• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Este aura da burun estetiği yaptırdım

Gulsahsah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
3
0
1
35
este aura kliniğini internetten keşfettim bana yakın diye gittim nish İstanbul’dalar. Burun estetiği oldum.Doktorları Alper Mete Uğurlu .. kısa süre oldu ve çok menunum.Doktorda çalışanlarda çok ilgili ve piyasaya göre uygun fiyatlandırmaları vardı.Hiç pişman değilim:)

este aura kliniğini internetten keşfettim bana yakın diye gittim nish İstanbul’dalar. Burun estetiği oldum.Doktorları Alper Mete Uğurlu .. kısa süre oldu ve çok menunum.Doktorda çalışanlarda çok ilgili ve piyasaya göre uygun fiyatlandırmaları vardı.Hiç pişman değilim:)

Ben de gögüs estetiği oldum, damla istedim olmaz dedi, ağzıma girecek bir dekolte yaptı ve isteğimi kulak ardı etti vücuduma ve küçük olsun dememe rağmen büyük cc taktı, işin en kötüsü ise ameliyat öncesi hiç el ile kontrol yapmadı yani insan bir bakar bir kitle vs var mı diye bir mamografi ister işini riske atmaz..

Ben menmunum Este aura ya teşekkür ediyorumm tam istediğim gibi yaptı benimkinide

Back