Saç Rengi ve Saç Boyama esmerler için en iyi tonu buldum, dahası yok!

arkadaslar bana nasil resim ekleyecegimi ogretin ben size denedigim sari ve kumral tonlarini gondereyim bende esmer bir bayanim hemde sizden objektif yorumlarinizi alirim cunku tekrar sac boyatacagim.. yardimci olursunuz hem ten rengi bana yakin varsa fikir edinmis olur. ben evli bir bayanim ama sorun olmaz buraya eklemem sonucta bayaniz:) yanlizca yardimic olun nasil ekleyebilirim

canım önce
imageshack.com ' a giriyon
orada 'browse' veya 'gözat' butonuna tıklıyon, bilgisayarından ekleyeceğin resmi bulup tamam diyon. o yüklüyor onu. sora resmin altında çıkan en son linkin yanında 'advanced link' yazısına tıklıyon. yeni oluşan linki kopyalayıp, bu yazıyı yazdığımız mesaj kutusundaki 'grafik ekle'ye tıkladığında çıkan kutucuğa yapıştırıyon.

bu kadar =)

tsk ederim buraya yollayacagim dediklerini yapip . sagol yardimin icin umarim benim denemelerimde size yol gosterir hemde fikirlerinizi alirim ki yanlisim varsa be n goremiyorsam bir daha o sac rengini kullanmam :)

bende esmerim. bi ara gölge kadar seyrek değil röfle kadar da sık değildi sarımsı bir renk katmıştım saçlarıma.
herkes çok beğenmişti kuaförümün adını sordular her giden onun ki gibi istiyoruz demiş :lepi:

ama şimdi kendi rengi saçım, yine istiyorum öyle ama Mehmet izin vermiyor düğünümde inşallah

denedigim sac renklerim arkadaslar buyrun bakinin fikir edinin. aslinda sizde yollasaniz iyi olur veya bana fikir verseniz sacimin dogru rengini hala bulamadim sanirim hep degistirdim yardimci olun

dogal sac rengim koyu kestane ten rengim bugday . fotolarda yaz zamani rengim koyuluyor kisin aciliyor. su an ten rengim kisa sari sactaki gibi bugday ve o saci kullaniyorum su anda... fikirlerinize acigim ona gore gidi baoya yaptiricam simdi yeniden:) fikirleriniz dogrultusunda koyultabilirim de acabilimde simdiden ilgilennen herkese tsk ediyor kocaman opuyorum arkadaslar

canım ben 7. fotosaki rengi beğendim =) üzerinde beyaz bluz olan. gelinlik saçın da ona yakın. bence o renk en güzeli =)

sagol nisancim ne kadar boyattigim renk varsa ekledim artik biktim desem yeridir yani, sagol fikir verdigin icin

sagol nisancim ne kadar boyattigim renk varsa ekledim artik biktim desem yeridir yani, sagol fikir verdigin icin

rica ederim canım..
ben de esmerim. tenim açık buğday.
saçımda 9 ay önce boyadığım siyah boya var. yarısı aktı, yarısı duruyor. akıtayım veya sildireyim diyorum ama yıpranmasından korkuyorum...
kendi rengim orta kumral. (öle bi renk var mıydı bilmiyorum ama =)
çikolata kahve düşünüyorum veya şu rengi çok beğendim..
benm ten rengim hemen hemen jessica ile aynı.

evet cok guzel bir renk kahve, denediklerim arasinda bu varmiydi bilmiyorum oyle cok kahve ve sari tonlari arasinda hatta kizilli kahve dendimki anlatamam. ama tenim cok acaip fotolarda gormussundur yazin koyumsu kisin aciliyor kisinki halini begenmiyorum ya. ama jessica ya sari sac da cok cok yakisiyor . belki gormussundur sari sacli halini bence cok gzl oluyor onda... izmirde iyi bir kuafor bilen varsa onersin izmirde boyaticam

missplayfull bence seni koyu renk ve uzun saçlar daha genç göstermiş, ama en açık tondaki sarıyıda beğendim. Gülben Ergen'in saç rengine benziyor.

