Pudra, Fondöten, Kapatıcılar estee lauder bb krem

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
bu kremi kullanıp memnun kalan var mı?spf 35 yüksek olduğu için bunu tercih etmeyi düşünüyorum.ama pahalı bir ürün.birilerine danışmadan almak istemedim.kullanan varsa ve yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.

BB kremi korelilerden daha iyi yapan olamaz bu yüzden Kore markası bulmaya bak watsonsta bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ayrıca blogumda missha ve diğer BB kremleri bulabilirsin

Cok guzel bi kapatici fakat en acik tonunu almama ragmen cildime koyu geldigi icin kullanmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BB kremi korelilerden daha iyi yapan olamaz bu yüzden Kore markası bulmaya bak watsonsta bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ayrıca blogumda missha ve diğer BB kremleri bulabilirsin

missha kullandım sadece.herkesin beğenmesine rağmen ben beğenmedim maalesef.çamur gibi bence doğal durmuyor.grimsi duruyor.

Cok guzel bi kapatici fakat en acik tonunu almama ragmen cildime koyu geldigi icin kullanmiyorum.

ben buğday tenliyim.orta buğday diyelim.acaba açık tonu olur mu bana.estee lauder ürünlerine güveniyorum.ne aldıysam memnun kaldım.şimdi netten almayı düşünüyorum.tonunu tutturamassam kalmasın bi köşede.

X