- 20 Mart 2008
- 141.446
- 212.821
- 1.423
- 60
Yok ya doğru doğru yüzleşsinler
Demi yaniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya doğru doğru yüzleşsinler
Gayet yapılıyor hele Bahçeli'nin yaptıklarıyla baya dalga geçiliyor yani. Şu bisküvi meselesini falan unuttunuz heralde. Nerden ne bulsam da söylesem diye bakıyorsunuz da bazen çok komik oluyo gerçektenSu yanlisligi diger parti liderlerinden biri yapsaydi yine ayni haber yapilir miydi? Sanmam..
Yanlislik diyip gecilirdi.
İyiki bi yanlis soylemis , sozcude bunu bekliyomus haber yapmak icin
Komik olan her firsatta akp yi kotuleyenler yani sizlersiniz benceGayet yapılıyor hele Bahçeli'nin yaptıklarıyla baya dalga geçiliyor yani. Şu bisküvi meselesini falan unuttunuz heralde. Nerden ne bulsam da söylesem diye bakıyorsunuz da bazen çok komik oluyo gerçekten
piaget'nin geldigini bilmiyorum da egitim felsefecisi john dewey'nin geldigini biliyorum hatta koy enstitulerini incelemis hakkinda sunu demisMesela Atatürk eğitim kuramcısı olan Piaget i de ülkemize getirmiş eğitim sistemini inceletmiş , eğitim sistemimizi standstandartlara uygun yeni yaklaşımları içeren çocuk merkezliye yakın diyelim yaptırmış.
Evet ya John Dewey gelmişti. Nasıl da uydurmuşum. Yazarken de dedim piaget değil miydi yoksa gelen diye neyse ikisi de büyük kuramcı olsun diyip rezilliğimin üstünü örteyim:)) düzeltme iyi oldu teşekkürler[/QUOTE][QUOTE="kkazandibi, post: 43075276, member: 693338'nin geldigini bilmiyorum da egitim felsefecisi john dewey'nin geldigini biliyorum hatta koy enstitulerini incelemis hakkinda sunu demis
'Benim düşlediğim okullar Türkiye’de Köy
Enstitüsü olarak kurulmuştur.
Tüm Dünyanın bu okulları görüp eğitim sistemini, Türklerin
kurduğu bu okulları göz önünde
bulundurarak yeniden
yapılandırması isabet olacaktır'
aa o yanlis yapar mi hic. gercegi soylemistir oSu yanlisligi diger parti liderlerinden biri yapsaydi yine ayni haber yapilir miydi? Sanmam..
Yanlislik diyip gecilirdi.
İyiki bi yanlis soylemis , sozcude bunu bekliyomus haber yapmak icin
piaget'nin geldigini bilmiyorum da egitim felsefecisi john dewey'nin geldigini biliyorum hatta koy enstitulerini incelemis hakkinda sunu demis
'Benim düşlediğim okullar Türkiye’de Köy
Enstitüsü olarak kurulmuştur.
Tüm Dünyanın bu okulları görüp eğitim sistemini, Türklerin
kurduğu bu okulları göz önünde
bulundurarak yeniden
yapılandırması isabet olacaktır'
Atatürk kadar ileri görüşlü ve açık zihinli olmak herkese nasip olsa idi Atatürk olmazdı.
Hala hakkında Türk değilmiş, müzlüman değilmiş haberleri yapılıyor. Ne farkedecekse?! Geçmişi Geçmişte bırakamıyoruz.