Essmeraldamızın bebeği olacak

Yakında kitap çıkarıcam be, kısa sürede 250.baskısını yapıcak:jeyyar:

sen kime dalaştığını bilmiyon kanımcasengözlerimebaksanab

ne kitabı...menopozluların randevu günleri felan mı...
yoksa randevu ertelemek isteyen menopozlulara öneriler mi...pardon bahaneler....
hadi conem hadiiiiii.......................

Tebrik ederim esmeralda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar:

Ulen k.kda herkes hamile kaldıktan sonra mı hamile kalacağım ben acep sıra bana bi türlü gelmedi yaf:nazar:

assolistler en son çıkar canım...senin bebe kknın assolisti oleceeekkkk....
sıkma canını...Allahım bilir doğru zamanı hayırlısıyla...

esmeralda.canım .işallah saglıkla ve sevgiyle kucagına almayıda rabbim nasip etsin...........

ben hep derim bu cinli gacıdan korkulur diye ama bıyık yokki lafım dinlensin............

ay o sakalmıydı .......anlayın artık.........

Tebrik ederim esmeralda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar:

Ulen k.kda herkes hamile kaldıktan sonra mı hamile kalacağım ben acep sıra bana bi türlü gelmedi yaf:nazar:

işallah canım allah sanada senin güzel kalbin gibi muhteşem bir bebek nasip etsin.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

amin den bakıyım........:Saruboceq:

ülen kıza çığlık atmaya geldiydim bak ettiğin laflara...
kuzu kapama, biz gençler kocemizle öyle sizin gibin resmi ilişkiler kurmuyoruz...spontaane gelişiyor herşey...önceden randevulaşmıyoruz gece için...malum baş ağrımız diş ağrımız yok...bir bakışıyoruz cilveli cilveli hhhoooooopppppppppppp...neyse...gerisini anlatmiim yaşın geçkin...

sana gelince esmer cadı...ülen sırf ben doğuruyorum diye kıskançlığından hamile kaldın di mi...
ülen benden erken doğurursan, ülen ben doğumdayken doğurmaya kalkar da canlı yayını sekteye uğratırsan sorarım ben sana...
ülen nedir benim senden çektiğim...
oyyyy....

nan betii sana inat 8. ayda ıkınacan tıkınacam çıkartacam ortaya görecen gününü.
sonra da senin doğumu mememde bebemle bekleyecem..
ohh yandan yandan..lülülülülülü

vay bee ne bereketli site maşallah diyelim sağlıkla alsın kucağına bebişini inşallah :Saruboceq:

şu ecinnilli bizede müneccimlik yapsada geleceğimizi söylese ne güzel olur valla

valla ecinnili erenlere karıştı ben diyim.
cüzi bi miktar karşılığı rüyaya yatıyor şu sıralar

aminnn sağol.
olsun geç olsun güç olmasın derler yerimseniben

Allah tamamina erdirsin esmerim....saga saglim kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

Cok sevindim.....Şeniz

amin sultanım sağol...

esmeralda.canım .işallah saglıkla ve sevgiyle kucagına almayıda rabbim nasip etsin...........

ben hep derim bu cinli gacıdan korkulur diye ama bıyık yokki lafım dinlensin............

ay o sakalmıydı .......anlayın artık.........

o cinni gelcek zaten bu gece dağıtacak ortalığı.
rüyada şu an kendisi.
cinsiyetini de ben bilecem diye tutturdu kaydirigubbakcemile3

Esmeralda tebrik ederim canım...
Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Sağlıcakla al kucağına...a.s.

assolistler en son çıkar canım...senin bebe kknın assolisti oleceeekkkk....
sıkma canını...Allahım bilir doğru zamanı hayırlısıyla...
Bak bu şekilde hiç düşünmemiştim :roflol:işallah işallah :Saruboceq:
işallah canım allah sanada senin güzel kalbin gibi muhteşem bir bebek nasip etsin.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

amin den bakıyım........:Saruboceq:
amin dedim bile yüzmilyon kere hemde :1hug:
[

aminnn sağol. olsun geç olsun güç olmasın derler yerimseniben

işallah esmerim işallah :asigim:

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah hihoyyyt

esmer
kıızzz
çekil bakim pc. nin başından
radyasyon alma hle sen
kak çabbuk kak bakim

cep telefonun da kulaklık la çok yapıştırma bakim etrafına
hatta sen bundan sonra dumanla güvercinle haberleş biz anlarız

Esmeralda tebrik ederim canım...
Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Sağlıcakla al kucağına...a.s.

Amin şimalim sağol...

