- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 23
- 30
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
ne büyük bir dertttttttMerhabalar fızıyım 163 56 kılo bacanak Yun ince basen yok ust taraf hafif buyuk bir fızıyım var ince uzun bırseyımtayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızıyım gıvı esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı cıakrken esofman gotınmwk istiyorum sımdı uzerı de esofman var cıkartıp atasım geldş
Hiçbir kelimeyi düzgün yazamayıp eşofmanı düzgün yazmayı nasıl becerdiniz? Tek takıldığım nokta bu ben bir haşofman beklerdimMerhabalar fızıyım 163 56 kılo bacanak Yun ince basen yok ust taraf hafif buyuk bir fızıyım var ince uzun bırseyımtayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızıyım gıvı esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı cıakrken esofman gotınmwk istiyorum sımdı uzerı de esofman var cıkartıp atasım geldş
Ben eşortman beklerdim. Sonuçta fızıyı da güzelmişHiçbir kelimeyi düzgün yazamayıp eşofmanı düzgün yazmayı nasıl becerdiniz? Tek takıldığım nokta bu ben bir haşofman beklerdim
Degil mi haşortman demek varkenHiçbir kelimeyi düzgün yazamayıp eşofmanı düzgün yazmayı nasıl becerdiniz? Tek takıldığım nokta bu ben bir haşofman beklerdim
HsjjsjshBen eşortman beklerdim. Sonuçta fızıyı da güzelmiş
Düzelmiş hali buysa, düzelmemiş halini düşünemiyorumKONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi
Valla bana dertne büyük bir derttttttt
gerçekten mi ya şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz :)doğrusu haşortman zaten
Haşortman da olabilirBen eşortman beklerdim. Sonuçta fızıyı da güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?