Estee lauder parfümleri

Knowing :Baharatlı ,iddialı bir parfüm .Günlük kullnıma uygun değil.Şık kıyafetlerin ,gece ya da kışın parfümü.

Pleasure:Sıradan güzellikte çiçeksi parfüm .Pleasure intense bilmiyorum kullanmadım.

White Linen : Temizlik kokar hafiftir ama çok karakteristik değil.Günlük için ideal.

Spell Bound : Baharatlı, odunsu, çiçeksi koku .Biraz oryantal bir koku diyebilirim .Kışa uygun.Knowingden daha fazla severim.İlk sıkıldığında ağır gibidir sonra hafifleşir.Karakteristik bir
parfüm.

Beautiful : Çiçeksi biraz ama çok çiçek çiçek de değil .Pleasuredan daha fazla severim .Onun kadar sıradan ve çok çiçeksi gelmez.

Beyond Paradise :Test edip beğenmemiştim.Sonra hediye olarak geldi :O Denedim tekrar ama hatırladığımdan bile kötüymüş .Çok çok ağır çiçek kokuyor bana.Vazoda kalmış bozulmuş çiçek kokusu gibi.Tahammül edilebilitesi yok .Baş ağrısı yaptı bende

7 yıl önce aldığım beautiful bitti neredeyse ve güzel kokuyordu ama geçenlerde estee lauder standında orjinalini denediğm beautifulun benim kullandığımla alakası yok.Hacı yağı gibi dediğimiz itici ,ağır bir koku olmuş.Aynı koku nasıl bu kadar değişir anlamadım.

bu koku nie bana ağır gelmiyo acaba.tanıdığım herkes çok ağır olduğunu söyler.ben de ağır kokulara kesinlikle katlanamam.ama bu koku bana ağır gelmiyor.ben de anlamdım.
peki naptın parfümünü duruyo mu öyle?

Ev işlerimize yardımcı olan bir hanım var .Onun 17 yaşlarındaki kızı kullanabileceğini söyledi.'ama ne olur bu eve geldiğinde sıkma baş ağrısı yapıyor 'diye de uyarmayı ihmal etmedim:)Bazen benim de hafif bulduğum kokuları ağır bulanlar oluyor.Göz zevki ,renk zevki,damak tadı nasıl aynı olmuyorsa parfüm zevki de bundan farklı değil.

Son düzenleme:

Anladım.Ağır kokan sade olan Beautiful değilmiş. Beautiful -Sheer serisiyimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…