Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

sizi öpüyorum bayanlar,az neti süzgecimden geçirip ,uykuya doğru meyil alıcam izniniz ile...
iyi geceler sizlere

yalnız bu konuşmaları okuduklarında balicaklar yazmasamıydık ki :26:

amacım kimseyiiii kandırmak fln deill angel olarak anılmak istemiorum o kadar kimseyi kandırmaaa gibi bi amacım da yok hiç bişiyi de yönetimden izinsizzz yapmadımmm aynen kazen abiye üyeliğimi kapattırıp özel nedenlerden dolayı başkaaa üyelik almak istediğimi söledim çünkü bundan soraaaa kk daa öle her topikte fazla gezmicemmm bazı arkadaslarıma da özeldennn söledimmm bunu maşşallahhh amaaaa öğrenmeyen kalmamış angel veya bi başkası olmam çok mu önemli 10000 mesajım vardıı demek ki kapattırıp yeni bi üyelik rica ettiysemmm kazenden bnm için önemli bi sebeptiii kapatalım artık nu konuyuuu ama çok üzüldüm haberinizzz olsunnn

ama ben şaka yapmıştım sadece kırdıysam yada üzdüysem özür dilerim

tmm boşver önemli deil cnmm tabi ki kırıldımmm herkess maşallahh sıralamışşşş bir sürü şeyyy ama istemiorum artık angel olmak böle bişiy yaptıysam demek kendimce sebplerim varrr yaani başkaaa ne amacım olablir sonuçta hep beraber sohbet edioz burdaaaa ama ciddeen üzüldümmm nese daha fazla konu uzamasın lütfen tartışma ortamı olmasın durup dururken ceza almak istemiorum çünküüü

Son düzenleme:

canım benim amacım yada bizim amacımız seni üzmek değildi ki.. kusura bakma tekrardan seni sevdiğimiz için takıldık biraz ama ben yinede alındıysan yada kırıldıysan özürümü dilerim.. amacım burda kimseyi kırmadan hoş sohbet etmekti..

herkesten rica ediorum bu konu uzamasın bişiy sölemek isteyen özelden yazsın hepinizi seviorummm tmm konuşmayalım artık bu konuyu tekrar tekrr rica ediorum

iyiyim canımn sen nasılsınnyetenek sizsinizi izliyorum özeti vardı bi kız çıktı maşallah ne ses birde yabancı söylüyor bravo valla yaş da 11 miş ne yetenek var bu milllette sen nasılsın kuzum

iimmm bende cnmm geçen hafta bende izledim onu yaaaaa harika bişiydiii bende napim çay yaptım sıcacık sıcacık yuudumluyorum gel sende

Valla uyuttu bizi yaw

bence kafa derisini yüzünn nihoho çok canice oldu tamam kıyamam :26:

Bence bu topicten kovalım diyelim angel ölmüş yas tutuyoruz

ayyyy kıyamam...vay çakal angel vay
mmelektin oldun kelek dermişim pardon ne idi juliet ,romeo da askerde tabii:86:

bencede şok olcak kknın akıllı hatunları çözdü işi

Bu yazılanları görmese bizde keklerdik onu ama okuyacak malesef

Evet canım katılıyorum kk la iş birliği yaptı herhalde banlamadıklarına göre

şu yazılan şeylere bakkk yaaa yazılanlarrr hakaret boyutunaaa gelmiş garibim fln

şu yazılan şeylere bakkk yaaa yazılanlarrr hakaret boyutunaaa gelmiş garibim fln

Burda seni çok samimi sıcakkanlı şakacı bulduğum için yanlış düşünmeyeceğini bildiğim için yazdım
Gerçekten üyeliğin iptal oldu sandım üzüldüm ama sen benim yazdıklarımı hakaret olarak algıladıysan gerçekten üzüldüm art niyet olmadan yazılmış şeyler
Neyse özür diliyorum kırdığım için ama benim de kırıldığımı bilmeni isterim
İstemiyorsan da gelmem bir daha bu topiğe kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…