- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
Süper buluşma olmuş...dostluğunuz ebedi olsun...Çenebazım seni gördüm yeniden çok mutLu oldum...maşallah bebiş te pek yakışmış ablasının bitanesine...opuyorumnanaktan:CüvCüv:
Çenebaz,füsfüs,dilarem,essmeralda hepiniz çok güzel çıkmışsınız,
bebelerinizde fotolarda pek uslu gözüküyor
Allahım pek tatlılar,Rabbim kaderlerini de açık etsin,
Topiği okumakta,sizleri fotolardan da olsa tanımakta çok zevkliydi:1hug:
essmeralda gülüm beben kız mı olacak,burdan bakınca kız havası var:CüvCüv:
Çenebaz,füsfüs,dilarem,essmeralda hepiniz çok güzel çıkmışsınız,
bebelerinizde fotolarda pek uslu gözüküyor
Allahım pek tatlılar,Rabbim kaderlerini de açık etsin,
Topiği okumakta,sizleri fotolardan da olsa tanımakta çok zevkliydi:1hug:
essmeralda gülüm beben kız mı olacak,burdan bakınca kız havası var:CüvCüv:
çok güzel görünüyorsunuz... dostluğunuz daim olsun inşallah... a.s.
Yok anam yok,cidden sessizdin.İzmite giderkenki arabadaki kız gitmişti,o zaman da ben aaazımı açamamıştım he heee.yok anam çığlıklardan sesimi duyamıyordunuz ki benim.
yoksa ben konuşuyodum, çatlardım zaten konuşmasam..delikafadulden
Yok anam yok,cidden sessizdin.İzmite giderkenki arabadaki kız gitmişti,o zaman da ben aaazımı açamamıştım he heee.
Ama acısını epey feci çıkarmışım.Kızlar napam ben,çok konuşuyom.Herkeşler öle diyor.Küçükken çok konuşuyorum diye anamdan azar işitirdim.Trip yapar hiç konuşmazdım,sıkardım kendimi ama bi bakardım şakıyorum yine bülbül gibimafoldumben
Neyse bunun da tedavisi vardır sanırım:gitme:
Yok anam yok,cidden sessizdin.İzmite giderkenki arabadaki kız gitmişti,o zaman da ben aaazımı açamamıştım he heee.
Ama acısını epey feci çıkarmışım.Kızlar napam ben,çok konuşuyom.Herkeşler öle diyor.Küçükken çok konuşuyorum diye anamdan azar işitirdim.Trip yapar hiç konuşmazdım,sıkardım kendimi ama bi bakardım şakıyorum yine bülbül gibimafoldumben
Neyse bunun da tedavisi vardır sanırım:gitme:
performanstan düşmüşüm mafoldumben
bu gebelik etti beni böyle zaar..
foliksizlikten bu hale geldim.
unutkan ve sessiz biri oluverdim.
hiç ben gibin değil kimafoldumben
işte beklenen poz hihoyyyt
evet evet işte budur.
defnoş karşısında habire yerken zavalı beray'da ancak ayağını yiyebildi.:roflol:
bu arada popodaki bezin kocamanlığına dikkat.
3 öğün biriktirdi o bezdelikafadulden
Kola içeceğine ceviz yesen,balık yesen,sebze yesen patates kızartması yerine, sanırım unutamazsın istesen de İkeada tam kola içip patates kızartması yerken basıldığını Çok üzgünüm çoook
performanstan düşmüşüm mafoldumben
bu gebelik etti beni böyle zaar..
foliksizlikten bu hale geldim.
unutkan ve sessiz biri oluverdim.
hiç ben gibin değil kimafoldumben
Esmerin kara kara vay benim başıma,lan bu koca da ne vardı ki attı ceketini üzerime diye düşündü gün boyu -tatlicadiarzu-diloşum sen böyle tatlısın, hem de kaymak gibisin valla Şeniz
hem sen kızınla zor zar 2 dk 2 dk konuşmaya fırsat bulduğundan hep bi çırpıda anlatmaya alışmışsın kaydirigubbakcemile3
ondan kaynaklanıyo sanırsam yerimseniben
ben de tam tersi bütün gün çene çalmaya alıştığımdan nasılsa uzun uzun anlatırım derken gün bitmiş oluyo :roflol:
Yok anacım,önceden Beray mı vardımafoldumben
Ben buyum,hep böyleydim ve sanırım hep böyle olucam:gitme:
Sen kaymaksın asıl,kaymak gibi kızsınopuyorumnanaktan
Doğurmadan anne nasıl olunur,seni görsünler,bebelerin konforu senin kucak:ecrin_bebek:
esmerim evet öncekine göre biraz daha durgundun, en azından sıra sana gelsin de konuş çaban yoktu :roflol:
annelik huzuru kaplamış senin de bedenini sanırsam
psikoloğunuz konuştu buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?