Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak şerefi bana düştü Arkadaşlar çok güzel bir başlangıcın minik ayak sesleri var essmerimizin içinde Umarım en kısa zamanda attığı adımları da görmek nasip olur Beklenmeyen bir anda geldi, büyük süpriz yaptı minik melek Şu anda taze anne adayı uykulu gözlerle işleriyle cebelleşiyordur Hemen gelip topiğine sahip çıkmasını bekliyoruz Bu arada rüyasında essmeri hamile görüp test almasına vesile olan müneccim ecinniliye ve başım dönüyor demesinden hemen hamile olduğunu anlayıp essmeri gaza getiren satrapi ve bendenize umarız anne adayı bir teşekkür eder nedenini kendi daha iyi bilir:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol:
canım kızıl tanrıçam anne olacak.
ecinnili, haber verdiğinde dışardaydım. telefonda öğrendiğim de bir zıplamışım havaya. valla millet baktı.ne oluyor bu kadına diye.
essmeraldacığım ,inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
.Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Ben de haberi duyduğumda şok oldum.Bir gün önce onu bebek için iknaya çalışmıştım :roflol:
Meğer içinde çöreklenmiş çöreği :lepi:
Sağlıklı,kaygısız,içini titretecek heyecanlarla,yüreğinde kabaracak coşkularla dolu bir gebelik,sonrasında da sağlıklı bir doğum ve minik bir çift gözle tanıştığında yaşayacağı tarifi imkansız duygularla taçlanmış bir annelik diliyorum essmer yarime :1hug:
ay bunlar benden habersiz açtılar bu konuyu buraya.
hiç beklemezken aynı gebe olduğumu öğrendiğim gibin şok oldum vallaha.
başkasının profil sayfasında adımın olduğu bir konu linki gördüm. delikafadulden
biraz sonra gelip herkese tek tek teşekkür edip duygu ve düşünceleremi yazacağımdır.
az bekleyin.
evet;
içimde birşey büyüyor benim..
hatta büyümüş bile de benim haberim yokmuş.
7 haftadır sessiz sedasız yaşarmış içimde...
meğer dilarem bana, artık hamile kal bak çok güzel dediğinde...
satrapi ve füsfüs bizce sen hamilesin bak bir test al diye yarım saat diretip benimse onlara dalga geçmeyin dediğimde..
ve tüm bunlardan habersiz olan ecinnili baronesin beni rüyasında hamile gördüğünde ben zaten içimde büyütüyormuşum onu..
eğer tüm bu konuşmalar olmasa ben daha ne kadar içimde habersizce büyütürdüm bilmiyorum..
demek onlar olmasa yanımda ben habersizce neler yapacaktım...
ne hissediyorum hala daha bilmiyorum..
en başta önüne geçilmez bir uyku isteği..
sonrasında şaşkınlık hem de çok büyük...
sevinç ve endişe bir arada..
inanmak istiyorum tüm sıkıntıların geride kalıp güzel günlerin geleceğine..
bana hiç beklenmedik anda gelen bu miniğin bana kısmetiyle geldiğine...
yüzümü hep güldüreceğine...
hayırlı uğurlu olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sakın ola hamile topiklerine takılıp bir derdim var,ilişkiler duygular
aşk meşk topiklerini ihmal etme heehihoyyythihoyyyt