eşşek herif mevzusu

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.378
723
kızlar çok vaktim yok, yazılanların ilk sayfalarına söyle bir göz gezdirdim, kalanını okuycam konu zaten kilit olmus nedenini hala okuyamadım.

''çok uzun, burda dert yok, mide 5+1'' diyenler için, zalımsınız kızlar
:19: ben uzun gelen bir konu olduğunda okumamayı tercih ediyorum konu sahibine saygısızlık olmasın diye de ''yuhh bu ne yaa '' tarzında yorumlar yapmıyorum nihayetinde konusu kilitlenmesin diye.

en basında da belirttim, canı sıkılan bos vakti olana cerez olsun diye. hiç kitap okumadınız mı? öyle düşün hikaye gibi, o yüzden uzun. ha bir de yarım bırakıp kaldığım yerden devam ettiğim için :) yani gönderdikten sonra farkettim burdan çine yol olmus ama gitti bi kere alamadım :) gecen sene açtığım konuda da aynı girişi yapmıstım, canı sıkılana geyik olsun diye, ve 140 sayfa kadar sağlam geyik yapmıstık, kitlemeyeydiniz de burda da yürür giderdik:)

kızı ve beni bulan dedektifler
:7: size kızmıyorum cünkü ben de olsam girip bakarım kim bunlar diye, -tabi burada isim ve resimleri paylaşmadıysanız- insallah konu da bu yüzden kilitlenmemiştir. gercekten üzülürüm kız için. (etiketi de tam doğru yazmamıştım nasıl buldunuz valla pes ben de bugün insragramdan kadın takipci yağmasına şaşırmıştım, dolayısıyla ben de sizi buldum :9:

beni zaten eski konumdan çok bulan oldu(konudaki esas oğlan dahi- hatta bugra'ya da söyledim forumda girdim anlattım diye) özel mesaj atın size linkimi kendim gönderirim hiç dert değil. cünkü ne anlattıysam en ufak ekleme, abartma yok, eksikler vardır ama bak, telde burnunu karıstırdı, arada öksürdü vs gibi (bunu da biri yazmş güldüm:)

midesi geniş diyen hatuna cevap vermedim bi sn :) , yazıp öyle cıkayım (ayh diğer sayfalarda daha neler neler döndü kimbilir de bu yazı bakabildiğm ilk 3-4 sayfaya irhafen)

inan midem 5+1 i gec sadece -1- mutfağı tuvaleti bile yok o kadar kücük. buğrayla birlikteyken ne kadar hassas olduğumu, ne kadar ince detaylara takıldığımı bilsen anlardın. bu kız mevzusunu neden kıskanmadığımı kendimin de anlayamadığımı, sesli düşündüklerimi buraya da yazdım. aralarındaki seyin ucuzluğundan mı, gözümden düştüğünden mi, onunlayken beni unutamadığından mı yoksa durumlarn eşitlendiğinden mi bilemiyorum diye. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum ya da bırak sen öyle bil tanımıyosun neticede, ne yasadığımı ben ve iyi Allah biliyor.

ilk fırsatta yorumlarınızı okuycam, alıntı yapıp oradan cevaplayamayacağım için burdan dönerim artık :54:

Konunun kılıtlenmesıne harbıden uzuldum haa :D daha oncekı konulardakı geyıklerınızı cok sevmıstım bı gun sahurdan sonra sabah 10 a kadar okuyup gulmustum bunuda oyle olcak sandımdı :)ınstagram hesabım yok dıyede uzuldum kızı bugrayı sallada ben senı merak edıyordum yafu cok sırın ve zıpır bı hatun dıyordum burdan sevımlısınde ıste kımse ınkar etmesın, ne yasıyosanda kendın yasıyosun sonucta paylasmasaydın bukadar malzemeyı nerden bulacaktı kk kadınları, saldırıya gectıler astılar bıctıler amaaaan

Ben de demin konu açtım tırsıp ip numarasından bulunuyor mu diye :37:

Aman inşallah olay farklı yerlere gıdıp gereksız yere uzamaz.

bende konu sahibi gelir sakın kıza ulaşmayın falan der diye bekliyorum ama nerdee foto koyulsa üzülürmüş bide kız için :ssz:
o kadar ziyaretçi de dahil görmeyen kaldı sanki kızı.. o kadar şey yazılsa bende merak edip açıp bakarım yazmış bide.. ee ne hakkınız var kızı deşifre etmeye.. :19:

Ben de okusam bu konuyu ben de açıp bulmaya çalışırdım diyorsun o zaman yazdığı taglere kadar niye buraya yazar ki insan. Kızın gerek özel hayatı gerek cinsel hayatı her şey afişe oldu. Olan hostes kıza oldu.

bende konu sahibi gelir sakın kıza ulaşmayın falan der diye bekliyorum ama nerdee foto koyulsa üzülürmüş bide kız için :ssz:
o kadar ziyaretçi de dahil görmeyen kaldı sanki kızı.. o kadar şey yazılsa bende merak edip açıp bakarım yazmış bide.. ee ne hakkınız var kızı deşifre etmeye.. :19:

Hostes kıza ulaşan oldu mu ki? Benim hakkımda böyle bir yazı yazılsa ve ifşa olsam direk özel hayatı ihlalden dava açarım. Ben de buldum hem konu sahibini hem hostesi hem de buğrayı. Düşüncelerimi yazmıyım ama hakarete girebilir:20:

Hiç bir şey anlamadım, buradaki herkes sizi ve konularınızı biliyormuş gibi yazmışsınız. Sanırım herkes sizi tanıyor, herkes sizden bahsediyor moduna girmişsiniz.

Son düzenleme:
O degıl de sımdı bırılerı bu kıza mesaj atmıştır kesın,bu da o sınırle buğrayı aramıstır,Buğra da konu sahıbını aramıstır

Konu sahıbı paylaşacak mı acaba gelısmelerı?

Ya da hostes de mıssılleme yapıp konu acmasın buraya?

Bı de kızlar güzel .çocuğu begenmedım,nasıl tavlamıs bunları anlamadım

Back