Saç Rengi ve Saç Boyama esmerler için en iyi tonu buldum, dahası yok!

2. resimdeki kızıl ton çok hoş durmuş missplayful ama hepsini yakıştırdım sana, lakin 2. daha hoş.

2 de kizillik var 3 te de var ama kumral tonlarinda orta kumral diyebilirz. bu arada herkesten farkli gorusler aliyorum hayirlisi sacimi su an tekrar kahveye boyadim renk olarak gelinlik sacima ve 3 tekine benziyor cok yakin.. ama 3 cudeki sac rengim koyu tenle daha iyi gidiyor. kisin ten rengim acik sacli rengimdeki kadar aciliyor. ben yazinki ten rengimi tercih ederim. ten rengniz ben gibi aciliyorsa kisin daha acik kahveler deneyin. koyuysa karamel-kahve denyin cok gzl oluyor. siyah deneyince yasim cok kucuk duruyor . bu da bir deneyim paylasiyim istedim. yardimci olan ve fikrini soyleyen herkese tsk ediyorum

süper yazmissin katiliyorum kaslarinizi boyamayin kizlar dogal renginiz kalsin ..sariya nasil boyatirsiniz:1shok: benim kaslarim sim siyah saclrda kop koyu tenim acik esmer :1shok:

sanki şuna karar verdim ; koyu saç esmer gösteriyor. ya kararsızım boyatma konusunda ya yakışmazsa napıcam eski halime de dönemem ki hemen. Olmadı gidip postişlerden takıcam saçıma hangi renk gider bilmiş oluruz demi?

koyu renk sac siyah mesela esmerleri hele beyaz tenli degilse sert ve daha esmer gosteriyor malesef. sacin icin kahve karamel yakistirabilirsen acik kumral veya koyu tonda sairli boyatabilirsin. kotu olursa tekrar koyultabilirsin sorun olmaz. acma islemi saca zarar veriyor koyultma islemi saca zarar vermez acma islemi gibi yaptirabilirsin. saci actirmak zor ve yipratici koyultma gercekten sorun degil. olmadi okyu tonda boya alir annene verir boyatirsin sonra daha iyi olur. koyultacaksan annene bile boyatabilirsin. actirarak kahve ve acigi karamel tonu boyatacaksan kuafore gitmeni tavsiye ederim. postis deneme denedigin gibi olmuyor boyannan sac kesinlikle farkli duruyor. postij iyi bir secim olmayacaktir. tavsiye etmem..

mıssplayful gelınlıgını gıydıgındekı sac rengı mukemmel olmus tek kelıme ıle..
tam olrak adını nasıl yaptıgını ya da yaptırdııgını anlatır mısın lutfen

esmerlere yakışabılecek bence en guzel ton bu tyra banksın ama arkadaşlar bu ne renk karar veremedım..acaba açık kahve üzerıne gölgelermı atılmış karamelmı atılmış ..yoksa kumralın üzerıne karamelmı bılen varmı acaba

kumral acik kumral ama kizillik yok onun yerine altin sarimsi dore yansimalar var

bird e soyle bir durum var beyonce tyra banks vs zenci ve zenci melezi arkadaslar onlarin ten rengi parlak oluyor bizimkilerse mat bunuda dusunerek bu rengi secin. teniniz onlarinki kadar parlak ve yansimali olmadigi icin ayni dumayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…