Esmerlerin Makyaj,Giyim ve Bakım Tüyoları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Esmer bayanlar,nasıl makyaj yapıyorsunuz?
Makyaj yaparken hangi renklerin size yakıştığını,hangilerinin yakışmadığını düşünüyorsunuz?
Kıyafet konusunda olmazsa olmazlarınız neler?
Hangi renkleri taşıyabiliyor,hangi renkleri kendinize yakıştıramıyorsunuz?
Hangi saç renklerini beğeniyor,esmer tene yakıştığını düşünüyorsunuz?
Bakım sırlarınızı,cildinizi korumak için yaptıklarınızı aklınıza gelen daha birçok şeyi burada paylaşabilirsiniz

Son düzenleme:
esmer tenli ve koyu saçlı bir bayansa kırmızıyı doğru kullanması halinde harika görünür bence.

bir çok esmer arkadaşımda gözlemlediğim; parlement mavisi esmerlerde ha-ri-ka duruyor.
ve tabi ki herkes gibi beyazı çok yakıştırıyorum.

saç olarak yumuşak kahveler iyidir.

makyaj olarak bronz allık süper.

bir de sırıtmazsa eğer yeşil veya mavi lensi çok yakıştırıyorum.

üst olarak krem rengi hardal rengi özellikle güzel gidiyor.
makyaj olarak siyah bazen karartsa da doğru yapıldığında süper oluyor.
allık olarak mutlaka şeftali tonları diyorum.
ruj olaraksa daha mat ve sade renkler.
benim renklerim genelde krem kiremit lacivert yeşil hardal kahverengi oluyor.

Esmer Ablalar zayıflama yolundayım Nasıl Makyaj Yaparsınız Hangi rujları yakıştırırsınız hangi allık ne ton fondoten ne renk far
Hangi markadır Nasıl ne renk kıyafet seçim yaparsınız yazında bende öğreneyim yeni bir tarz yaratcam inş kendimeee :))) Boyumda kısa neler güzel anlatın hele güzellik sırlarınızı yav :) ????????????????????????

Esmer Ablalar zayıflama yolundayım Nasıl Makyaj Yaparsınız Hangi rujları yakıştırırsınız hangi allık ne ton fondoten ne renk far
Hangi markadır Nasıl ne renk kıyafet seçim yaparsınız yazında bende öğreneyim yeni bir tarz yaratcam inş kendimeee :))) Boyumda kısa neler güzel anlatın hele güzellik sırlarınızı yav :) ????????????????????????

Siyah saçlı kadınlara özellikle tenleri buğday ve açıktenliyse mavi, siyah, kırmızı renkler çok yakışıyor... makyajda esmer kadının gözleri vurgulaması gerektiğini düşünüyorum tabi yüzünün taşıyabileceği bir makyaj olmalı.

Esmer arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla sarı ve beyaz çok yakışıyor.
Kırmızı da yakışıyor ancak doğru tonun bulunması gerekiyor. Ben daha çok kırmızı, vişneçürüğü, bordo gibi renkleri sarışınlara yakıştırıyorum.
Siyah renk ise siyah saçlı beyaz tenli bayanlarda harika oluyor.. Kahve ve tonlarını yakıştırmıyorum pek.
Gözler muhakkak vurgulanmalı. Sarışınlar ne kadar soft makyaj yapıyorsa esmerler o kadar belirginleştirmeli gözlerini.
Siyah eyeliner veya dumanlı göz makyajı, bol rimel harika olacaktır..
Allıkta ise alt tonları sarımsıysa pembe olmuyor. Pembeyi şeftaliyle karıştırıp kullandıkları takdirde doğal bir görüntü elde ediliyor.
Pembe veya nötr alt tonlu esmerlerde, allıkta pembeyi çok yakıştırıyorum.
Tabii saçlar, esmerlerde nedense upuzun dümdüz gür saçların bambaşka havası var. Kıvırcık saça hayranım ancak esmer bayanlarda kesinlikle dümdüz saçlar favorim:)

esmer degilim ama esmer bayanlara siyah ve kahve tonlrını yakıştırıyorum

ama bu kadınların hepsi esmer değil ki mesela megan fox özellikle çok beyaz tenli sadece saç rengi koyu.

ama bu kadınların hepsi esmer değil ki mesela megan fox özellikle çok beyaz tenli sadece saç rengi koyu.

Ben de öyle düşündüm canım ama yukarıdaki fotoğrafı iyice bronzlaşmış halinden biri olduğu için esmer sayabiliriz. :)
Burada da esmer güzeli olmuş.

Yoksa normalde bembeyaz bir kadın. Esmer değil.

Şaşkınım hepsi esmer değil mi?:) Megan Fox koyduğum fotosunda bariz bir şekilde esmer:/ normalde beyaz tenli olduğunu biliyorum... Ülkemizde beyaz tenli siyah saçlı olunca esmer diye anılmıyor ama yurtdışında teni beyaz olsa bile saçı siyahsa o kadına esmer derler ki bence doğru olanı budur. Yoksa çok bronz tenli bir kadın bulmak çok zor ülkemizde.

Son düzenleme:

o resimde megan bronz tenli evet ama normalde o kadın beyaz olduğu için yadırgadım sanırım.esmerlik saçla ilgili bir durum değildir.esmer,buğday ve beyaz ten rengidir.bu durumda saçları siyah teni beyaz bir kadın esmer olamaz zaten bembeyaz teni olan bir kadına nasıl esmer denebilir ki :26: ülkemizdeki koyu renk saçlı kadınlar genellikle buğday tenli olduğu için çokta açık görünmüyorlar belki onlara o yüzden esmer deniyor olabilir ama bembeyaz teni olup da sırf saçları için birine esmer dendiğinde çok garip geliyor.

Ten renklerinden öte saçlarından dolayı nasıl biri olduğu tarif edilir. Bende böyle biliyorum:):) mesela sarışın, esmer ve kumral kişilere saçlarından ötürü öyle derim ve bir çok kişininde öyle dediğini gördüm... Sarı saçlı biri saçını siyah yaptığında esmer olmuşsun denir.

öyle bir kullanımı olduğunu biliyorum ama yanlış aslında.esmerlik tenle,sarışınlık saçla ilgilidir.

öyle bir kullanımı olduğunu biliyorum ama yanlış aslında.esmerlik tenle,sarışınlık saçla ilgilidir.

Katılıyorum.
Doğal sarışınım ve tenim çok beyazdır,uzun süredir siyah saç kullanıyorum ve esmer halin daha güzel diyen olmuştu şaşırmıştım.
Aslında sarışın-esmer şeklinde betimlemeden kaynaklı bu yanlışlık.
Esmer ya da esmer tenli-beyaz tenli şeklinde söylenirse oturuyor yerine tabirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…