Esnaf Eşleri

arkadaş lar gercekten gecim cok zor allah hepimize sabır kuvvet versin. nerde ayakkabıcı dukkanınız var eğer yakınsak neden sizden alışveriş yapmayalım. burda sohbet ediyor. birbirimizle tanışıyoruz birlik beraberlik kuruyoruz. neden birbirimize yardım etmeyelim. ister ayakkabıcı,ister market neden birbirimizden kazanmayalım. bizim dernekte bile vardır kazanacaksam, kazandırcaksam hemserim kazansın derler bizde. bizde bir bayan olarak dayanışma yapmalıyız.

kızlar benim eşimde esnaf,Kot pantolaon ve üst gurup çalışıyor eşim. aynı zamanda kardeşimle beragber bide ayakkabı işi ilede ugraşıyor. Çalışma saatlerinden hiç memnun degilim evine zaman ayıramıyor kendi dinlenemiyor ama ne yapalım ekmek parası allah güç kuvvet versin eşlerimize.

Selam Benim De Eşim Esnaf Züccaciye Dükkanimiz Var çok Zor Yaa Yaz Akşamlari 10 Kadar Açik Dükkan Beraber Tatil Yok Pazar Günleride çalişiyo Ama çok şükür Allahima Eşim Yanimda Olupda çalişmasa Napayim Tatili Ozaman

ben cankırılım tabı cankırılı deyınce dırek akla kuruyemıscı gelır cunku cocu cankırılı kuruyemıscı oluo da ooo bakımda

kesinlikle haklısınız bi tatile gidiyoruz oda 2 gün cuma gece gidip pazar gece dönüyosun zaman yolda geçiyo yorgun gidip yorgun dönüyorum

ben de esnaf eşiyim beraber çalışıyoruz üç yıldır. hem zor hem kolay. birarada olmak özletmiyor tabii birbirini. ama beraber iyi yürütüyoruz. eleman işe sahip çıkmıyor. kasayı emanet edemiyorsun. çıkardık elemanları da. sağlık olsun iş olsun ne yapalım.

finduk 35 şimdiden sana mutluluklar. ben de izmirliyim ve esnafız. kendi iş yerimiz var. buradan görüşelim. hatta izmirliler için bir yer açalım. ne dersin?

kızlar benim eşimde esnaf ama benim aklıma tatilin filan geldiği yok valla ben bakıyorum günü zararsız kaptmışmıyız diye çünkü piyasa berbat bu konulara hiç değimmemişsiniz boşverin tatili eşininizin eve erken gelip gelmemesini iş olsunda çalışsınlar yoka halimiz vasata yakın valla benden söylemesi böyle giderse ortalarda esnaf falan kalmayacak ben izmir piyasası böyle sanıyordum ama ekonomi programlarını dinledikçe vay türk esnafının haline demekten kendimi alamadım. küçük esnaflar zor dayanıyor millet kredi kartalarına dayanıyor piyasada para dönmüyor yani benden size tavsiye paranızı tutun tatil, gezmek herzaman olur snaf hatunları olarak birazemer sıkma zamanı bence hemde son deliğine kadar yoksa durum berbat allah hepimize iş açıklığı versin hiç kimsenin rızkını kesmesin herkese hayırlı işler

Benim de eşim esnaf,bilgisayar satış ve teknik servisi üzerine dükkanımız var ancak bir çoğunuzun da belirttiği gibi son 4 aydır piyasa berbat durumda,özellikle de bilgisayar sektörünün durumu içler acısı bu yüzden sektör değiştirmeye karar verdik,bu ayın sonunda inşallah gıda sektörüne geçiyoruz.

