- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
-
- Konu Sahibi angelgozde
- #1.061
İyi geceler bende çıkıyorum
bence kafa derisini yüzünn nihoho çok canice oldu tamam kıyamam :26:
bu çok çirkin bi ithamm ayıp olmuş
ama ben şaka yapmıştım sadece kırdıysam yada üzdüysem özür dilerim
amacım kimseyiiii kandırmak fln deill angel olarak anılmak istemiorum o kadar kimseyi kandırmaaa gibi bi amacım da yok hiç bişiyi de yönetimden izinsizzz yapmadımmm aynen kazen abiye üyeliğimi kapattırıp özel nedenlerden dolayı başkaaa üyelik almak istediğimi söledim çünkü bundan soraaaa kk daa öle her topikte fazla gezmicemmm bazı arkadaslarıma da özeldennn söledimmm bunu maşşallahhh amaaaa öğrenmeyen kalmamış angel veya bi başkası olmam çok mu önemli 10000 mesajım vardıı demek ki kapattırıp yeni bi üyelik rica ettiysemmm kazenden bnm için önemli bi sebeptiii kapatalım artık nu konuyuuu ama çok üzüldüm haberinizzz olsunnn
geceyelim hoşgeldin cnm nasılsın
iyiyim canımn sen nasılsınnyetenek sizsinizi izliyorum özeti vardı bi kız çıktı maşallah ne ses birde yabancı söylüyor bravo valla yaş da 11 miş ne yetenek var bu milllette sen nasılsın kuzum
herkesten rica ediorum bu konu uzamasın bişiy sölemek isteyen özelden yazsın hepinizi seviorummm tmm konuşmayalım artık bu konuyu tekrar tekrr rica ediorum
Kırıldın mı gerçekten bana şaka yaptım ben ama
yazılan şeylere kırılmamam mı gerekioo
Valla uyuttu bizi yaw
bence kafa derisini yüzünn nihoho çok canice oldu tamam kıyamam :26:
Bence bu topicten kovalım diyelim angel ölmüş yas tutuyoruz
ayyyy kıyamam...vay çakal angel vay
mmelektin oldun kelek dermişim pardon ne idi juliet ,romeo da askerde tabii:86:
Birde nasıl kekliyor insanı naber kızlar ben Bursalıyım 22 yaşındayım çalışıyorum o kadar başka muhabbete girmiyor ortaya çıkmasın diye
İnkar da etmedi hiç bende üzüldüm angelım gitmiş diye
Bunları okuyunca şok olacak garibim
bencede şok olcak kknın akıllı hatunları çözdü işi
Bu yazılanları görmese bizde keklerdik onu ama okuyacak malesef
Evet canım katılıyorum kk la iş birliği yaptı herhalde banlamadıklarına göre
şu yazılan şeylere bakkk yaaa yazılanlarrr hakaret boyutunaaa gelmiş garibim fln