Bi de bi çeşit bitkiyi sallama çay poşetine koyup satanlar vardı ya dnsjdhd vajinaya sokuyomuşun detoks yapıyormuş. Vücudun detoksa ihtiyacı olan en son yer.
konu sahibesi hangi ürünü için açtı konuyu çok merak ettim şimdi
Bi de bi çeşit bitkiyi sallama çay poşetine koyup satanlar vardı ya dnsjdhd vajinaya sokuyomuşun detoks yapıyormuş. Vücudun detoksa ihtiyacı olan en son yer.
Kadının bilinmedik, piyasada daha önce olmayan bir ürünü - icadı yok ki.
Ürünleri: Saç Mayonezi · Hürrem Afro Yağı · Yasemin Yağı · Lavanta Yağı · Gül Yağı · Misk Adaçayı Yağı · Ylang Ylang Yağı.
Bu yağlar yıllardır piyasada var zaten.
Lavanta belirgin östrojen (kadınlık hormonu) özelliklerine sahip bir bitki olduğu için öneriyorlar.
Aynı nedenle lavanta bazlı ürünler erkek çocuklara önerilmiyor. Kız - erkek fark etmeksizin çocuklarda kullanımından da kaçının diyorlar.
İnternetten alıntıdır.
"Çocuk Endokrinoloji ve Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, lavanta aromalı şampuan, duş jeli, parfüm, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin kız ve erkek çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğunu söyledi."
Para bende gani sokağa atasim var diyorsanız buyrun .Esra ezmecinin ürünleri gerçekten net de gösterildiği kadar iyi mi varmı bir bilgisi olan yada kendi tecrübe einen
Teşekkürler
İşte vajinaya yağ sürmek sakıncalı. Hiçbir jinekolog önermez bunu. Sabunlamayın diyen doktorlar, yağı duysa ne der acaba?Lavanta belirgin östrojen (kadınlık hormonu) özelliklerine sahip bir bitki olduğu için öneriyorlar.
Aynı nedenle lavanta bazlı ürünler erkek çocuklara önerilmiyor. Kız - erkek fark etmeksizin çocuklarda kullanımından da kaçının diyorlar.
İnternetten alıntıdır.
"Çocuk Endokrinoloji ve Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, lavanta aromalı şampuan, duş jeli, parfüm, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin kız ve erkek çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğunu söyledi."
Neden selülit kremi markası olur ki bi psikolog te Allam ya.
kadından haberim yok. ne satıyor necidir bilmem.
piyasadaki ürünlerse de onları yılalrdır satan firmaların üreticilerin vs alın vajinanınızın içine sürün kocanız size altın alacak vaadiyle piyasaya sürdüğünü sanmıyorun.
Ulen bi ben giremedim şu işe. Mis gibi diplomam var, tez yökte ismim bileme var. Ben de yapayım bari bi şeyler, exlerinizi kan işetecek en güzel ürünler sitemde arkdrşlr. Yarın elti ve görümceler için kremler üreticem takipte kalın
Sadece su soruya cevap almaniz önemli? Maaaadem herseyde bu kadar başarılı neden kendi hayatında başarılı olmayip bosanmis yag falan boş isEsra ezmecinin ürünleri gerçekten net de gösterildiği kadar iyi mi varmı bir bilgisi olan yada kendi tecrübe einen
Teşekkürler
İşte vajinaya yağ sürmek sakıncalı. Hiçbir jinekolog önermez bunu. Sabunlamayın diyen doktorlar, yağı duysa ne der acaba?
Bu psikolog da tutmuş oranıza sürün sevişmeden evvel diyor.
Yeni bir şey mi satıyormuş; ürünleri neymiş diye kontrol ettim ben de.
Şaka olmalisin ?Esra ezmecinin ürünleri gerçekten net de gösterildiği kadar iyi mi varmı bir bilgisi olan yada kendi tecrübe einen
Teşekkürler
Bi tane daha var öyle, daha Esra ablacığı kadar popi değil ama bazı oyuncaklarla seks pozisyonu anlatıyo falan. O da büyücek o büyüyesiye ben yapim bariEeee durma gir o zaman panpa, yaptır ağzına yüzüne dolgu botoks aç bir Youtube kanalı, cinsellik aldatma koy biraz da oldu bitti. Atalarımız ne demiş sex sells, kadın bulmuş işin yollunu cinselllik üstünden çuvallal para kazanıyor.
Neler var biliyo musun?Neden bu kadar prim verir bu insanlar diye de sorabilirizAllahım çok şükür verdiğin akla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?