• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama esmerlere yakışan saç boyası rengi nedir sizce?

Kim çıkarmış anlamıyorum "esmerlere sarı yakışmaz" .
Önemli olan sarının tonu;ciyak, açık bir sarıyı beyaza da yakıştırmıyorum ben yani.Beyazlar kendilerine herşeyin yakıştığınımı sanıyor acaba..!(bende buğday tenliyim) yanlış anlaşılmasın doğru olanı savunuyorum.

Birinin çıkarmasına gerek yok gözler iyi gördükten sonra bunu anlamak zor olmasa gerek.
Ve ayrıca sarının tonu ne olursa olsun yakışmıyor işte kardeşim yakışmıyor(bana ve bi çok kişiye göre bu böyle)....
Esmerim ve sarı saç bana yakışıyor diyen insanlara bazen çok güleceğim çıkıyor ciddi söylüyorum insanların sarı saç merakı ve çevresindekilerin ne halde göründüklerini söylememesi bana garip geliyor...
ve ayrıca beyaz tenli olan ama sonradan bronzlaşan insanların saçlarını sarı boyatmasıyla esmer olan insanın saçını sarı boyatması arasında baya bi fark var...

Birinin çıkarmasına gerek yok gözler iyi gördükten sonra bunu anlamak zor olmasa gerek.
Ve ayrıca sarının tonu ne olursa olsun yakışmıyor işte kardeşim yakışmıyor(bana ve bi çok kişiye göre bu böyle)....
Esmerim ve sarı saç bana yakışıyor diyen insanlara bazen çok güleceğim çıkıyor ciddi söylüyorum insanların sarı saç merakı ve çevresindekilerin ne halde göründüklerini söylememesi bana garip geliyor...
ve ayrıca beyaz tenli olan ama sonradan bronzlaşan insanların saçlarını sarı boyatmasıyla esmer olan insanın saçını sarı boyatması arasında baya bi fark var...

Sana katılıorum tatlım herkes kendine yakışanı yapmalı dimi ama göz zevki denen bişi var yane :35:

Siz ve sizin gibi egoları olan insanlar için öyle. Daha fazla saçma polemiklere girmeyeceğim çok daha önemli işlerim. Bana ne esmerlerden, bana ne beyazlardan. O kişi güzel değil ise ister esmer olsun, ister beyaz, ister buğday hiç bişey yakışmıyor işte o kadar. başka bişey demeyeceğim.Siz iyi akşamlar.

Siz ve sizin gibi egoları olan insanlar için öyle. Daha fazla saçma polemiklere girmeyeceğim çok daha önemli işlerim. Bana ne esmerlerden, bana ne beyazlardan. O kişi güzel değil ise ister esmer olsun, ister beyaz, ister buğday hiç bişey yakışmıyor işte o kadar. başka bişey demeyeceğim.Siz iyi akşamlar.

Canım sen komplexlisin galiba .. Biz burda güzellikten bahsetmiyoruz esmerlere yakışan ve yakışmayan saç renklerinden bahsediyoruz...yani 100 insandan 90 nı böle der esmere sarı saç yakışmaz onu demek istioruz yani doğallıktan uzak oluo..Ama sen konuyu nerelere çekiosun...Beyaz tenlilere karşı bi kinin varsa söle yani...BU ARADA BEN BÖLE SAÇMA ŞEYLER İÇİN POLEMİĞE GİRMEM TATLIM RAHAT OL...

Son düzenleme:

Güldürdün beni sağol:60:
Laf bulamayan insanların ve kendi egolarını saklayıp başkalarının üstüne atan kişilerin savunma mekanızması bu.
İnsanların böyle durumlarda hemen savunma mekanızmaları devreye girer.
Üzülme kuzum sen. :60:

Aynen sende sağol :)) senin gibilerle uğraşacak değilim. Anladın mı kapat çeneni. Bir şey olduğun yok ne sanıyorsan kendini.bu sayfaya bir daha bakmayacagm.

Karamel, koyu kumral, cikolata kahve, koyu kahve ve her ne kadar esmeri boguyor dense de siyah. Siyah sac zaten esmerin dogal rengidir, yakisir esmere. Kara kas kara göz , simsiyah saclar, cukulata ten... :16:

Back