Essmeralda, Füsfüs, Dilarem ve Çenebaz' dan İkea çıkarması

Çok teşekkürler ama maalesef benim kızım hiiiç uslu değil,hatta çılgınlığın doruk noktasındamafoldumben
Güzekl dilekleriniz için sağolun,inşallah kaderleri açık olsun kısmetleriyle beraber,çünkü bu cadılıkla benim kız evde kalır :gitme:

aşkım benim opuyorumnanaktan boşver ya çene iyidir, hatun dediğin laf sanatını iyi bilir kaydirigubbakcemile5
annelikte tecrübeliyim evelallah, yarı bi yeğenden yarı diğerinden bir tam anne ederim nerden baksan :CüvCüv:
çok daralınca getir at bana berayı diyorum, bak nasıl mum ediyorum onu cokacimcoook
esmerim konusunda çok haklısın :roflol:
başına gelecekleri düşünmekten bütün gün nutku tutuldu zavallının :roflol:
ben gördüm zaten sen bakmazken berayı cimcikliyodu sus kız 2 dk diye :sinifsinif:
kötü kaynana olcek bu :sinifsinif:

Son düzenleme:
Vay cadı kaynanaklava:

külliyen yalan.lmaz:
patates kızartmasını yiyen defnoştu.
acık kola içtim gözüne dizine dursun.
herkes diyodu ki kaynanan olsa böyle konuşmazdın sende diye; ahanda bundan beter kaynana mı olur başıma.lülülülülülü

Esmerin kara kara vay benim başıma,lan bu koca da ne vardı ki attı ceketini üzerime diye düşündü gün boyu -tatlicadiarzu-

yok anacım artık çorabına bile dokanmıyom; ikiz mikiz olur bu saatten sonra..
aman diyim.yasakkelime

esmer kadar başınıza taş düşsün altında ezilin emiii.
okypete'nin bi smileyi vardı tükürükle ilgili..
burdan sana onu yolluyorum..:mymeka:

hanımlar dostluğunuz daim olsun.:jeyyar:

:1hug: çocuklar haikaaa :lepi:çookk tatlılaarrr,Şeniz

Ohhh maşallah bizim kızlar toplanmış yine.
esmeraldam bebeğin artık ben burdayım demeye başlamış.
Gebelik çok yakıştı sana canım...yerimseniben
Dilarem her zamanki gibi çok güzelsin. Çenebazım dünya
tatlısı zaten gözlerinin içi gülüyor maşallah.
Füsüm sen ne kadar hoşmuşsun öyledefnenin kime benzediği
çıktı şimdi ortaya. Sizleri böyle görmek beni çok mutlu etti.
Beray ile Defne yakında hepinizi bastıracak gibi fıstıklar.
Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgilerimle...
:1hug:

canım benim :1hug: seni ne zaman görücez bakalım, inşallah o da en yakın zamanda gerçekleşir :1rolleyes:

Çok teşekkür ederiz canım,bakan gözlerinde o güzellikopuyorumnanaktan

allahım hiç bu kadar çirkin kadını bi arada görmemiştim :dilcikar:
allah belanızı vere kapınız kuş mokuna sıvana
bu kadroyu tez vakitte evimde istiyorum klava:

ayrıca ömür törpüsü adresi veriyom basmalı fistanı tez yolla berayıda bana yolla artık koca kk gördü kıza bakmayı bilmiyon sen :dilcikar:
esmeralda kızz senin o göbişini yirim ben üstünde şiddetle hak ettiğim yiğencağzımı sev benim için :asigim:
çenemm kız şirinlik muskam iki zilliyi bi arada götürdün ya kahrımdan öliciyim :çok üzgünüm: ayrıca senle başbaşa mantı günü yapıcaz daha canımsın benim!
füsfüsüm kibrit çöpüm senden sonra hayatımda çok şey değişti .. sen mi inceltme kullanıyosun ben mi çok kilo almışım çözemedim !!
füsüm yirim seni bundan kelli çok sık görüşcez biberon kapağı bende mama kaşığı sende :jeyyar:hele o defneyi yerim ben kartpostal gibi bişey o yaa uyy yesin onu teyzesiiiiŞeniz

gıcık garılar güruhu sizi hııhhh:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…