Daha yeni evlisin en az bir yıl geçmesi lazımNeye gore erken ? Yani niye oyleymiski birşey dedi mi ?
Hayatım Rayka Kumru diye bi kadın var.. Kendisi seksolog.. bu işlerde uzman.. YouTube da bi sürü videosu var.. aradığın sorunun cevabını sana en doğru şekilde o verebilir diye düşünüyorum .. aç videolarını izle bence.. çok güzel bildiler veriyor!!Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. 5 aydır evliyim. Eşimle çok güzel Giden cinsel birlikteliğim var. Ama benim şöyle bir sıkıntım var ilişki çok güzel gidiyor nasıl söylesem, affınıza sığınarak söylüyorum, ilişki sırasında haz alıyorum ama bosalamıyorum. Eşimde çok ugrasiyo ama henüz ilişki sırasında rahatlama olmadı. Nedeni ne olabilir, esnek zar bunu etkilermi ?
Yok cnm o kadarda degilKadınlarda boşalma mi oluyormuş hic yasamadim ömrü hayatımda bişey daha öğrenmiş oldum
Teşekkür ederim bakıcamHayatım Rayka Kumru diye bi kadın var.. Kendisi seksolog.. bu işlerde uzman.. YouTube da bi sürü videosu var.. aradığın sorunun cevabını sana en doğru şekilde o verebilir diye düşünüyorum .. aç videolarını izle bence.. çok güzel bildiler veriyor!!
Ciddimisiniz evli değilsiniz sanırımKadınlarda boşalma mi oluyormuş hic yasamadim ömrü hayatımda bişey daha öğrenmiş oldum
Evliyim hatta evlilik öncesindede ilişkim vardı hiç bosalma yaşamadım haz ve zevk oluyor sadece . Bende mi problem var acaba :) ben herkes böyle zannediyorumCiddimisiniz evli değilsiniz sanırım
Bişey sorabilir miyim kadınlarda erkekler gibi mi bosaliyor. Yoksa zevk almanın adı mi boşalma .Bu kesinlikle konsantre olmakla alakali bence.iliski yasarken zevke odaklanmalisiniz sadece.baska seyler dusünmiceksiniz.kafa doluyken olmuyo maalesef.
Hayir kadinlar orgazm oluyor.erkekler zaten zevk almazsa bosalamazki.ama bildigim sey kadain daha zor orgazm oluyor.erkek öyle deil.dedigim gibi kafan bos ve rahat olcak konsantre olmalisin.yani benimde basta oyleydi bisey anlamiyodum.konsantre olunca olmaya basladi.zamanla olan bisey.Bişey sorabilir miyim kadınlarda erkekler gibi mi bosaliyor. Yoksa zevk almanın adı mi boşalma .
Belki biraz daha zamanimiz var teşekkür ederim cevabıniz içinHayir kadinlar orgazm oluyor.erkekler zaten zevk almazsa bosalamazki.ama bildigim sey kadain daha zor orgazm oluyor.erkek öyle deil.dedigim gibi kafan bos ve rahat olcak konsantre olmalisin.yani benimde basta oyleydi bisey anlamiyodum.konsantre olunca olmaya basladi.zamanla olan bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?