Herkezw merhaba,
Size birsey sormak istiyorum, ben sevgilimden gizli gogus estetigi oldum 3 hafta once, aslinda soylemek istemedim özelim sonucta utandimda herseyimi bilmesini istemedim cunki bu konuda beni anlamiyacagini biliyordum ama sevgilim bunu ogrendi ve hic anlayis gostermedi beni dinlemedi bile ve ayrildi benden ve annesine soyledi ben kimsenin bilmesini istemiyordum annesi bana dediki basit seyler yapiyorsun gogus estetigide nedir sen kendini kime gostericeksin sadece kendi annem biliyordu ne yapacagimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz? Benim goguslerim cok kucuktu ve kendime guvenim yoktu sevgilim beni anlamiyacagini biliyordum kendi annem hep desteklwdi cunki 2 yildir dusundugum birseydi ama suan cok degisik duygular icindeyim bana demedigini birakmadilar cok mutsuzum
Böyle bir başlık arıyordum yardım etmek için özellikle, tavsiye vermek için, sana rastladım. Kardeşim, canım.. Umarım aynı dertten muzdarip insanlar okur. Öncelikle iyi ki ayrılmışsınız. Ne kadar anlatsan, sabaha kadar konuşsan, nasıl bir yöntem denesen zaten havada kalırdı lafların, adam zaten anlayışsız dar bir kafa yapısında. Üstelik ANNECİ belli ki, ne olsa ne bitse anneye detay veren anlatan biri. Evlensen de başka bir detayı annesine verip hayatını zehir edecekti: mesela attığın adımlar, aldığın eşyalar, çeyizler, yaptırdığın 2 seans lazer, yüz masajı, kozmetik harcaman veya benzeri herşey... (bak anneye bulmuyorum kusuru adama buluyorum, arayı bulma ve ortamı sakinleştirme, yumuşatma yapacağına annesini her şeye bulaştıran bir tip bu belli ki! )
Şimdi diğer arkadaşlara da tavsiyem şu (boş atıp tutmuyorum başıma geldiği için sizlere de yol göstersin..) Öncelikle partnerinizden saklama yoluna gitmeyin kesinlikle anlıyorlar, nedeni ise biz kadınların vücutlarını onlar daha iyi tanıyor resmen, orijinali ya da sahteyi iyi ayırt ediyorlar, belki daha çok deneyimledikleri, cinsellik yaşadıkları için.. Nasıl paylaşmalı? Öncelikle bunun bir eksik veya özür olduğundan bahsederek girin konuya. Bu bir ENGELLİLİK, SAKATLIK durumu! Kimse Pamela Andersson olmak ve bir filmde bunları sergilemek, seksi bikinilerle gezmek için yaptırmıyor, bunu bilsinler. Kolsuz ya da bacaksız olup takma bacak taktırmak gibi bir şey. Bu bir engel, yani silikon taktırdım değil, “göğsüme
Protez taktırdım” diyeceksiniz önce.. Çünkü ilerde çocuğumu emzirme vs korkusu yaşadım diyeceksiniz. Sorun edecek partnerlere de “göğsümde asimetrik bir görüntü vardı, biri nispeten daha küçüktü farklı boyutlarda protezlerle dengeleme yaptılar” diyeceksiniz mesela. Yani sağlıksal sebepler girecek devreye.. Bir de daha evhamlı partnerler için: "ilerde hiçbir sıkıntısı olmayacak, ömürlük takıldı, -amiyane olacak ama- kamyon geçse patlamayacak" diyeceksiniz. Hala şehir efsanelerine inanıp “ay patlarsa, patlar göğsünün içine yayılırsa” diyen bilgisizlere karşı da bilgileneceksiniz yani. İnanın çok araştırdım ve doktorları dinledim, trafik kazası geçirilse ve parçalara ayrılsak bile patlayıp yayılma durumu yok sadece kesilip parçalara ayrılabilir vücuttaki her uzuv gibi yani.. Kısaca partnerinize söylemeniz taraftarıyım ben öyle yaptım ve sağlıksal dedim, asimetrikti, biri büyük biri küçüktü, şarttı, doktor önerdi vs. Ha yalan mı bunlar, çoğunlukla değil, yıllarca neler çektim bir ben bilirim, laflar, aşağılamalar, eksik hissetmeler, seni aşağılayacak insanın sadece bir et parçası olan göğsünüzden vurarak konuya girmesi.. 26 yaşıma kadar.. Engelliydim resmen, bir uzvum eksikti, saklardım kendimi, kıyafetlerimin 100de 90ını mecburiyetten giyerdim.. Sonuçta iyi ki yaptırdım, iyi ki razı gelmedim o kötü gidişata, kıyafet almak benim için imkansızdan rutine dönüştü, daha değerli şeylere yoruyorum kafamı artık. Denize plaja gitmek hayatımı karartmıyor, rutin şeyler haline geldiler şükür. Yeniden doğdum.. Evlendim sonra.. Evlenmeden önce de mutlaka paylaştım bunu kaldırabilir mi, bu onun için önemli mi, ama dediğim yöntemlerle ve -istemesem de- ağlayarak.. Herşey güzel devam etti kısaca. Dikkate alan olur umarım.. Sevgiler herkese.
Ve kardeşim sen de iyi ki yaptırdın, zaten 2 yıldır planlamışsın, canına tak demiş.. Kelimelerinden anladığım kadarıyla epey gençsin, çok mutlu olacaksın iyi ki yaptırdım diyeceksin, bu adamın bile adını anmayacağın zamanların gelecek, boşuna üzülmüşüm ki amaan diyeceksin, daha önemli şeylere kafanı yoruyor olacaksın :) Sevgiyle öperim..
Bu arada bilginize: Özelden sorunuz olursa dönemeyebilirim ya da çok geç dönerim; çünkü her zaman kullanmadığım üyelikle giriş yaptım.. Asıl üyeliğim başka..