• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Esmerin Tadı Sarışının Adı :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sarışın mı Esmer mi ?

• Ankete Katılan
    50
E

EU2

Ziyaretçi
Selam millet,sarısın mıyız esmer miyiz ?
Yada şöyle sorayım sarışınlık mı esmerlik mi?
siyah saç mı seviyoruz,başak rengi saçlar mı??

Şahsen ben kendim aslen gercek bir sarısın olup siyah saca boyayanlardanım,yani siyaha vurgunum :) Haydi sizde buyrun kaynatalım azcık :)

Hangisi daha seksi ? Hangisini daha çok seviyoruz ?

şıklar arasına "çakma sarışın" tabirini de koydum.nedenini açıklamak istiyorum.herkesin zevkidir tabiki ama ben simsiyah kaşlar ve simsiyah bir ten ile sarı saçı yakıştıramıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
benim oyum esmerden yana ben siyah saçı daha çok seviyorum ama simsiyah olmalı o zaman çok hoş oluyor evt doğal sarı saçı da çok seviyorum ama ortada o kadar çok sarı var ki bana bi anlamı kalmamış gibi geliyor her taraf sarı dolu çünkü sarı dikkat çeker ve erkeklerin kafasında bi düşünce vardır sarışın mavi gözlü sevgilim olsun bin yıl borcum olsun diye felan düşünürler ama esmerin farklı bi çekiciliği vardır simsiyah saçları daha çok severim ben...

kumral niye yok acaba ya askolsun yani
ki gerci ben cakma sarisinim ama olsun kumralida var sadece esmer ve sarisinlik diilki

ben esmerim,suan sacum mai siyah ve cogunluklada oyle(
mavi siyahi seviyorum ama esim izin verse her rengi denerim
,,Çok üzgünüm çoook2003 senesinde sacimi ask alevine boyamistimki,harika bi renk,bidaha boyayamiyorum esim izin vermiyoooooÇok üzgünüm çoook

Şu andaki saç rengim sarı.Gözlerim de yeşil.Esas saç rengim de kumral,dipler çok aşırı belli olmuyor.Sevgilim, sarı uzun saç sevdiğinden ne rengini değiştirebiliyorum,ne de kestirebiliyorum.Yakışıyor yakışmasına sarı ama ben kumral-kahve tonları çok seviyorum.

Sarışınım.
Beyaz tenli olduğum için siyah renk sert bir ifade yaratır diye cesaret edemiyorum ama kışa doğru kızıl ya da kızıl kahve tonlarını denemek istiyorum.

kumral niye yok acaba ya askolsun yani
ki gerci ben cakma sarisinim ama olsun kumralida var sadece esmer ve sarisinlik diilki
yaygın halk dilinde yazmaya calıştım.genelde kumralların açık olanına sarışın,koyu kumal olanına esmer diyor halkımız :) idare ediverin yahu :)

Şu andaki saç rengim sarı.Gözlerim de yeşil.Esas saç rengim de kumral,dipler çok aşırı belli olmuyor.Sevgilim, sarı uzun saç sevdiğinden ne rengini değiştirebiliyorum,ne de kestirebiliyorum.Yakışıyor yakışmasına sarı ama ben kumral-kahve tonları çok seviyorum.

evet zaten dikkatimi ceken seyde o..erkekler sarısınları kadınlar genelde esmerleri begeniyor sanırım

Sarışınım.
Beyaz tenli olduğum için siyah renk sert bir ifade yaratır diye cesaret edemiyorum ama kışa doğru kızıl ya da kızıl kahve tonlarını denemek istiyorum.

sende bendensin..sert ifade cok dogru..ama pamuk prenses gibi oluyorsun oda baska bir boyutu

Kumral saç rengini seviyorum
Simsiyah saç rengini nedense pek sevmiyorum
Ama yakışana yakışıyor
Bana yakışmadığını düşünenlerdenim
Kendi saç rengim açık kestane idi
ama şimdi kumral
Açık tenliyim , kaş denen şey zaten bende yok
O yüzden bana yakıştığını düşünüyorum ..

sizce sarısın mı daha iyi olmus esmer mi kızlar ?

frh320096images30830922.jpg

frh420094images80820922.jpg

frh820092images00661308.jpg

frh020097images00702412.jpg

bende esmer dicem kendim esmer olduğum için değil ama esmerde her zaman için farklı bir albeni olduğunu düşünüyorum :)

saç rengi siyah ve kahve tonlarına bayılıyorum.ama ten renginde beyazı seviyorum.hem de peynir beyazı:))

normalde saçlarım açık kumral ama ara ara siyah ve sarı yaptığım oldu ikiside çok hoşuma gidiyo siyah saçlı resimlerime bakınca siyahmı yapsam die düşünüyorum sarı saçlı resimlerima bakınca sarımı yapsam diorum en sonunda boşver uğraşma saç rengnle diyip durduruyorum kendimi :)

Ten rengine göre değişir ama tercihim genç kızlığımdan beri mavi siyah hihoyyytYüzüm bu rengi taşıyana kadar devam zemuszemus
Bu arada eşimin en sevmediği renktirnaniknanik ama bana da en çok yakışan renktir kaydirigubbakcemile3

Sarışınım.

sarışınım.
dediğin gibi bi dönem saçımı koyulttum, sert bi ifadem oldu, eski yumuşak çocuksu ifade gitti, yerine daha ağır bi ifade geldi. haftasında geri sarıya döndüm

vay be ben bu kadar fazla "esmer" cevabı beklemiyordum acıkcası..bende "esmer" yanıtını verdim "sarışın" olmama ragmen..

şimdi suna takıldım ben : cogunluk esmer diye mi "esmer" yanıtı daha fazla ?? yoksa bayanlar erkeklerden daha mı az begeniyor sarısınları ??

ne dersiniz kızlar ?

Back