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah hihoyyyt

teşekkür erderim balböceği..

esmer
kıızzz
çekil bakim pc. nin başından
radyasyon alma hle sen
kak çabbuk kak bakim

cep telefonun da kulaklık la çok yapıştırma bakim etrafına
hatta sen bundan sonra dumanla güvercinle haberleş biz anlarız

dur kız kalkamam şimdi.
önce sizin görümcedeki paranızı kurtaralım da :roflol:

ayol ben dumanla haberleşecem diye evi yakarım da bi kelimecik anlatamam, böylesi daha iyi boşverkaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrr bende hamiş oldum
pztsi öğrendim
2 günüm geçti test yaptım veeeeeeeeee pozitif

ooooooohh geldim sonunda konuyu ele geçiriyorum derhal geyiğe çeviriyorum essmeralda hazır ol yafrim :jeyyar:

şincik rüyamda bu garıyı hamile gördüm sabah uyandım msn açtım selamsız direk dedim seni hamiş gördüm bir kabustu sanırım dünyaya bi dene daha essmeralda geliyor dedim ilk
sonra akşamı haberi verdi sürpriz bi şekilde hamiile ..:CüvCüv:
bilirsin essmeralda seni sevmem ama profosyenel yiğen taşıyıcısı olduğundan sana nazik olcam 9 ay. ayrıca ben o mercimek boyutunda ama bal tadında yiğenimi doğsun hele bak ısıra ısıra sevcem
o hepimizin bebişi valla üstünde hak idda ediyorum :ecrin_bebek:
ayrıca senide kınadım yani umarım hoca sana kıymıştır yoksa yeğenime veledi zina derler ebedi ban yedtirim kendime ..şakkıdı
nasıl yaptın bu çocuğu nasıl dokandın kocana günah kız ten tene deymez diye bağırmıyoz mu şurda -tatlicadiarzu-

küçük meleğimiz aramıza hoş gel sefa gel sağlıkla gel :asigim:
şimdiden çok şanslı bir bebeksin müthiş bir annen baban var. çılgın teyzoşların var. sende ailene şans getireceksin. sen büyük sürpriz ve inanılmaz bir mucizesin sabırsızlıkla bekliyoruz seni :Saruboceq:

ooooooohh geldim sonunda konuyu ele geçiriyorum derhal geyiğe çeviriyorum essmeralda hazır ol yafrim :jeyyar:

şincik rüyamda bu garıyı hamile gördüm sabah uyandım msn açtım selamsız direk dedim seni hamiş gördüm bir kabustu sanırım dünyaya bi dene daha essmeralda geliyor dedim ilk
sonra akşamı haberi verdi sürpriz bi şekilde hamiile ..:CüvCüv:
bilirsin essmeralda seni sevmem ama profosyenel yiğen taşıyıcısı olduğundan sana nazik olcam 9 ay. ayrıca ben o mercimek boyutunda ama bal tadında yiğenimi doğsun hele bak ısıra ısıra sevcem
o hepimizin bebişi valla üstünde hak idda ediyorum :ecrin_bebek:
ayrıca senide kınadım yani umarım hoca sana kıymıştır yoksa yeğenime veledi zina derler ebedi ban yedtirim kendime ..şakkıdı
nasıl yaptın bu çocuğu nasıl dokandın kocana günah kız ten tene deymez diye bağırmıyoz mu şurda -tatlicadiarzu-

küçük meleğimiz aramıza hoş gel sefa gel sağlıkla gel :asigim:
şimdiden çok şanslı bir bebeksin müthiş bir annen baban var. çılgın teyzoşların var. sende ailene şans getireceksin. sen büyük sürpriz ve inanılmaz bir mucizesin sabırsızlıkla bekliyoruz seni :Saruboceq:

öncelikle bütün herkesi buraya taşıyıp lütfen gebelik konumu geyiğe taşıma.
gebelikten geyiğe taşınan ilk kişi olmak istemiyorumsüprizzzzz ben..

ayrıcana sana bin kere dedim.
ben korkarım utanırım..
kocamın eli elime değmedi, saçımın telini görmedi henüz..
he bu velet nasıl oldu dersen onu da sen biliin artıkınn..:jeyyar:

öncelikle bütün herkesi buraya taşıyıp lütfen gebelik konumu geyiğe taşıma.
gebelikten geyiğe taşınan ilk kişi olmak istemiyorumsüprizzzzz ben..

ayrıcana sana bin kere dedim.
ben korkarım utanırım..
kocamın eli elime değmedi, saçımın telini görmedi henüz..
he bu velet nasıl oldu dersen onu da sen biliin artıkınn..:jeyyar:

bekle bekle taşıcam bu topiği geyiğe sölemedi deme sen
hem meryem ana bir sen iki ne iş kız doru söle nasıl yaptın bunu ayrıntılara gir anlat çabbık :jeyyar:

yoksa benim rüyam hala devam mı ediyo kız hamileyin ya da meryem anasın kutsal maria aah ahh yandın anam sen dilime düştün artık :jeyyar:

gözü aydin olsun esmerelda tebrik ederim

rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

ve darisi tüm anne olmak isteyen gelecegin annelerinin basina

Sağlıkla kucapına almayıda nasip eder insallah ALLAH....
Analı babalı sağlıkla büyütün....

X