Esmerlere En Çok Yakışan Koku Hangisi Kızlar?

canım esmerlere daha ağar kokular gider böyle çikolata kokuları yani hafif kokulardan uzak durmak da iii esmerler için:)

daha önce naomi campbell kullanmıştım çok hoş baharat kokusu ama şimdi kokumu değiştiricem çok kararsızım :/

çok farklı görüşlere açık ol arkadaşım bence..çünkü her arkadaş kendi fikrini söyleyeceği için sende net bir karar oluşamaz..en güzeli gidip bir yerde deneyerek karar vermen tabi bu arada en yakın arkadaşlarının fikirlerini de almak.kolay gelsin.

dior addict i de bir dene :) bileğine sıktıktan en az 20 dk. sonra koklaman tavsiye edilir bağımlılık yapar koklamadan duramazsın :)

hypnotic poison sarışınlarda asla kalıcı olmayan iğrençleşen bir kokudur tamamen esmerlere hitap eder...

çok doğru bir tespit :1hug: geçen hafta denedim hypnotic poison. sarışınım..iğrenç bir kokuya dönüştü.ralph lauren ralph aldım onun yerine :ecrin_bebek: çok yakıştı tenime.

hypnotic posion,212 sexy ve lolita lempica arasında kaldım bu 3ünü deneyim bi bakalım

hypnotic baharatlı,oryantal bir koku canım..212 ve lolita ise şekerli,yazlık kokular. 212 ve lolita güzeldir,ikisinide kullandım.lolitayı sıktığımda okulda tüm erkek arkadaşlar sorardı parfümün ne senin diye lülülülülülü

hypnotic poison esmerlr için kış kokusu çok kullandım ben ve esmerim.
yazın ise dkny be delicious harika, muhteşem ötesi eşimde çok beğeniyo

sağolun canlarım lolita lempica ve 212 sexy nin kokularına bi bakıcam yurtdışından getirtmek en mantıklısı burda çok pahalı ya 1parfüm yerine 2veya 3 parfüm getirtebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…