- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
Dişlerim nasıl oky'im :lepi:vay vay vay. bizim kızlar toplanmış. var ya ben kalkıp şu kafamı duvarlara vurup geleyim....
dilarem ya senn ne güzelmişsin öyle. vayyyyyy.
ya hepinizin yanında olmak isterdim. defne ve berayıda şöyle sıkıştıramadım zaten. esmerim çenebazım,, füsüm ,dilarem sizleri çok çok öpüyorum. vede çok bir seviyorum.
Dişlerim nasıl oky'im :lepi:
Kafam da kuru füsüm,kiloma yakışmayacak kadar güççük bi suratla dolaşıyom ortalıktaokypetem keşke gelebilsen canım ama sen de peeek uzaklara yerleşmişsin
gel bu taraflara artık yaaa
dilarem hakkaten çok güzel walla bi de o kuru kafalı elbiseyle tam afet olmuştu:)))
Beray sağolsun artık cadılığı geçti,cazgırlık yolunda emin adımlarla ilerliyor,babası pek sakin ama anne elinde bu kaa oluyoramanııın füsüm konu açmış ben aşağı mahalleyi büyütürken :roflol:
başım ağrıyodu ya eve gelip bi güzel sızmışım, anca ayıldım :roflol:
kızlar inanılmaz güzel bir gün geçirdim, hepiniz harikasınız, özellikle canavar beroşum opuyorumnanaktan ve defnoşum opuyorumnakatan günümüzün en güzel parçalarıydı
diloş kız defne kızından aldığı yaramazlık derslerini arabada uygulamaya başladı bile :roflol:
çığlıklar atmaya çalışıyodu ama önce biraz ses açma çalışmaları yapması lazım kaydirigubbakcemile3
canım ya valla beroş daha önce gördüğümüz beroş değildi, çocuğa kimlik değiştirtmişsiniz, naptınız masuma kaydirigubbakcemile3
defnoşum fıstık suratlım nasıl sakin, "daat, gak, attii" derken saati unutmuşuz demek olsun şekerim, bahane olur bi buluşma yaparız bunun için :lepi:
ooy iyi ki buluşmuşuz çok güzeldi zemuszemus
ben bir iki resim ekleyim bekleyin bakim zemuszemus
Beray sağolsun artık cadılığı geçti,cazgırlık yolunda emin adımlarla ilerliyor,babası pek sakin ama anne elinde bu kaa oluyor
Defneyle pek bir araya getirmeyelim,kızın ayarı bozulacak:çok üzgünüm:
Zaten annesi bu olmadı,bir dahaki sefere anneannesine bırak gel öyle buluşalım dedi :gitme:
Oy çenem,çenem çenem,başın geçti mi bidenem:asigim:
Benim gibi değiştirmeyeydin bezini,eve bi geldim,kızımın kilosu epey bi artmış,bez artık emmekten istifa etmek üzereydi ki operasyonu son dakikada başarıyla tamamladık:lepi:yaa bu arada defne dönüşte gene işemiş
önü arkası araba koltuğu heryeri çiş içindeydi
ne yaptınız lan kıza hiç böle olmamıştı
aman niye sorduysam hiç birini de sevmem
özellikle çeneyle dilaremi gözüm görmesin zati :dilcikar:
bebişi çok sevdim, gerci annesi onu bi kobay olarak kullansa da hala tam bi prenses maşallah :asigim:
Hayatım sizi bilemeyeceğim ama bu Çene gacısı leyleği havada gördü bu sene... leylek sürüsü görmüş olma ihtimali daha yüksek tabe kaydirigubbakcemile3
evet canım daha dün kocaeli buluşmasındaydı walla
gezenti gacı
ohh masallah nazar degmesın....allah versın bulusmaları hele ceneme masallah valla hafta sonu full:)))
hepınıze asınayım ama su prenseslerı gormek cok cok guzel valla....kocaman optum
çok özeniyom size yaaamafoldumben
ne güzel buluşup koklaşıyonuz
çene durmak yokk seni ağrıya bekliyomm
gel buluşak kaynaşakzemuszemus
madem başladın bikere turlamaya:smiley-cool:
vay vay vay. bizim kızlar toplanmış. var ya ben kalkıp şu kafamı duvarlara vurup geleyim....
dilarem ya senn ne güzelmişsin öyle. vayyyyyy.
ya hepinizin yanında olmak isterdim. defne ve berayıda şöyle sıkıştıramadım zaten. esmerim çenebazım,, füsüm ,dilarem sizleri çok çok öpüyorum. vede çok bir seviyorum.
çok tatlısınız laaa
küçük kızlar da büyük kızlar da on numara :lepi:
yaa bu arada defne dönüşte gene işemiş
önü arkası araba koltuğu heryeri çiş içindeydi
ne yaptınız lan kıza hiç böle olmamıştı
Karşı komşumuzun kızından dayak yiye yiye en iyi savunmanın saldırı olduğunu düşünmeye başladı garibim.Ama eylemlerim sürüyor,en sevmediğim şeylerin başında eli maşalı çocuklar gelir..bu çocukların arabalarını birbirlerine pek yaklaştırmadık.
zira ilk dakikalarda yapıştırmıştık ki beray defne'nin saçlarına bir asıldı, zavallık defnoşcuk sadece bakakaldı.
zaten o dakikadan sonra hep beray'a baktı, ne olduğuna karar veremedi bir türlü:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?