Esnaf eşi olmanın eksi yönleri olsa da artısı daha fazla özellikle de eviniz iş yerine yakınsa :)

merhaba kızlar ,benim eşim de mobilya imalatı yapıyor...mutfak dolabı,vestiyer,çocuk odası,kapı ,merdiven vs...........

benden selamlar hepinize ...

benimde nişanlım esnaf mobilyacı ne gibi zorlukları var söyleyebilir misin

Benim eşimin tostçu dükkanı var, tam tostçu sayılmaz aslında, kafe gibi bir yer. Önceleri sabah beraber kalkıp gelirdik, gece bazen 12 lere kadar kalırdık. Şimdi hamile olduğum için eşim sabah ben uyurken çıkıp, akşam 10-11 lerde geliyor. Gelincede hemen uyuyor. Birde hergün çamaşır yıka, üstü başı yağ kokuyor, salça oluyor. Yakında bebeğimiz olacak, o zaman bir eleman bulacağız, ama eşimin içi rahat etmez, eleman alsakta başında durur... Eşimle iki çift laf edemiyoruz, zaman yok. Ama Allah'a şükür işlerimiz açıldı şimdi. Allah herkesin yardımcısı olsun...

Benim eşimde çilingir:))
esnaf eşi olmak zor..ne bayrami var ne seyrani..dükkan hep açik kalacak...
Ne yapalim ekmek parasi deyip katlaniyoruz...
Halbuki keşke eşim memur olsaydi diyorum daha çok vakit geçirirdi bizimle...bunada şükür diyelim...

benım canım babamda esnafdı ama ıktısat mezunu amcam vefat edınce babamda aılesını bırakıp gıdememıs pısmanmı cok pısman keşke kendı meslegımı yapsaydım emeklerım bosa gıttı der hala ama maddı yonden rahattık sıkıntılı gunlerımızde oldu ama sukur yınede babam kardesımı hep ıs yerınden uzak tuttu ozenmesın dıye sırtımın ceketını satarım hamallık yaparım okuturum dedı benım yaptıgım hatayı yapmasın dedı ve dedıgını yaptı kardesım avukat oldu allah herkese nasıp etsın ınsallah esnaflık kotu bısey degıl ama sermaye cok olacak aıle ıle ortak olursa ne yazıkkı bagımsız bı yasantı olmuyor tatıle gıdemıyosunuz bayramlarda bıle ne yazıkkı tatıl yok allahım tum esnaf arkadasların yardımcısı olsun ıslerınden bereketı bollugu eksık etmesın sonucta hıcbı ıs boyle bı zamanda kolay degıl en guzel meslegın bıle zorlugu var

benim eşimde esnef şapka imalatı yapıyorlar anne ve babası ile çalışıyor esnaf eşi olmak çook zor tatili yok saati belirsiz benim babam memurdu belli saatlerde gider gelirdi buna alışkın olduğum için şimdiki durum beni üzüyor eşimle hiç vakit geçiremiyoruz alışkın olmadığım bi durum olduğu için çok sıkılıyorum tabiki yinede şükürler olsun ki bi mesleği var zolukları olsada bende zamanla alışırım sanırım

benim eşimde esnaf kurutemizleme halı yıkamacı.
gerçekten zor esnaf eşi olmak ne saati belli ne tatili var.dükkanı kimseye bırakıp gidemiyoruz bir yere.
yaz kış işler yogun oluyor.pazar günleri bile açık oluyor.ancak akşamları dışarı çıkabiliyoruz.gerçi allah iş versinde varsın çalışsın.

benm eşimde esnaf yanii telefoncu turkcell şubemiz var
gerçekten çookk zor benm babamda işciydi 7 gider 5de evde olurduu eşimn geliş gidiş saatlerine alışamadım
ama biz tatilimzede giyoz akşam gezmelerinedee

benim eşimde kuyumcu gerçekten çok zor ve tehlikeli bir meslek heran zarar etmek mümkün heran hırsızlarla burun buruna geliyor dedimya zor meslek kolay meslekmi varki zaten bu zamanda ekmek aslanın miydesinde oldugu bir zamanda yaşıyoruz

Nişanlımın mobilya magazası var sabah 8 akşam 9.... hergün..evlenince ne olacak bakalımmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…