merhaba lemnli,
rimel olarak max factor false lash effect bağımlısı olduğumdan, yine takma kirpik etkisi vaad eden Essence'in Multiaction false lashes adlı rimellerini merak ediyorum,alacağım.
fondöten olarak ben Essence stay all day 16 hours long lasting make-up foundation / no 30 soft sand olanı aldım ,16 saat kalıcılık vaad eden bir fondöten.. uzun süre yapısını ve kalıcılığını koruyor , kapatıcılığı (yazın azan çillerim var da) Essence'in diğer fondöten serilerine göre daha iyi , yapısı çok güzel , hafif , maske gibi değil.. kesinlikle tavsiye ederim..
pudra olarak da Essence sun club matt bronzing powder -for blondes - lighter skin / no 01 natural aldım.Alışverişten önce aklımda essence fix&matte translucent pudra vardı ancak matlaştırıcı özelliğinin de olması ve renginin güzelliği nedeniyle seçimimi bu pudradan yana kullandım.fix&matte translucent powder , daha özel günlerde kullanılmak üzere tasarlanmış gibi geldi bana,yani her günlük kullanımda kullanılamayabilir. normal beyaz pudra formunda ve kullanımda renksizleşiyor.ancak bu pudrayı da alabilirim önümüzdeki dönemde..Aldığım pudra ise , yapı itibariyle mattfying powder serisi gibi çok toz toz değil.özellikle yaz aylarında fondöteni sabitlemek ve parlamayı önlemek için hafif bronzluk sağlayan oldukça güzel bir pudra,kapatıcılığı orta,kadifemsi yapıyor,matlaştırması ve sabitlemesi fena değil. Gerçekten naturel bir bronz görünüm sağlıyor.tavsiye ederim.
kendi bloğumda fotodaki diğer ürünleri de yorumladım ama bloğumun adını vermeyeceğim buradan , hem blog adı paylaşmak yasak hem de daha çok yeni çünkü :)
ben asıl şu allığı koşa koşa almak istiyorum miami roller girl limited edition seri geldiğinde:
Eki Görüntüle 463295 bakar mısınız renklerin güzelliğine? sakın herkes almasın bitirmesin , bana da bırakııııın