Esmerlik

saçınız sarı olduğu için teniniz de esmer duruyordur, doğal renginize dönün. ve en önemlisi dışarı güneş koruyucu sürmeden çıkmayın, bunu alışkanlık haline getirin. neostrata enlighten serisi de cilt rengini açıyormuş ama fazla pahalı maalesef. bence güneş koruyucu sürme alışkanlığı yeterli olacaktır.

yüzüne yüz için 35+ faktörlük güneş kremi sürmeden adımını dışarı atmazsan yakın zamanda düzelirsin
ben 40 derece diyarbakır güneşinin altında aylarca durup yanmadan geri gelmiştim. (hatta ben 50 faktör kullanıyordum)

İnsanların lafına aldırma.
Ten rengini açabileceğini düşünmüyorum.
Kendini güzel bul. Kendini sev.
Bana da bir akrabam "aayyy çok beyazsın" diyor yüzünü buruşturarak.
Ben de "gerçekten o kadar beyaz mıyım ya çok sevindim o zaman" diyorum.
Kendime aşığım çünkü. O beyaz teni sevmiyorsa bana ne. Ben aynada kendimi beğeniyorsam bana yeter.
Hem kusurlar olsa da ki hepimizde var, kendimizi çok sevelim. Başkalarının da ağzına laflarını tıkayalım.
Elalemin zevkine göre hareket edecek halimiz yok. Kim Kardashian da kapkara ama milyonları sürüklüyor peşinden. Saçını çok açık renk yaptığı da oldu. Özgüven önemli.

nasıl kalıcı ya ne alakası var.. kese yaptıkça geçer.
seninle dalga geçerlerken, bozulduğunu belli etmişsindir.ondan üstüne gidiyorlardır. sen de gül onlarla birlikte. vazgeçerler :)

Merhaba

Derdim şu, benimle ten rengim yüzünden dalga geçiyorlar. Kara kız, saçı sarı yüzü kara, yattara vs vs diye. Önceden hep bronzlaşmak isterdim, sürekli güneşte durdum , bronzlaştırıcı kullandım, daha bir sürü şeylerle falan baya esmer oldu yüzüm bu şekilde. Saçlarımın rengi de açık, iyice kötü oldu. Pişmanım anlayacağınız. Bir de insanlar bilerek dalga geçip iyice sinirimi bozuyor. Zaten dış görünüşüm konusunda hassas bir insanım :KK61:Eski tenime kavuşmak istiyorum ama artık kalıcıdır o renk eskiye dönmez falan dediler. Kendi ten rengime dönmenin bir yolu yok mudur?:KK43: Ne yapmam lazım?

(Kendi tenim açık buğday, vücudum güneş görmediği için eski haline dönüyor ama yüzüm baya koyu renk oldu.)
Bronzlastiriciyla karartilan yerleri açan bi krem vardı adını hatırlamıyorum ablam kullandı ise yarıyor. . Ayriyetten her ten açılır aynı kalmaz öyle olsaydı ben beyazlamazdim sadece suratına bişey yapmadan 1 ay bekle ve yüzünü günde 2 defa fln yıka 1 aya tonu çok açılacak. . Saçlarınida boyayabilirsin

Merhaba

Derdim şu, benimle ten rengim yüzünden dalga geçiyorlar. Kara kız, saçı sarı yüzü kara, yattara vs vs diye. Önceden hep bronzlaşmak isterdim, sürekli güneşte durdum , bronzlaştırıcı kullandım, daha bir sürü şeylerle falan baya esmer oldu yüzüm bu şekilde. Saçlarımın rengi de açık, iyice kötü oldu. Pişmanım anlayacağınız. Bir de insanlar bilerek dalga geçip iyice sinirimi bozuyor. Zaten dış görünüşüm konusunda hassas bir insanım :KK61:Eski tenime kavuşmak istiyorum ama artık kalıcıdır o renk eskiye dönmez falan dediler. Kendi ten rengime dönmenin bir yolu yok mudur?:KK43: Ne yapmam lazım?

(Kendi tenim açık buğday, vücudum güneş görmediği için eski haline dönüyor ama yüzüm baya koyu renk oldu.)
Sakın yüzüne kese yapma, yaptırma...

Merhaba

Kalıcı olurmu canım hiç siz Güneş koruyucu kremler kullanın Güneş'e çok çıkmamaya çalışın peeling falanda yaptırın tabi açılma Süreci gerçekleşinceye kadar da saçınızı farklı bi renkle kullanın bence bi sıkıntı olmaz geçer yani Kalıcı olsaydı solaryum piyasası çökerdi:)

Ayrıca aklıma yeni geldi bi krem var küçücük kutuda satılıyor Arap kızı diye onu yatmadan önce Sürer ve Güneş ışığına maruz kalmayanda yıkarsan sabah çok kısa sürede yüz rengi açılıp insanın ama sabah ilk iş krem ciltten temizlenecek ve o kremle Güneş'e çıkılmayacak

elma sirkesi tavsiye ederim:KK66: super sonuc veriyor. konu acmistim yillar once , elma sirkesini her gece uyumadan surup uyuyup sabah yikiyoruz, bi sue sonra gozle gorulur bi fark oluyor:KK66:

valla esmerim tenim baya esmer saclarım simsiyah kaslarımda boya yok doğal ve ben kendimi cok beğeniyorum cünkü o kadar yapay doluki etraf

Güneşle tabi ki ten rengi kalıcı olarak değişmez,solaryumla da .Bunlar bir çeşit kısa süreli adaptasyon gibi bir şey.
Ben de çok beyazım ,güneş kremi falan da sürmüyorum zaten hiç esmerleşemedim,hep kızardım.:KK70:
Siz de mecbur güneşle fazla temas etmeyeceksiniz,mümkünse yüzünüzü keseleyin ,bir de bu sitede suna dumankaya cilt maskesi tarifi vardı,o cilt rengini biraz açıyormuş,parlak yapıyormuş falan onu bir deneyin bence.

Çok ilginç.. Kese iyi gelir ben cok karardigim zaman kese sicak su altindaa aciyorr engini. Ama nemlendirici de sürün sonra iyice soyulur

X