Estee Lauder Sensuous

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Kızlar bugün tekin acara gitmiştim hypnotic poisona bakmaya. girişte bir bayan bana bu parfümü bir deneyin Türkiye'ye yeni geldi dedi ve bileğime sıktı. benim aklımda hypnotic poison olduğu için pek önemsemedim orada da hypnotic poisonı bulamadığım için çıktım gittim ama biraz gezdikten sonra bi bileğimi koklıyım tekrar dedim ve çok beğendim sonra bi daha sonra bi daha koklıyım derken aşık oldum bu kokuya ve tekrar tekin acara döndüm kaydirigubbakcemile3 ben bu kokuyu çok beğendim dedim ve almaya karar verdim biraz fiyatı fazlaydı ama çok beğendiğim için annem hadi doğum günü hediyesi olarak alıyım sana dedi yoksa almazdım sanırım.gerçi hypnotic poisonla aynıydı fiyatı.ama ilerleyen günlerde daha da düşer herhalde fiyatı çünkü daha türkiyeye geleli bi hafta olmuş öyle dedi bayan.ama bi kokusuna bakın derim ben çookk beğendim koklayıp duruyorum ikide bir kaydirigubbakcemile3 tabi zevkler farklıdır beğenen de olur beğenmeyen de.ben sadece burda yeni çıkan bi parfümü tanıtmak istedim
resmi de bu kızlar

Nasıl bir koku cnm,çiçek kokusu mu,baharatlı mı?

Tekin Acarın sayfasında bu parfümün özellikleri şu şekilde verilmiş:
ÖZELLİKLERİ
Duyulara hitap eden esansı yakalamak için, Estée Lauder 'Odunsu Kehribar' adındaki yeni parfüm kategorisini tanıttı, Sensuous parfümü kadının en sıcak, en kadınsı tarafını ortaya çıkarmak için, onun yumuşaklığını, zarafetini, gücünü hissettirmek için yaratıldı. Estee Lauder Sensuous, atmosferik çiçekler tarafından sarılmış eritilmiş odun ve kehribar, bal dokunuşu ve karabiber notaları ile zengin ışıltılı bir parfümdür. Sıcak notalarında eritilmiş odun ve kehribar, kadınsı notalarında yasemin, zambak, manolya ve ylang, ışıltılı notalarında ise erimiş sandalağacı, karabiber, sulu mandalina ve bağımlılık yaratan şerbet gibi doğal bal, çekirdeğindeki odunların modern ışıltısını yansıtacak şekilde, büyüleyici ve uzun süren şehveti yaratmak için birleştirildi.

canım ankamall daki tekin acarı mı diyorsun.çünkü aynı sekilde bende gittim bana da yeni geldi diye bir kız bu parfümü sıktıkaydirigubbakcemile3
2008 yılında cıkmıs bu parfüm ama tr ye yeni gelmiş demekki bende cok begendim bal varmış içinde

evet canım ankamall deki tekin acarı diyorum.
evet önceden çıkmış ama türkiyeye bi hafta olmuş geleli
çok güzel ama yaa koklayıp duruyorum burnum koku almaz hale geldi artık kaydirigubbakcemile3

gerçekten cok güzel bir koku ve bayada kalıcı.güle güle kullan cnm parfümünü gerçekten cok güzel bir seçim yapmışsın :asigim:

Çok merak ettim kokusunu açıkcası. Bir ara gidip bakayım... Idole alacaktım; ama bu da güzelse bunda karar kılabilirim..

ben tekin acara ne zaman girsem almadan çıkıyorum kokular çok karışıyor.her zamanda gidecek fırsatım olmuyor.
bu güne kadar hep forumlardan duyduğum parfümleri denedim bi sürü para verdim ama aradığımı bulamadım,
ev parfümcü gibi oldu, aradığımı bir bulsam hiç vazgeçmiycem,ankaraya gidersem bunuda deneyim bari:)

kesinlikle denemelisiniz ben bitirmek üzereyim kullanmaya ara verdiğim zamanlarda kokusunu özleyip tekrar dönüş yaptığım nadir kokulardan oldu bitince yenisi mutlaka alınacak bi şans verin derim hanımlar :)

mrb aradıgınızz kokuyu buldunuz mu ?? bende hala bulamadım daa

mrb kalıcılıgı nasıl imza kokunuz mu ...? ben hala hayatımın kokusunu bulmus degilimm bunu cok merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…