• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Esmerin Tadı Sarışının Adı :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sarışın mı Esmer mi ?

• Ankete Katılan
    50
bence her ikiside......
birde sarışına karşı hep bir önyargı mevcut nedense
kkda okuduklarımddan da onu gözlemledim. örnekler. vereyim. aman ha , benim düşüncem değil.
.1. sarı saç kesinlikle basit ve avam bir görüntü veriyor.
bir üyenin yazısı.
2. sarısın ,kesinlikle aptaldır. bunu çok okuyorum
daha dün bir üye yine bu cümleyi,yazdı.........

valla sarısın var sarısın var diyorum...
"kimse ustune alınmasın" diyede ozellikle ekliyorum.cunku cok "alıngan" bir forumuz..ne yazik kı :(

banu alkanda sarısın..nicole kidmanda sarısın.sanırım bu iki resim yanyana dururken ne demek istedigimi acıklar..
banualkan2iz6.jpg

nicole-kidman.jpg

yani şöyle avam gorunen insan siyah sacla da avam gorunebilir,bu tamamen "kişi" ile alakalı bir durum..

birde su varki sarısınlıkla salaklıgın alakalı olduguna inanmiyorum.halen dünya "marilyn monroe" yu konusuyor ama degilmi :)

Bende doğal sarışınım ama saçlarımı koyu kestaneye boyadım siyah gibim olduuu :1rolleyes:
Artık sarıya dönmeyi düşünüyorum laelaelaelaelae

işte bunun siyahı yada sarısı kızılı yada kumralı yok. onu anlatamıyorum kimseye. kişiye göre değişiyor. verdiğin örnekler gibi... ama maalesef bu terimler beyinlerde o kadar yer etmişki,genelleme yapılabiliyor maalesef..

Bende doğal sarışınım ama saçlarımı koyu kestaneye boyadım siyah gibim olduuu :1rolleyes:
Artık sarıya dönmeyi düşünüyorum laelaelaelaelae

ah ah kestanenin bile donusu var..siyahın hiç yok...benimde diplerim çıktı.millet şokta..dipler sarı uclar siyah.genelde tersine calısır ya mekanızma kaydirigubbakcemile3

işte bunun siyahı yada sarısı kızılı yada kumralı yok. onu anlatamıyorum kimseye. kişiye göre değişiyor. verdiğin örnekler gibi... ama maalesef bu terimler beyinlerde o kadar yer etmişki,genelleme yapılabiliyor maalesef..

ironik..o zaman neden sokaklarda onlarca sarı saçlı insan var..
bu sekılde tabirler yapıstırmayı cok cahilce buluyorum.hiç hoş degil..tanımadan bilmeden konusmadan yargısız infaz..

ah ah kestanenin bile donusu var..siyahın hiç yok...benimde diplerim çıktı.millet şokta..dipler sarı uclar siyah.genelde tersine calısır ya mekanızma kaydirigubbakcemile3

benimde aynısı oluyo o yüzden dipleri koyu renge boyuyom kaydirigubbakcemile3

önceden saçımı siyaha boyamıştım ve sarıya döndüm o zaman saçlarım felaket yıpranmıştı :gitme:

benimde aynısı oluyo o yüzden dipleri koyu renge boyuyom kaydirigubbakcemile3

önceden saçımı siyaha boyamıştım ve sarıya döndüm o zaman saçlarım felaket yıpranmıştı :gitme:

ben bir kez dondum sıyahtan..sımdı yıne sıyahım..karamel falan ıstıyorum.ama ciddi korkum var elimde kalır diye saclarım..
toparlanması ne kadar surmustu saclarının ?

eğer erkeğin sarışınımı esmerimi diye soruluyorsa tabiki esmeri, yok kadınınsa eğer sarışını tabikidekaydirigubbakcemile3

ben bir kez dondum sıyahtan..sımdı yıne sıyahım..karamel falan ıstıyorum.ama ciddi korkum var elimde kalır diye saclarım..
toparlanması ne kadar surmustu saclarının ?

Açıkcası benim toparlanamamıştı hep uçları kırılıp dökülüyordu kestirdim cnm :gitme:

Şimdi o yüzden sarıya geçmeye cesaret edemiyorum bende mafoldumben

kedi sen neden sarı dusunuyorsun kı aaaaaaaaaaaaa ...siyah sana ne kadar guzel oluyor farkında mısn

Arkadaşlar aslında siyah veya sarı saç ayrımı diye bir şeyi çok doğru bulmuyorum .Benim tercihim önceki mesajımda da yazdığım gibi mavi siyah .Ama bu demek değil ki sarı saçı savmiyorum.Sarı saçı çok beğeniyorum ve asla basit bulmuyorum .Ne yazık ki bana yakışmıyor.Siyah saç bile bazılarında çok asil dururken bazı insanlarda durmayabiliyor.Sarı ve kızıl saç da öyle.Neticede bu renkler iddialı renkler.Ten ve saç rengi uyumu çok önemli.

ayrım yapmıyor ki kimse..herkes kendıne cazip geleni soyluyor.

su ana kadar ayrım yapan cıkmadı,bizim tartıstıgımız "önyargılı" kisiler henuz bu topige ugramadı yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence esmer.kac sene boyunca sacımı hep mavı sıyah yaptım.sıyahın asıllıgıne ınanlardanım.sarı sacta hos ama kendıme yakıstıramıyorum ve bana cekıcı gelen ıse esmerler...

yok tatlım yani genel,kişisel degil ? hangisi daha cazibeli gelir sana ?

gercekten anlamadım sac olarak mı renk soylemem lazım asagıdakı yazdıklarından kısısel olarak bir cıkaram yapabiliyorum ...

Selam millet,sarısın mıyız esmer miyiz ?
Yada şöyle sorayım sarışınlık mı esmerlik mi?
siyah saç mı seviyoruz,başak rengi saçlar mı??

Şahsen ben kendim aslen gercek bir sarısın olup siyah saca boyayanlardanım,yani siyaha vurgunum :) Haydi sizde buyrun kaynatalım azcık :)

Hangisi daha seksi ? Hangisini daha çok seviyoruz ?

Back