın geriye kalan şişlikler de sadece senin farkedebileceğin çevrendekilerin dikkatini çok çekmeyen hafif şişliklerdir onlarında tamamen inmesi 6 ay en fazla 1 seneyi bulur.. ama bir de hastadan hastaya değişiyor mesela senin burnun daha 65 gün olmasına rağmen şiş görünmüyor bana, ameliyat olupta üzerinden 3-4 ay geçen baska bi hastanın burnunun şiş olduğunu da görebiliyorum yani herkes de bu süreç aynı olmayabiliyor.. bu arada burnun hoş olmuş, sağlıkla kullan söylemeden geçmeyim :)
bence kafaya takılacak birşey yok benımde bu sekılde duruyorEki Görüntüle 915316 oldu mu ki
canım o geçicek gibi durmuyo ama mralini bozma sana bi doktor önerebilirim yanloz ankarada dr mehmet akgün doldurma şeklinde 10 dakikalık bir işlem yapıyo ameliyatsız normlde 600 tl ye yapıyo ama seninki çok ufak bi yer olduğu için daha uygun bi fiyat alıcağından eminim zannedersem kendi bulmuş olduğu yöntem bu onun dışında bu durumu giderebileceğin bi olanak yok
Eki Görüntüle 915316 oldu mu ki
Bende de vardı böyle (hatta biraz daha fazla) bir çıkıntı 6. ayımdan sonra geçti. Geçip geçmeyeceğini anlamak kolay parmağınla üstüne bastırdığında yok oluyorsa yani yumuşak ezilebilen bir doku hissediyorsan geçer ama eline direk kemik geliyorsa malesef:44: ben üstüne bi süre bastırıp elimi çeker çekmez fotoğraf çekiyordum birde normal halini çekiyordum baya fark ediyordu
Arkadaşlar merhaba,sitenizde oldukça yeniyim.direkt konuya girmek istiyorum,40 gün önce deviasyon ve estetik buru operasyonu geçirdim,burnum sağa deviyeydi ve kemer vardı.dıştan sorunlu bi burun gibi görünmese de nefes almamda sıkıntı vardı.doktorumda ameliyattan sonra burun da 4-5 yerden kırık varmış,başta zor bi ameliyattı ama toparladım dedi,4 saat sürmüş.şuan hala cok rahat nefes alamıyorum,burun yan duvarları hala şiş masaj yapmama rağmen ve burnumun sol üst tarafında sanki burnumu mandalla sıkıştırmışım gibi bi iz var ve bandajlar cıkarıldıgından beri gecmedi.ben de her kadın gibi taktım kafaya doktoruma da sordum gayet normal diyor,şişlikler inince o iz dediğin şey burnun diğer taraflarıyla aynı olacak diyor,geçiştiriyor aynı durumda olan var mı merak ediyorum yada 40. Gün civarında olanlarınızın burunları nasıl.? Bu arada doktorum,Dr.orhan Alan/istanbul/KBB ci,ona ameliyat olmuş birileri varsa da lütfen yanıtlasın? Cevaplarsanız çooooook sevinirim....
Böyle bir durum yaşamadım ama 40. günden sonra da ciddi değişimler oluyor burunda Geçer yada geçmez diyemem ama kafana takmak için erken gerçekten 6 ayda hatta 1 senede anca oturoyor burun
canım o geçicek gibi durmuyo ama mralini bozma sana bi doktor önerebilirim yanloz ankarada dr mehmet akgün doldurma şeklinde 10 dakikalık bir işlem yapıyo ameliyatsız normlde 600 tl ye yapıyo ama seninki çok ufak bi yer olduğu için daha uygun bi fiyat alıcağından eminim zannedersem kendi bulmuş olduğu yöntem bu onun dışında bu durumu giderebileceğin bi olanak yok
Hayatım ben de aynı doktoru önerecektim seninle. Biz bir doktor arkadaşımla beraber gittik Mehmet Akgün
2 geçen hafta. Gözaltı dolgusu için gitmiştik gerçi. Bilgi almak için epeyce konuştuk. Bu arada hem doktor beyin yapmış olduğu dolguların da öncesi sonrası resimlerini görme şansımız oldu hem de kontrole gelmiş hastalar ile tanıştık. Burunlar 10 dakikalık işlem ile harika olmuşlardı. Ameliyata yakın gelecekte ihtiyaç kalmayacak sanki