• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esse ürünleri nasıl kızlar?

hazarsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
105
0
96
Ankara
Slm kızlar, evleneli 3 yıl oldu, teflon set almıştım artık iyice çizildi atmak istiyorum, çelik tencere yada döküm tencere almak istiyorum.Forumdada esse mağazasındaki döküm tencerelerden bahsedilmiş, ürünleri nasıl daha önce alan, kullanan var mı, memnun musunuz?Esse mağazalarında ayrıca güveç özellikli set tencere tava setleri görmüştüm, bilgi verirseniz sevinirim hanımlar:)

Biz evimizde kullanıyoruz..Çok kaliteli ürünler fiyatlarıda çok ucuz değil tabi..

Merhaba

Esse'de kampanya var. Tekli tencere ve tavalarda %50 indirim var. Tavsiye ederim Güzel modeller vardı.

Merhaba

Esse'de kampanya var. Tekli tencere ve tavalarda %50 indirim var. Tavsiye ederim Güzel modeller vardı.

çok sağol tatlım sayendee uzun süredir beklediğim indirimden haberdar oldum :) hemen ankaradaki ablama siparişlerimi verdimm. zemuszemus

Slm kızlar, evleneli 3 yıl oldu, teflon set almıştım artık iyice çizildi atmak istiyorum, çelik tencere yada döküm tencere almak istiyorum.Forumdada esse mağazasındaki döküm tencerelerden bahsedilmiş, ürünleri nasıl daha önce alan, kullanan var mı, memnun musunuz?Esse mağazalarında ayrıca güveç özellikli set tencere tava setleri görmüştüm, bilgi verirseniz sevinirim hanımlar:)

cnm ben bahsettiğin setleri bilmiyorum ama teflonlarının pek kaliteli olmadığını duymuştum bi yakınmdan. Ancak şuan greenpan tencereleri öneriyorlar. Teflon yerine onlardan alıcam ben. İndirimdeyken bak sende bir istersen.

Essenin ürünleri nasıl bilmem ama bugunkü olaydan sonra ben bi daha birşey alacağımı sanmıyorum. Dün üstünde kocaman 49 lira yazan cam kettle'dan ayırttım, yarın alcam dedim. Bugun almaya gttiğimde fiyatı 99 lira olmuş ve yeni fiyatından almalıymışım, ayırtmamın anlamı yokmuş. 3 kuruş için ayrılmış mala böyle bi muamele yapan bi firmanın isterse malları hint kumaşından olsa yine de istemem. Siz de koşun koşun, alın hadi, baktılar pazar günü ve çok müşteri gelecek, ya da baktılr ki ürünle ilgilenen çok, maaazallah yarına fiyatını artırıverirler. :)

ben de çeyizime 6lı güveç takımı aldım çok beğendim hem de indirim vardı 6 tanesi 9.90dı çok güzel ürünleri var

bendede var guvec takımı cokta kullanıslı yemek takımı ve catal bıcak takımımda esseden schafer

çok sağol tatlım sayendee uzun süredir beklediğim indirimden haberdar oldum :) hemen ankaradaki ablama siparişlerimi verdimm. zemuszemus

canim fiyatlari nedir bunlarin indirimli sitesinde gordum bisiler ama o mu acaba..
Mesela kısa tencere 26 cm 74.50
tencere 16 cm 37.50
tencere 20 cm 57.50
su an bile tefalden uygun cunku..

canim fiyatlari nedir bunlarin indirimli sitesinde gordum bisiler ama o mu acaba..
Mesela kısa tencere 26 cm 74.50
tencere 16 cm 37.50
tencere 20 cm 57.50
su an bile tefalden uygun cunku..

Evet canım direk bu fiyatları yazmışlar insan gerçek fiyatı sanıo ama indirimli fiyatları onlar...

Son düzenleme:
Evet canım direk bu fiyatları yazmışlar insan gerçek fiyatı sanıo ama indirimli fiyatları onlar...

bende şimdi esse ye bakıyodum,indirimli fiyatlarmıymış onlarrCADIARZU

bu arada kızlar sitesinde bakınırken,schafer falan gördüm ne alaka anlamadım yani esse bi marka değilmi? schaferı falandamı satıyor nasıl oluyor??:uhm:

Kızlar teşekkürler cevap için, esseyle ilgili araştırma yaptım ürünleri çokta kaliteli değilmiş bir çok ürünün altında made in china yazıyor birde.Benim sorduğum güveç özelliğindeki setlerdi bayanlar.

Kızlar teşekkürler cevap için, esseyle ilgili araştırma yaptım ürünleri çokta kaliteli değilmiş bir çok ürünün altında made in china yazıyor birde.Benim sorduğum güveç özelliğindeki setlerdi bayanlar.
ben dokum tencere diil de teflon almayi planliyorum ama gecenlerde 1 tane aldim deneme icin..İndirimdeyken hazir....Bi de makarna tenceresi aldim ama o CEM'e aitti..

ben de green pan tencere birde tavasını almıştım.Ütü masası kurutmalık,çatal bıçak takımını oradan aldım.Çeyiz olduğu için daha kullanmadım henüz.

kızlar ben de esse den kasımda 99 liraya 6 parçalık çelik tenceretakımı almıştım. tencerelerden birinin tabanında kararma oldu daha ilk kullanımda. üstelik kapakları da yemek kaynarkan hop hop hopluyor. allahtan indirimden almıştım yoksa çok üzülürdüm. esseye güvenimi kaybettim.:1no2:

kızlar ben de esse den kasımda 99 liraya 6 parçalık çelik tenceretakımı almıştım. tencerelerden birinin tabanında kararma oldu daha ilk kullanımda. üstelik kapakları da yemek kaynarkan hop hop hopluyor. allahtan indirimden almıştım yoksa çok üzülürdüm. esseye güvenimi kaybettim.:1no2:

bu tarz yorumlar onemli bizim icin, ceyizlik aldigimiz icin kaldiriyoruz ve yakin zamanda test etme olanagi bulamiyoruz..Sanirim cok fazla tencere vs. almamak lzm ordan..paylasim icin tesekkurler..

Merhaba,

Ben bugün Esse'den döküm demir bir tava aldım, %50 inirimden yararlanarak. Et, tavuk gibi şeyleri yapmak için. Demir olduğu için çok lezzetli oluyor, bir de yavaş soğuyor dediler. Ben çeyizime aldığım için kullanma fırsatım olmadı. Kullanan varsa yorumlarınızı bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler...

Back