Eşofman takımları,penyeler,etekler ve daha fazlası 1. 6. ve 7. sayfalarda buyrun/satılmıştır.

saol cnm sanada hayırlı satışlar çanta varsa başka bakabilirim siyah lacivert renk falan büyük çantaların varsa bakabilirim :34:

Büyük siyah rugan cantam var sayfada gördüyseniz ;) ancak su an cüzdanı tekrar inceledim sadece fermuarlı bölmelerden oluşuyor değil mi kartlık gibi bişey sanırım daha çok?

Büyük siyah rugan cantam var sayfada gördüyseniz ;) ancak su an cüzdanı tekrar inceledim sadece fermuarlı bölmelerden oluşuyor değil mi kartlık gibi bişey sanırım daha çok?

kartlık bölme yokki cüzdanda para ve anahtarlık bölmesi var çantayı son sayfanıza alıntılarsanız bakayım göremedim bide resimler büyümüyo inceleyemedim

kartlık bölme yokki cüzdanda para ve anahtarlık bölmesi var çantayı son sayfanıza alıntılarsanız bakayım göremedim bide resimler büyümüyo inceleyemedim

A tamam pardon ben yanlış görmüşüm :D son sayfadaki resimlerimin arasında var sizin için tek olarak ekliyorum şimdi konuma bakın :)

okadar çok konun varki neye bakıcağımı şaşırdım en iyisi ben sana ihtiyaçlarımı söliim :1:

1. şişme havuz büyük boy
2.bebek bakım çantası
3. 1.5 2 yaş erkek bebek kıyafetleri yazlık
4. ebeveyn kontrollü bisiklet
5.aktive masası yada eğitici oyuncak

canım malisef bunlar bende yok hayırlısı olsun hayırlı satışlar canım sana....

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401035792.807504.jpg
Canim hayirli satislar. Bluza talibim beden nedir. Konuma bak canim begendigin urun varsa takas yapalim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne zaman aldınız ne kadar kullandınız çizik ya da bi sorunu var mı? neden satıyorsunuz

bütün sorularının cevabı yazıyo canm ama yine yazayım bi sorunu yok yeni telefon hediye geldiği için satıyorum 1 ay oldu alalı başka sormak istediğinn bişey varsa sorabilirsin

Back