Ömörörö oluyor ikinciden sonraÜstüste 6 kere hızlı hızlı ömer erol diyebiliyonuz mu ya ben diyemiyom
benim bebeğim 2 ay önce karnımda ölmeseydi büyüklükleri aynıydı bebişlerimizinmuhtemelen bende haftaya kucağıma alacaktım ama olmadı, rabbim tüm annelere bebeklerini yavrularını bağışlasın
basinsagolsun arkadasim rabbim sabir versin bak esra erolda ole bir surec getirdi insalla sende esra erok gibi yeniden gebe kalir saglikla kucagina alirsin evladinibenim bebeğim 2 ay önce karnımda ölmeseydi büyüklükleri aynıydı bebişlerimizinmuhtemelen bende haftaya kucağıma alacaktım ama olmadı, rabbim tüm annelere bebeklerini yavrularını bağışlasın
bebek tam 3 haftalik olunca baslicakmisEee çöpçatanlık işini kim yapacak şimdi
Edit: Ayyy şimdi baktım Nilgün Belgünmüş. Hiçççççç sevmem yaa, çok cıvık bi kadın
benim bebeğim 2 ay önce karnımda ölmeseydi büyüklükleri aynıydı bebişlerimizinmuhtemelen bende haftaya kucağıma alacaktım ama olmadı, rabbim tüm annelere bebeklerini yavrularını bağışlasın
Aynen daha yanlış bir seçim olamazdıEee çöpçatanlık işini kim yapacak şimdi
Edit: Ayyy şimdi baktım Nilgün Belgünmüş. Hiçççççç sevmem yaa, çok cıvık bi kadın
Allah anali babali buyutsun ins
Burnu neden patlican gibi olmus onu anlayamadim
3 günlükken başlasaydı barita
bebek tam 3 haftalik olunca baslicakmis
Erkek bebekte burun patlıcan gibi olurmuş bizim komşular öyle derdi
Aaa ciddi misinpeki kiz bebekte nasi oluyomus
Ben de duymuştum bunu ama ilk defa esra erolda gördüm. Cuma günü tesadüfen gördüm de aaaaa ne olmuş bu kadının burnuna dedim. Erkek bebek ya, oluyormuş öyle. Kız bebekte de yüzde çil, leke çıkar.Erkek bebekte burun patlıcan gibi olurmuş bizim komşular öyle derdi
Benimde tuhaflasti :)Ben de duymuştum bunu ama ilk defa esra erolda gördüm. Cuma günü tesadüfen gördüm de aaaaa ne olmuş bu kadının burnuna dedim. Erkek bebek ya, oluyormuş öyle. Kız bebekte de yüzde çil, leke çıkar.
Her erkek bebek bekleyen kadında burun büyüyor mu acaba onu çok merak ettim.