• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnaf Eşleri

ahser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
4
0
86
44
Sakarya
benım esım esnaf..zorlugu oldugu kadar kolaylıgıda var...buro mobılyası ve bahce mobılyası satıyoruzz..ama tatil olayı kotu..dukkanı bırakıp her dakka bıyere gıtmek zor

aslında iktisatçı ama esnaflık yapıyoruz ısı cam üzerine aynı zorluğu bizde yaşıyoruz

Benim eşimde mobilyacı.Değil yaz tatili bir hafta sonumuz bile olmazdı taki bu yaza kadar.O zorlukları bizde yaşıyoruz yani.Avantaşları olduğu kadar dezavantaşlarıda var esnaflığın.Zor olduğu kadarda pis bir iştirde.Hergün çamaşır yıkamakla geçiyor ömrümüz. Yinede çok şükür.Eşim meslegini severek yapıyor.

Benim eşimde mobilyacı.Değil yaz tatili bir hafta sonumuz bile olmazdı taki bu yaza kadar.O zorlukları bizde yaşıyoruz yani.Avantaşları olduğu kadar dezavantaşlarıda var esnaflığın.Zor olduğu kadarda pis bir iştirde.Hergün çamaşır yıkamakla geçiyor ömrümüz. Yinede çok şükür.Eşim meslegini severek yapıyor.

benim de eşim mobilya ve dekereson üzeri çalişyor hem yap hem satıyoruz zor vallahi evden iki erkeyinde çamaşır felan bıktık ha tatil yok vallahııııı emekli olursak o zaman ,:a015:

ben eşim gümüş atölyesi ve toptan satış yeri var. Tatile gelince istediğimiz zaman yapabiliyoruz ama ben işten izin alamıyorum:Roflol:

benimki hem turizm hem emlak...iki iş...akşam geç geliyor haliyle...tatil denirse arada 1-2 gün kaçamak yapıyoruz...yinede iş olsunda ....bu zamanda...şikayet etmemek lazım...

benim eşimin marketi var,beraber tatil yapmamız mümkün olmuyo,iş saati de düzensiz erken açıp geç kapatıyor ve gerçekten çok zor,düğün,hatta cenazelere bile gidemiyoruz napalım geçinmek için çalışmak lazım hele de çocuk varsa ...

benim eşimde esnaf gıda satış .esnaf eşi olmak zor.yinede allaha şükür işleri
olsunda katlanıyoruz

4SENEDİR EŞİM ESNAF VE3SENE BENDEONUNLA ÇALIŞTIM ŞİMDİ ELAMAN ALDIK BİRAZ OHHHH BEEE DEDİM AMA AAAA OLMUYO ELEMAN NE KADAR SAHİP ÇIKAR EKMEĞİNE .BORÇ GIRTLAKTA ŞU SIRALAR YANİ SON 3AYDIR İŞLER ZAYIF AMA YİNE ŞÜKÜR ALLAHIMA .HER ZORLUKLA GELEN BİR KOLAYLIK VARDIR ESNAFLIK ZOOOOOOOR BE:kahve:

a.s.benimde eşim esnaf ayakkabıcı bizimde tatil olayımız yok ama iş olsunda tatil yapmasakta olur geçim çok zor allah yardımcımız olsun

benim eşimin marketi var,beraber tatil yapmamız mümkün olmuyo,iş saati de düzensiz erken açıp geç kapatıyor ve gerçekten çok zor,düğün,hatta cenazelere bile gidemiyoruz napalım geçinmek için çalışmak lazım hele de çocuk varsa ...

doğru sölüyosun benimkide gözlükçü 3.dükkanı açtı iki ortak bende aynı pozisyondayım akşamları10 da geliyo zaten yemek duş muş derken koltukta sızıyo ama napalım en azından işinde olduğunu biliyoruz hemde aşkımız eskimiyo:1closedeyes: birbirimizi özlüyoruz.maddi durum dersen para geldiği gibi borçlara gidiyo inşallah ilerde ii olur.sıkıntı çekmeden ferahlığın kıymeti bilinmiyo.

benimde eşim mobilya ve dekorasyon işiyle uğraşıyor esnaf ama acısı bende çıkıyor neden mi müşteriye kızar eve suratlı gelir elemana kızar ayni şekilde öfkeli gelir ama yinrde şükürler olsun kendi işimiz.birde şu kötü oluyor tam yemek yiyicen yada biryere gidecen pat müşteri arıyor eşim hadi müşteriye gidiyor heran düzenin alt üst oluyor

Benim eşimde elektronikci 2 tane iş yerimiz var güvenlik sistemleri,led aydınlatma,makina sanayi,tekstil sanayi,otomativ iş makinaları v.b oldukca yoğun çalışıyor ama her zaman bana ayıracak vakti oluyor bana hayır diyemiyor anlıycanız :sm_cool: oldukca düzenli yaşıyoruz çok memnunum :asigim:

bakın şimdi benim eşim elektrikci bende elektrikciyim şükürler olsun 3 tane dükkenımız var birinde ben duruorum.benm perakende eşim topyana çıkıor..vakit ayırma die bi problemimiz yok yani..eşinin iş yeri olan ve müsaitse iş yeri sizinde yardımcı olmanız iyi oluyor.çünkü güven var artık.başka kimseye emanet etmiosun kendin çalışıp hem kazanıosun hemde yardımcı oluosun..hayat müşterktir.başka yerde çalışmamada gerek yok yanii

kızlar ben ve eşim de esnaf bizim de kuruyemiş ve baharat üzerine bidükkanımız var bu aralar ortağımızdan ayrıldık ona ödeme yapıyoruz birde zaten toptancıya var işler de 3aydır biraz durgun eşimle karar verdik o maaşlı bir işte çalışıyor ben de dükkanda tabi durumlar düzelene kadar ben eşime destek olmaktan grur duyuyorum

bizimde düğün salonumuz var sabahları istediği saatte gidiyor ama akşamları geç geliyor ekmek kapısı iş olsunda razıyım valla

ben de esnaf eşiyim...eşim çilingir yani anahtarcı...
esnafların durumu fena ama çok şükür ki kimseye muhtaç olmuyoruz..
yani ne doyuruyor nede aç bırakıyor...
rabbim esnaf abilerime kardeşlerime ve eşime bol bol kazançlar versin...rızıklarımızı bol versin...

benim eşimde mobilyacı ALLAH aşükür geçiniyoruz tatil olayına gelince yazları ben memlekete gidiyorum gelirse iki günlüğüne geliyor...

ben daha nişanlıyım Allah ın izniyle 21 Haziran da eşim olacak.bende yazabilirim herhalde benim nişanlım,eşim:) yangın söndürme cihazları dolum satım ve bakım yapan bi şirketleri var işleri yoğun sanırım esnaf eşi olmanın zorluklarını bende evlendikten sonra sizinle paylaşıcam.

Back