herbir resimde bambaşka bir güzel olmuşsun ama benimde favorim saçlarının koyu ve karamel tonlarında olanları ... içinde kalmamış değişik tonlar denemişsin...

kızlar denemedıgım renk kalmadı sonuc= saclar kısaldı tabı o uzun saclarım yok artık yandılar. normal bu tabı ben kadar oynamayın sacınızla sadece ten rengınız yakınsa bana bakın fıkır edının ben denedım kendımı atese attım sızın gerek yok ben gıbı ıkıde bır boyatmaya sımdı saclarım kısa ve sarı ılk foto pısmanım ama valla gıttı upuzun saclar:S akıllınırım ınsallah artık uzun sure degıstırmıycem. fıkırlerınızı dıkkate alıyorum tskler yorumlarınız ıcın.

canim belki bayanlarin gozunde cingene gibi, ama istanbulda ozellikle solaryumda yakilan en esmer ten ve kuaforde en acik sariyi boyatma modasi var. erkeklerde peslerinden kosuyor bu hatunlarin. bende begenmiyorum ama erkeklerde cingene gibi goruyor demisssin ama bence onlar anlamiyor gibiler:) bencede esmerlere cok sari sac maalesef gitmiyor ben sadece koyu sarimsi bi renk deneyeibldim. ama cok sari maalsef yakismaz asla denemem. ama benden koyu renk bayanlarin sapsari boyattigini istanbulda ozeliikle cok goruyorum. yakisssada yaksimadasa sariya boyatan cok. hatta gzl olmayan bayanlarimiz boyuyor sacini sariya aninda super bir ilgi alak erkekler tarafindan geliyor. bana kizmayin ama gzl gibi ozuken sarisinlarin %80 ninin sacini koyuya boyasaniz kaci gercekten gzl olabilir.? birde ulkemizde tum sarisinlar nedense gercek sairsin gibi davranmiyor mu komik oluyorlar. bu kizlari kuaforlere ulasmaaycaklari bir yer koyup 1 ay bekletmek sonrada sac diplerine bakmak istiyorum bakalim neye donusuyorlarPPPP

kızlar zaten erkekler sahte sarışınları bizden iyi anlıyorlar o konuda hiç endişelenmeyin =)
sa. dipleri gri olur onların.... :1no2:

açıkçası benim sevgilim, normalde esmer olan ama sarı saç boyatan ve üstüne solaryuma falan giren kadınlardan korkuyor, öcü gibi oluyorlar çünki....:dilcikar:

valla ben sacimi gelen istekler uzerine tekrar karamele boyattim. koyu sariya boyattigima zaten alisamadim napsaniz dogal olmuyor cok fazla. esmde begendi bu rengi.dediklerine katiliyorum birde mavi lensler var. arti saclari acilmaktan o kadar yaniyorki cogu cit cit kullaniyor. acik tenli ist da oturan bi arkadasim var o da ayni.... yapma etme desemde guzel oldum saniyor. mavi lensli , solaryuma gidiyor acik tneli oldugu halde yaz-kis koyu tenle geziyor. saclari sarinin en acik tonunda... ne dediysem dinletemedim kiza madem mutlu oyle yapsin bakalim. hic olmadi solaryuma girmese acik renkle bence daha iyi durur saci ama dinleyen nerdeeeee. galiba ist da sari-sad solaryum karasi-lens mavisi cok cok moda:)))) laf atmak gibi olmasin ama bu bahsettigim kilzarin bir cogunun en guzel orneklerini mehmet ali erbilin programindaki 50 akilli sarisin programinda gorebilirsiniz

canım o programı mümkünse paylaşabilirmisin. bende photoshopta 1-2 deneme yaptım fakat çok uğraştırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…