Saç Rengi ve Saç Boyama esmerlere yakışan saç boyası rengi nedir sizce?

Valla onu bilmem 2 hafta önce saçımı boyattım.
İlk önce açtılar tabi kahverengi saçlarımı açınca saçlarım sarı oldu ve tek kelime ile iğrençti!
Bu yaşıma kadar bir çok renk denedim ama sarı boyatmayı düşünmedim. Çünkü yakışmıyor.
Ve kendimi o halde görünce çabuk boyayın kndimi böyle görmek istemiyorum dedim:)
Siyah, mavi siyah,patlıcan moru,Kızılın tüm tonları, bakır, bakır dore, karamel, kahvenin tüm tonları bunların hepsini denedim ve hepside çok yakıştı.
Bir tek sarı faciaydı yani...
Esmerde sarıyı beğenenlere şaşırıyorum:)
Ama zevk meselesi tabi.

Bu arada bende esmerim ve şu an saçım karamel gibi bakır gibi değişik bişey ışığa göre farklı görünüyor herkes çok yakıştığını söylüyor..

valla esmer tenliyim ama ne renk saç yapsam sırıtmıyo normalde beyaz tene giden saçlar bile uyuyo ten rengime kuaförler bile şaşırıo esmere sarı yakışmaz diye bişey yok sadece sarının tonu önemli bide ben esmerim ama tenim sarı-esmer kuaförümde söylemişti bu yüzden her renk gidiyo

Asıl koyu saç esmere gitmiyor, zaten esmerler birde siyah vb koyu renklerle boguluyorlar sanki. buyrun.
Ten Renginize Uygun Saç Renkleri | Saç Renkleri

katılıyorum bende esmerim sac siyah kaş siyah cok boğuyor ..sac rengimi değiştirip bakır yapmayı düşünüyordum ama acık karamel,bal köpüğü ve kahve köpüğünüde cok yakıştırıyorlar..benim saclarım kısa ve cok kıvırcık.. bukleler sanki acık renk saclarda daha cok kendini gösteriyor..bal köpüğü ile kahve köpüğü arasındaki fark ne ben pek ayırt edemedim de..internetten baktığımda ikisinde de aynı fotograflar cıkıyor..of cok kararsızım yaa

Kim çıkarmış anlamıyorum "esmerlere sarı yakışmaz" .
Önemli olan sarının tonu;ciyak, açık bir sarıyı beyaza da yakıştırmıyorum ben yani.Beyazlar kendilerine herşeyin yakıştığınımı sanıyor acaba..!(bende buğday tenliyim) yanlış anlaşılmasın doğru olanı savunuyorum.

Son düzenleme:

walla cnm beyaz tenlilere yakışmayan bi saç rengi görmedim ben şimdiye kadar iiki beyaz tenliyim çok memnunum

Herkesin görecesi ayrıdır canım ben her rengi yakıştırmıyorum beyaz tene. soğuk duruyorlar, ne yapaym elimde değil

karamel kahve tonları evt çok ii olr ama platin sarısıda ne ya kafayı mı yemiş o kuaför

esmere platın hıç yakışmıo :)) karamel kahve siyah tonları yakışıyor

Çok fazla insan görüyorum gün içinde, gördüklerimin içinde yakışmayanı görmedim :) (Esmer tenli ve saçı platin sarısı olan) Dediğim gibi herkesin kendi göz zevki ile alakalı :)

İşte bir örnek ve bence gayet yakışmış. Victoria Beckham 'da esmer ve saçları platin. Ama beğenmeyen görmedim ya da abes durduğunu belirten.

Son düzenleme:

Walla onu bunu bilmemde bnm tanıdığım erkeklerin hepsi beyaz tenli kızlardan hoşlanıo ve her zman beyaz tenlilerin 1 adım önde olduğunu söylüolar..daha çekici gelio erkeklere yane bilmiorm

Bunun victoria beckham olduğuna emin misin

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın benim çekici bulduğum esmer bayanlarda var mesela rihanna-merve sevi-beyonce vs..

Walla onu bunu bilmemde bnm tanıdığım erkeklerin hepsi beyaz tenli kızlardan hoşlanıo ve her zman beyaz tenlilerin 1 adım önde olduğunu söylüolar..daha çekici gelio erkeklere yane bilmiorm

Benim çevremden duyduğumda; beyaz tenli kızların teni bebeksi görünüyor belki ama esmer kızlar sexi ! Dünya güzeli Adriana Lima bile esmer yani daha ne

Buğdayım ama solaryuma bile giriyorum esmerleşmek için. İyiki beyaz değilim ay o ne öyle buz gibi sağuk ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…