Esnek zar etkisi

Rosa26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
4
2
1
31
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. 5 aydır evliyim. Eşimle çok güzel Giden cinsel birlikteliğim var. Ama benim şöyle bir sıkıntım var ilişki çok güzel gidiyor nasıl söylesem, affınıza sığınarak söylüyorum, ilişki sırasında haz alıyorum ama bosalamıyorum. Eşimde çok ugrasiyo ama henüz ilişki sırasında rahatlama olmadı. Nedeni ne olabilir, esnek zar bunu etkilermi ?

Aynı sıkıntı bende var psikologa gittim dedi henüz erken boşalman için

Hayatım Rayka Kumru diye bi kadın var.. Kendisi seksolog.. bu işlerde uzman.. YouTube da bi sürü videosu var.. aradığın sorunun cevabını sana en doğru şekilde o verebilir diye düşünüyorum .. aç videolarını izle bence.. çok güzel bildiler veriyor!!

Teşekkür ederim bakıcam

Bu kesinlikle konsantre olmakla alakali bence.iliski yasarken zevke odaklanmalisiniz sadece.baska seyler dusünmiceksiniz.kafa doluyken olmuyo maalesef.

Bu kesinlikle konsantre olmakla alakali bence.iliski yasarken zevke odaklanmalisiniz sadece.baska seyler dusünmiceksiniz.kafa doluyken olmuyo maalesef.
Bişey sorabilir miyim kadınlarda erkekler gibi mi bosaliyor. Yoksa zevk almanın adı mi boşalma .

Bişey sorabilir miyim kadınlarda erkekler gibi mi bosaliyor. Yoksa zevk almanın adı mi boşalma .
Hayir kadinlar orgazm oluyor.erkekler zaten zevk almazsa bosalamazki.ama bildigim sey kadain daha zor orgazm oluyor.erkek öyle deil.dedigim gibi kafan bos ve rahat olcak konsantre olmalisin.yani benimde basta oyleydi bisey anlamiyodum.konsantre olunca olmaya basladi.zamanla olan bisey.

Belki biraz daha zamanimiz var teşekkür ederim cevabıniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…