• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek kızlık zarı

Çok fazla bilmiyorum yanlis bilgi vermek istemem ama nette bu konu hakkinda bilgi ararken gordum yaziyi bir doktorun yazısıydı hmenlerde esnek olan turde iki tur daha varmis birinci tur birazdaha kapali ikinci tur birazdaha acik bir penis rahatliklla girip cikabilir ikinci tur vajinanin kendi dokusundan alip lazer ile yapilabiliyormus
gerçekten bunu mu araştırmışlar 🤦🏼‍♀️
esnek kızlık zarlarını nasıl kanatır hale getiririz oturup bunu araştırıp çözüm bulmuşlar. niye acaba?

Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla iliskiye girdim ancak kanama olmadı bu yüzden nişanlımla birlikte jinekoloğa gittik ve kızlık zarimin esnek olduğunu sadece doğumda yırtılabilecegini söyledi nisanlim anlayisli biri ancak ailesi öyle değil çağın birazz gerisinde kalmışlar benim ailemde öyle ve hiç anlayışlı insanlar değiller evliliğimde sorun yasamak istemediğim için ailesi tarafından esime baskı yapılmasını istemediğim için o gece bu kızlık zarının yırtılması ve o kanı görmeleri müthiş derecede önemli maddi durum pek yok diktirme yapamıyoruz lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz düğünüm ağustosta😥🙏
Hangi devirde yasiyoruz esinizle sizin aranizda olan bir durum bu o carsafi kimse gormek zorunda degil ki soyle birseyde var gosterilmeside dogru degil yani bu nasil bir munasebetsizlik gelsin basinizda otursunlar boyle birseyi istemediginizi gostermeyecrginizi soyleyin

Kutsal kan sonuçta. :işsiz:
Kızın kanıyla kurtulacaz desene 😂
Aynen valla ama gerçekten anlamıyorum tamam bizde de önemli bekaret ama ne ailem nede başkası öyle çarşaf falan beklemez sonuçta erkek biliyor bakire kadını en basitinden ilişki sırasında tavrından belli oluyor insanın tecrübesiz oldugu bide kocası kabul ediyorsa ister bakire olsun ister olmasın kime ne bekareti olmayıp dört dörtlük olan insanlar var herşey o iki damla kan degil ki kadının kıymeti o kandan mı anlaşılıyor insan olarak karakter olarak hiç mi degerimiz yok tamam bence her insan evleneceği kişiyle helali olanla yaşasın nikahsız olmamalı ama bu kadar da abartılmamalı durum ki dinimizde de günah aynı evin içinde yaşanıyorsa ilişki yaşandığında o evdekilerin haberi olmamalıdır kadın ve kocasının özeli kimse bilmemelidir günah yani böyle başında bekleyip çarşaf istemek

Hangi devirde yasiyoruz esinizle sizin aranizda olan bir durum bu o carsafi kimse gormek zorunda degil ki soyle birseyde var gosterilmeside dogru degil yani bu nasil bir munasebetsizlik gelsin basinizda otursunlar boyle birseyi istemediginizi gostermeyecrginizi soyleyin
Kapida oturmakta neymis beni o kadar delirttilerki esimle havlette iken video cekip gondericem onlara

kişi gerçekse kışın evlendim 4 ay oldu hala hamile kalamadım diye eşimin ailesi hedehöde yapıyor diye konu açacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂
Ya da görümcemden bıktım hep bizde.. Kaynanam sürekli bizi gözetio.. Vuhuuuu buralar yanar du bakim beklyorum o zmanları😁

Kapida oturmakta neymis beni o kadar delirttilerki esimle havlette iken video cekip gondericem onlara
Asla dogru bulmuyorum gostermedigin takdirde ne damgasi-vurursalar vursunlar benim esim ne oldugunu biliyor mu biliyor olay bitmistir varsin beni kabul etmesinler benle gorusmeyen aileyle oglunuda gorusturmem o kadar basit benim evimin kapisi ayri onlar disarda kalabilirler.

Benim anlamadığım tamam öncesinde ilişki yaşadınız jinekologa gittiniz esnek dedi. İlk gece zaten ilişki yaşayacaksınz kan gelmeyince tekrar jinekologa gitseniz daha önce ilişki olduğunu nasıl anlayacak zaten esnek yırtılmıyo ve ilk gece ilişkin olunca zaten ilişki yaşamış oluyorsun esnek olduğunu aileleriz öğrenmiş olacak neyi dert ettiniz jinekolog şu tarihte bu kadar ilişki yaşamış ilk ilişkisi değil diyecek hali yokeşinizde sizden eminse neyin derdine düştünüz

Aynen valla ama gerçekten anlamıyorum tamam bizde de önemli bekaret ama ne ailem nede başkası öyle çarşaf falan beklemez sonuçta erkek biliyor bakire kadını en basitinden ilişki sırasında tavrından belli oluyor insanın tecrübesiz oldugu bide kocası kabul ediyorsa ister bakire olsun ister olmasın kime ne bekareti olmayıp dört dörtlük olan insanlar var herşey o iki damla kan degil ki kadının kıymeti o kandan mı anlaşılıyor insan olarak karakter olarak hiç mi degerimiz yok tamam bence her insan evleneceği kişiyle helali olanla yaşasın nikahsız olmamalı ama bu kadar da abartılmamalı durum ki dinimizde de günah aynı evin içinde yaşanıyorsa ilişki yaşandığında o evdekilerin haberi olmamalıdır kadın ve kocasının özeli kimse bilmemelidir günah yani böyle başında bekleyip çarşaf istemek
Keske aileler sizin gibi dusunuyo olsa😔😔

Sandık mı kaldı ya 😂 millet eskiden el işçiliklerini sandıkta saklarmış, konu sahibinin annesi kanlı bezini 30küsür senedir saklıyor. Amacı ne acaba:110:
annem ilk evliliğini yaparken -görücü usülü yaş 19 aynı muhabbeti yapmışlar anneme kvsi görümceleri.
annem dövmeye kalkmış üstlerine yürümüş. 😂
annemden evli kaldığı süre içinde hep korkmuşlar 😂😂😂😂

Evet koca için önemli olabilir anlayışla karşılıyorum. Biz mesela çok istesek de gerdek gecesi yaptık konu sahibinin dediyi ateşti baruttu boş şeyler. İnsan nefsine sahip çıkmalı. Sonra burda yakınmamalı yok biz yaptık da ailelere ne dicez diye.
Konu sahibinin görümcesi o odaya bile onlarla girer bak buraya yazıyorum. Konu açacak gerdek gecemde görümce bizi halvet olurken izledi diye 😂

Back
X