arkadaslar bana nasil resim ekleyecegimi ogretin ben size denedigim sari ve kumral tonlarini gondereyim bende esmer bir bayanim hemde sizden objektif yorumlarinizi alirim cunku tekrar sac boyatacagim.. yardimci olursunuz hem ten rengi bana yakin varsa fikir edinmis olur. ben evli bir bayanim ama sorun olmaz buraya eklemem sonucta bayaniz:) yanlizca yardimic olun nasil ekleyebilirim
dogal sac rengim koyu kestane ten rengim bugday . fotolarda yaz zamani rengim koyuluyor kisin aciliyor. su an ten rengim kisa sari sactaki gibi bugday ve o saci kullaniyorum su anda... fikirlerinize acigim ona gore gidi baoya yaptiricam simdi yeniden:) fikirleriniz dogrultusunda koyultabilirim de acabilimde simdiden ilgilennen herkese tsk ediyor kocaman opuyorum arkadaslar
sagol nisancim ne kadar boyattigim renk varsa ekledim artik biktim desem yeridir yani, sagol fikir verdigin icin
Off kızlar gülben ergen,çağla şikel,beyonce hepsi erkeklerin ve birçok bayanın gözünde çingeneye benziyor.Esmerliğin de tonları vardır.Ben ne kumralım ne de tam esmer.Saçım kaşım koyu kestane ama asla sarıya boyatmam.Benim kuaförüm bana yapmaz zaten.Yaptığı insanları da görüyorum zorla yaptırıyorlar kaşlarını boyatsalar bile çirkin ötesi oluyorlar vıy vıy vıy..
Herkese yakışan bir ton vardır mutlaka bazı esmerler sarışınlardan daha çok yakıştırıyor sana da yakışmıştır mutlaka.Mesela ben kızılım ama içinde en ufak bakır renk varsa berbat duruyor.Fakat kırmızıya yakınsa yakışıyor.Hiç sarı tonları denemedim.Bir program indirdim saçımın rengini değiştiriyorum sarının hiçbir tonu olmuyor umutsuz vakayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?