• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra&Berat'ın yeni evi...

çok şirinnn..hepsi harika özellikle pembiş odanın perdelerine ve mutfağın halısına bayıldım..Huzurla sağlıkla oturun.:71:

böyle geniş mutfaklara bayılıyorum yaa
benim ki küçücük
Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

canım evin çok güzel. :nazar: ama mutfağını tek geçiyorum. geniş geniş ferah ferah :nazar: :nazar:

İyi günlerde oturun inşallah. Özenerek döşenmiş bir ev... Ben aynalı dresuara bayıldım diyebilirim. Sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldığınız söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim...

teşekkürler..aynayı çerçeveciden aldım aynısını 2 katı fiyatına istikbalde görmüştüm altındakini de başka bi yerden tanınmış değil ama çok yerde gördüm..

oturma odanız şeker gibiiiyaa..ağız tadıyla oturun inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh :71:

çok güzel çok ferah eviniz var güle güle oturun

çok teşekkürler..allahım isteyen herkese çok daha güzellerini versin inşallah..

solanun (özellikle duvar kağıtları) ve mutfagın çok güzel balkonunda kocaman. Allah sağlıkla sıhhatle oturmayı nasip etsin. ayrıca halılarında harika.

mutfak ve banyo tam hayalimdeki gibi oturma odası o kadar şeker ki ordan hiç çıkmazdım heralde sizin yerinizde olsam insanın içini ferahlatan sıcacık bir havası var o odanın inşallah huzurla oturun :34:

Back
X