Esra Erol İkinci kez anne oldu

benim bebeğim 2 ay önce karnımda ölmeseydi büyüklükleri aynıydı bebişlerimizin :KK43: muhtemelen bende haftaya kucağıma alacaktım ama olmadı, rabbim tüm annelere bebeklerini yavrularını bağışlasın :KK43:

Hamilelik takvimini silsene canım gördükçe üzülürsün.

Allah anali babali buyutsun ins :KK200:
Burnu neden patlican gibi olmus onu anlayamadim :KK53:

benim bebeğim 2 ay önce karnımda ölmeseydi büyüklükleri aynıydı bebişlerimizin :KK43: muhtemelen bende haftaya kucağıma alacaktım ama olmadı, rabbim tüm annelere bebeklerini yavrularını bağışlasın :KK43:
basinsagolsun arkadasim rabbim sabir versin bak esra erolda ole bir surec getirdi insalla sende esra erok gibi yeniden gebe kalir saglikla kucagina alirsin evladini

Ben ilk oglu doğduğunda canlı yayında bi konusmalarini duymuştum iste annem bakıyor ikinciyi se erkek istiyor anne neden diyorum iste ..bunlar 3 kız kardeşmiş falan o yüzden erkek özlemi çekiyormuş ondan dolayı kız torunu olursa bakmazmış tarzında o kadar garipsemistim ki yani topluma ornek olmak varken neden boyle itici gereksiz konuşma yaparsın ki..yani ben erkeği buldum tarzında yil 2015 ve esra hanimcigima 2.erkek nasip oldu ama Allah arada kızı elinden eri aldı nasip olmadi çünkü insan bazı seylerinkonusurken ölçüp tartmali ..insanlarin canini acitacak şeyler soylememmeli ama iste hatadır hatasini anlamıştır..Çok severdim bu kadini ama onun ezikligini hep yasamis demekki simdide soyismini oğlu na koymuş yani anneisnin baskısı içinde kalmis olabilir ..erol soyadi torunda yasasın gibi....

doguma kadar calismasi neden elestirilmis?
anne saglikli bebek saglikli ,eee hamilelikte bir hastalik olmadigina gore bence iyi yapmis.Allah herkese boyle saglikli hamilelikler nasip etsin insallah

Geçmiş olsun cnm, neden öldü bebeğin? Sebebi belli mi?

Aaa ciddi misin :KK53: peki kiz bebekte nasi oluyomus :KK30: :-)

Onu bilmiyorum bi komşumuz hamileydi diğer komşu aay burnun patlıcan gibi şişmiş dedi diğeri de erkek olcaktır ondan dedi sonra cinsiyetini öğrenince erkek olduğunu öğrendik :KK48:
Kadın baya alınmıştı ama o lafına :KK53:

Erkek bebekte burun patlıcan gibi olurmuş bizim komşular öyle derdi :KK53:
Ben de duymuştum bunu ama ilk defa esra erolda gördüm. Cuma günü tesadüfen gördüm de aaaaa ne olmuş bu kadının burnuna dedim. Erkek bebek ya, oluyormuş öyle. Kız bebekte de yüzde çil, leke çıkar.
Her erkek bebek bekleyen kadında burun büyüyor mu acaba onu çok merak ettim. :KK17:

Ben de duymuştum bunu ama ilk defa esra erolda gördüm. Cuma günü tesadüfen gördüm de aaaaa ne olmuş bu kadının burnuna dedim. Erkek bebek ya, oluyormuş öyle. Kız bebekte de yüzde çil, leke çıkar.
Her erkek bebek bekleyen kadında burun büyüyor mu acaba onu çok merak ettim. :KK17:
Benimde tuhaflasti :)
Hatta dikkatimi cekti ...dustu mu bu burun noldu yav diye gecirdim icimden :KK70:

geciyor dimi aaa dostlarrr :KK70:

X