• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek kızlık zarı

Senin icin oyle olabilir arkadşım ama benim oyle bir gorumcem varki alip teste goturur ve bir uzman tarafindanda anlasilir
Teste götürse de sonuçta senin kanın olacağı ortaya çıkacak. Kızlık zarı kanamasının kanı farklı kan mı sanki. Doktor senin kanın olduğunu söyleyecek ee birazda kanlı kısmı cinsel organına sür kocanınkine filan hiçbşr şey yapamaz. Gerçekten korkaksınız. Eşinden de adam olmaz yani. Eğer bir adam kardeşine böyle birşey için izin veriyorsa o adam adam değildir kusura bakma.

Gerçekten kafanız mı çalışmıyor beyniniz mi yandı anlayamadım. Yaa korkulacak birşey yok. Korkmayın by kadar da ailesinden hiçbirşey yapamazlar eşinle konuş. Dalga geçmek içşn buraya yazdığınızı düşünmeye başladım artık.

Daha ne kadar soylemem gerek bilmiyorum ama hem ben hemde ailem üzülsün istemiyorum ve nişanlım bana karsi anlayisli oldugu icin iki arada kalmasini istemiyorum

Çarşaf görmek nedir bana söylermisin önce.
Nişanlınla beraber olmayacaktın o zaman.

Gerçekten kafanız mı çalışmıyor beyniniz mi yandı anlayamadım. Yaa korkulacak birşey yok. Korkmayın by kadar da ailesinden hiçbirşey yapamazlar eşinle konuş. Dalga geçmek içşn buraya yazdığınızı düşünmeye başladım artık.
Gercekten ben bir care ariyorum asla dalga gecmek degil niyetim siz belki boyle hayatlara rastlamamis olabilirsiniz ama boyle boktan yere baskı yapan insanlar var

Çarşaf görmek nedir bana söylermisin önce.
Nişanlınla beraber olmayacaktın o zaman.
Nisanlimi seviyorum oda beni seviyor bi sekilde engel olamadik kendimize ve bir seyler yasandi ben bu sayfaya beni yargilamaniz icin degil bana care olmaniz icin yazdim beni yargilicaksaniz yasadigimi anlamicaksaniz lutfen yazmayin

Nisanlimi seviyorum oda beni seviyor bi sekilde engel olamadik kendimize ve bir seyler yasandi ben bu sayfaya beni yargilamaniz icin degil bana care olmaniz icin yazdim beni yargilicaksaniz yasadigimi anlamicaksaniz lutfen yazmayin

Bu durumları bilerekte kendinize engel olacaktınız o zaman.
Kimse seni burada yargılamıyor,düşüncelerinin ve aile yapılarının yanlışlarını anlatmaya çalışıyorlar.

O zaman aileler hayattayken evlenmeyin...
Ya da (18i geçtiyseniz) kaçın (çarşaftan ve bu çirkeflikten)...
Bunlar da birer çare...

Hee olmadı bir şırıngayla kolundan kan aldır bir arkadaşına heöşireye vs o kanı dök çarşafa 😂 ayyy ne korkaksınız ya, kocan ben göstermek istemiyorum demeye mi korkacak?? Bundan korkuyordanız nedrn önceden yaptınız ki??? Önceden yaptığınız için o zaman da gelmeyecekti zaten. Yav şeker ölçmek için parmağa iğne batırıyorlar ordan çıkan kanı bile sürsen yeter yaa...
Hic bir sekilde anlasilmaz mi yani bir uzman tarafindan bile

Gercekten ben bir care ariyorum asla dalga gecmek degil niyetim siz belki boyle hayatlara rastlamamis olabilirsiniz ama boyle boktan yere baskı yapan insanlar var
Bak kardeşim. Benim de kayınvalidem bakmak istemişti, ama eşim izin vermedi. Gerçekten bu kadar çok takarsan afallarsınız ve kendinizi ele verirsiniz.

Yaa uzman sadece senin kanın olduğunu söyler ama kızlık kanaması demez ki. Adet olduğunda onların alacağı çarşaftan al ona sür adwt kanını ikisi de aynı yerden geliyor sonuçta 😂 senin iznin olmadan senin kanını araştıramaz ki.

Adli tıp mahkemelik veya faili meçhul çok çok acil durumlar olaylarda o tarz şeylere bakarlar ki para lazım onun içşnde. Boşuna takıyor ve korkuyosun.

Back
X