- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi angelgozde
sağolasınnn yaaa iiimmm işteeee tek derdim şafakalr geçmiooo yaaa asker bekliom daa
geçsn dieee bekliommmmm vallaaaaa eninde sonundaaa hürgenerallll olcammmGeçerrrrrrrr
Asker yolu beklerım vay benım emeklerım deseneeee
evet en çok kırmızı ve mor giyerim bendeeee cnmm esmer yok galibaaa fazla kk da esencimmmmBirkere kırmızı yakışıyor esmerlere.. bu esmerler nerede kardeşimm aaaaa??? boyna reklamınızı yapıorum :)))
evet en çok kırmızı ve mor giyerim bendeeee cnmm esmer yok galibaaa fazla kk da esencimmmm
eheheheheeh yok düşmezzler benceee tongayaaaaaaa gelir benm esmer güzel arkadaslarımmmmbi kavga çıkarayım mı? hepsi gelsin :)))) Sarışınlar esmerlerden daha alımlı oluuuuurrr!! ne öle ooooooo helede bronzlaşınca marsık gibi oluolar(belki işe yarar :)
ne diyon kıs sen...bi kavga çıkarayım mı? hepsi gelsin :)))) Sarışınlar esmerlerden daha alımlı oluuuuurrr!! ne öle ooooooo helede bronzlaşınca marsık gibi oluolar(belki işe yarar :)
En esmer halımleee.....
İyi Akşamlarrrrrr:82:
kedicimmm h.g cnmm esmerimmm
kız ben seni pek bi sevdimmm yhaaa pek bi kanım kaynadııı
Benı sevmeyenı öcüler yesın benı sevmeyen bitlensin zaten Gözdeeee
Ben sıcak kanlı sen sıcak kanlı ortalık pek bı ısındı
ayyyy cnmm bnmmm bitlensinnn tabi kiii kedijiğimi sevmeyen
ahhh bence de sen sıcak ben sıcak kış geceleriii olduuu yazzz akşamııı dimiii kedişiimmm
He kızzz bak hele sankı bronzlasmaya bıle basladım yaz gunesıyleeeeeee:96:
canım yaşş kaç senin ???
Son 21 gundur 32 yasındayım şeker
açtım tabikisi deeee incilikomm esmerler toplaşalım dedimmmm napalımmm sıkılmayalımmdelüüü bide topik açmış yaaaa
ablamsın o zamannn kedi ablammm bnmm
geç de olsaaa bu da benden sana ablam
iyi kii doğdun kedi ablammm
açtım tabikisi deeee incilikomm esmerler toplaşalım dedimmmm napalımmm sıkılmayalımm