Esofman 😃dertmı bilemedim

bilmiyorum niye ama uzunnn erkekler bana çok talip olurdu onlarda kısa seviyor demek ki
Ahhahahaa kesinlikle, teyzemle yaşıtız o uzun mesela. Ona hep kısa erkekler denk gelirdi, bana da boyuma göre uzun erkekler

Kuzenim 185 üzeri sanırım, ben kısa kız seviyorum yaa diyodu minicik

Ahhahahaa kesinlikle, teyzemle yaşıtız o uzun mesela. Ona hep kısa erkekler denk gelirdi, bana da boyuma göre uzun erkekler

Kuzenim 185 üzeri sanırım, ben kısa kız seviyorum yaa diyodu minicik
Sebebini az çok herkes biliyor ban yemeyek gece gece

Ben de 163’üm. Uzun mu sayılıyoruz şimdi biz Türk kadını ortalama 161’miş. Demek ki uzunuz
Paçası lastikli eşofman herkesi kısa gösteriyor. Bacağı uzun olanlara yakışıyor. Düz kesim eşofman alın. Hummel’ın siyah pamuk kalın eşofmanları efsane oluyor. Asla yüzeyi tüylenmiyor. Tavsiye ederim. Grileri berbat

Bir haberim var konu sahibi. Türkiye' de kadınların boy ortalaması 2020 yılı itibarıyle 1.64 olmuş. Erkeklerin ise 1.77 olmuş.

Bu konu silinmesin ya arada girer esofmanlı fotolar atariz yada hangimizin boyu daha uzun ince tartışırız belki bende ıstedgım esofmanı bulurum. Uzun ınceyım zaten
Kesinlikle, çok faydalı bir topik olur. “Eşofman sevdalıları” buraya diye başlığı da değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…