Esra'nın yeni gelin evi..Taptaze mobilya kokusuu :)

bilge_esra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
87
5
16
İstanbul
$SNV30002.webp$SNV30005.webp$SNV30012.webp$SNV30022.webp$SNV30019.webp$SNV30052.webp$SNV30026.webp

oh be en sonunda güzel bir genç evi ne siyah, beyaz, kırmızı nede kahverengiyle bayılmış durumda . oturma odandaki çiçekli perdelerine bayıldım canım. huzurlu ,mutlu, sağlıklı bir ömür geçirirsiniz umarım .

oh be en sonunda güzel bir genç evi ne siyah, beyaz, kırmızı nede kahverengiyle bayılmış durumda . oturma odandaki çiçekli perdelerine bayıldım canım. huzurlu ,mutlu, sağlıklı bir ömür geçirirsiniz umarım .

çok teşekkür ederim. benişu an ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin.. rabbim daha güzellerini sana nasip etsin. hı bu arada perdelerimizi eminönde çok uygun fiyata diktirdiğimizi düşünüyorum. taç'tan istediğim desenleri burda beğenip orda diktirdim ben 700 tl fark etti. MERAKLISINA ;)

güle güle sağlıkla oturun inşallah
evin çok güzel canım özellikle küçük pembe çiçekli perdelerini çok beğendim

MasAllah.
Huzur ve mutluluk hic eksik olmasin evinizden.
Cok begendim :)

çok güzel canım gerçekten iç açıcı özellikle perdene çok sevdim dikkatli bak ona yoksa kaçıracam :):))çok beğendim canım misler gibi şen neşeli sıcacık güle güle otur içinde :emir_bebek:

2 sinide çok beğendim. Nerden aldığınızı sorsam ve modelini sakıncası olur mu? Güzel gülerde kullanın.. Huzur, sağlık ve mutluluk içinde..

ayyyyyy ne güzel, ne kadar heyecanlısındır sen şimdi, o zamanlarım aklıma geldi, her dakikası çok güzeldi, 2 yıl oldu eveleneli çok eski değiliz ama bir bebeğimiz oldu artık zamn su gibi akıyor, çoooook güzel görünüyor eşyaların, ağız tadıyla oturmak nasip olsun inş canım

ayyyyyy ne güzel, ne kadar heyecanlısındır sen şimdi, o zamanlarım aklıma geldi, her dakikası çok güzeldi, 2 yıl oldu eveleneli çok eski değiliz ama bir bebeğimiz oldu artık zamn su gibi akıyor, çoooook güzel görünüyor eşyaların, ağız tadıyla oturmak nasip olsun inş canım

Çok teşekkür ederim. Hemde nasıl bir heyecan yaa.. :))

2 sinide çok beğendim. Nerden aldığınızı sorsam ve modelini sakıncası olur mu? Güzel gülerde kullanın.. Huzur, sağlık ve mutluluk içinde..

Tabiiki canım ne sakıncası.. Engince mobilya var anadolu yakasında/e5 te. Oradan aldık biz her ikisinide.. :) Yanlız bir hatırlatma yapayım Enginev ve engince (kardeşler).. ikisinde de aynı mobilyalar var ve fiyatlar enginev de daha uygun. Bilgine ;)

Back
X