ESTETHICA Ataşehir'de burun estetiği oldum....

Tannshleyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
4
4
1
İstanbul
Merhabalar
Yıllardır aklımda olanı sonunda yapmış bulunmaktayım:) Arkadaşımın burnunu görüp hemen doktoruyla görüştüm. Doktor bey'in adı Mert Demirel Ataşehir Estethica da kendisi. Hastane olsun ilgilenenler olsun doktor olsun hasta odaları olsun herşey çok güzel ve herkesok ilgiliydi. Salı günü görüştüm. Olabilecek burun şeklime karar verdik ve çarşamba ameliyat oldum. Ameliyatım 2 buçuk saat sürmüş. Çıktığımda yüzümde buzlar vardı. Hiçbir ağrı sızı hissetmedim diyebilirim. Sadece narkozun etkisiyle mide bulantısı ve baş dönmem oldu. 1 gece hastanede kaldım. Kontrol sonrasında evime geldim. Ve belli aralıklarla yüzüme buz koydum. Çok az morarma ve şişliğim oldu. Bugün gittim alçım değişti burnumu gördüm şiş haliyle bile çok güzeldi. İkinci alçım takıldı. Cumartesi günü alçım tamamen cıkacak inşallah. Deniz suyu spreyimi her saat başı sıkıyorum dik yatıyorum. Yüzümde az şişliğim var suan. Alçım tamamen cıkınca yine yazıcam size. Şu ana kadar Estethica ve calışanlarından cok memnunum siddetle tavsiye edebilirim özellikle Mert Demirel işinde çok iyi.... Herkese buradan da bir kere daha teşekkür ederim... Burun estetiği yaptıracak olan arkadaslara önerimdir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım senin adına cokkk sevindim,okurken resmen mutluluğunu ve heycanını hissettim :) inşallah ömürlük olur burnusun

darısıda bana ve tüm isteyen arkadaşların başına

alçın çıkınca öncesi sonrası fotonu atsan süper olur bizim için:52:

Son düzenleme:
Merhabalarr alçım bugun çıktı resmini paylaşmak istedim çok memnun kaldım ben Allah'ıma şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404566548.718980.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404566559.948101.jpg

Merhabalar
Yıllardır aklımda olanı sonunda yapmış bulunmaktayım:) Arkadaşımın burnunu görüp hemen doktoruyla görüştüm. Doktor bey'in adı Mert Demirel Ataşehir Estethica da kendisi. Hastane olsun ilgilenenler olsun doktor olsun hasta odaları olsun herşey çok güzel ve herkesok ilgiliydi. Salı günü görüştüm. Olabilecek burun şeklime karar verdik ve çarşamba ameliyat oldum. Ameliyatım 2 buçuk saat sürmüş. Çıktığımda yüzümde buzlar vardı. Hiçbir ağrı sızı hissetmedim diyebilirim. Sadece narkozun etkisiyle mide bulantısı ve baş dönmem oldu. 1 gece hastanede kaldım. Kontrol sonrasında evime geldim. Ve belli aralıklarla yüzüme buz koydum. Çok az morarma ve şişliğim oldu. Bugün gittim alçım değişti burnumu gördüm şiş haliyle bile çok güzeldi. İkinci alçım takıldı. Cumartesi günü alçım tamamen cıkacak inşallah. Deniz suyu spreyimi her saat başı sıkıyorum dik yatıyorum. Yüzümde az şişliğim var suan. Alçım tamamen cıkınca yine yazıcam size. Şu ana kadar Estethica ve calışanlarından cok memnunum siddetle tavsiye edebilirim özellikle Mert Demirel işinde çok iyi.... Herkese buradan da bir kere daha teşekkür ederim... Burun estetiği yaptıracak olan arkadaslara önerimdir...

ön görüşme için bende estethica ya gideceğim, ne kadara oldunuz ameliyatınızı öğrenebilir miyim?

Ben de Mert Demirele oldum estethicada yalniz ben cok mutsuzum. Burnum yamuk burun deliklerim farkli gulerken hele rezillik su an revizyon dusunuyorum. Ama burun yapisiyla ilgili benim ilk burnum cok sorunluydu. Su an mert demirele mi olsam revizyonu diye dusunuyorum ama cok kararsizim ya daha pisman olursam diye. Ama senin burnun cok guzel olmus masallah.

Ilk ameliyat problemli ise aynı Dr kesinlikle revizyon olma cunku revizyon cok ciddi bir ameliyat profosyonel olması lazım yoksa sonucu facia olur yaşamış biri olarak

Ilk ameliyat problemli ise aynı Dr kesinlikle revizyon olma cunku revizyon cok ciddi bir ameliyat profosyonel olması lazım yoksa sonucu facia olur yaşamış biri olarak
Ya dimi ama o kadar kararsizim ki. Su an Abdulkadir Gokselde karar kildim gerci parayi ayarlamak kaldi. Sen ne yaptin peki ?

Bn ameliyatını ol dum cok şükür hersey yolunda bugun 1 aylık olduk sevgili Dr EREN taştan cok araştırdım eren bey kaburga kıkırdagı konusunda 1 numara dünya literaturüne girmiş daha iyisini bulamzdm

Back