Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

:KK52: TANIYORUM canım iyi seneler ona ozaman geçmiş oldu ama napalıum :KK59:
teşekkür ederim offf bugünde yoğunum beeee hadi oynayak :KK64::KK64::KK64:
aynen bende ama ara verdim birazz bıktım bu faturalardan bak gene hatırlattınn nan :KK57::KK57:
kızım sen neden geceleri kk yaaa gelmiommmm :97::97:
o zaman daha koyu oluoo sohbetlerrr iş fln olmuo yaaaaaaa

ayyyyy pekkk bi mutlıuyum bugğn kedijimmm nerelerdesin sen yaaa =(

Son düzenleme:
aynen bende ama ara verdim birazz bıktım bu faturalardan bak gene hatırlattınn nan :KK57::KK57:
kızım sen neden geceleri kk yaaa gelmiommmm :97::97:
o zaman daha koyu oluoo sohbetlerrr iş fln olmuo yaaaaaaa

gün boyu zaten kafa patlatıyorum onun için geceleri kk gelmiyorum :KK9::KK9:
bide ben geldiğimde çok fazla yoğunluk olmuyordu :KK52::KK52: evdekilerle takılıyorum yada girersem oda nadir face geliyorum :78:

gün boyu zaten kafa patlatıyorum onun için geceleri kk gelmiyorum :KK9::KK9:
bide ben geldiğimde çok fazla yoğunluk olmuyordu :KK52::KK52: evdekilerle takılıyorum yada girersem oda nadir face geliyorum :78:
ehehe tmm o zaman cnmmmm bende bu aralar giriom ama çok duramıom açıkd uruo sadece askerim arıooo onla konuşuozzz gündüzleri de fazla muhabbete dahil olamıorun çünküüüüü işer baya yoğun bu sıralarrrrr :84::84:

angel inşallah herşey düşündüğün gibi olur çok sıkma canını ama herşeyi zamana bırak.
genelde erkekler askerden geldikten sonra biraz bunalımda oluyor :KK59: anlayış göster. zor dönemler olacak.
bana göre bitiyor ama şafak nasıl 160 naan 5 ay olan ne :KK57:

angel inşallah herşey düşündüğün gibi olur çok sıkma canını ama herşeyi zamana bırak.
genelde erkekler askerden geldikten sonra biraz bunalımda oluyor :KK59: anlayış göster. zor dönemler olacak.
bana göre bitiyor ama şafak nasıl 160 naan 5 ay olan ne :KK57:
o kadar güzel hayallerii var kiiiii aşkımın sipitcimmm ben bile anlattıçaaa mutluluktan uçuyorumm :KK19:
ben demedim zaten o kendisii istioooo zaten işi fln daaa varrr hemen olsun istio kızım korkutmaaa benii değişir mi diosun askerden geince :KK50::KK50:

o kadar güzel hayallerii var kiiiii aşkımın sipitcimmm ben bile anlattıçaaa mutluluktan uçuyorumm :KK19:
ben demedim zaten o kendisii istioooo zaten işi fln daaa varrr hemen olsun istio kızım korkutmaaa benii değişir mi diosun askerden geince :KK50::KK50:

genelde hep demezler mi askerlik adamı değiştirir diye :96: ama bu illa kötü olacak diye bişey yok ki hemen olumsuza yorma.
Erkek askerden sonra erkek olur daha rahat düşünür askerlik her zaman engeldir çünkü :KK61::KK61:
Hiç asker yolu beklemedim ben yaw :KK1::KK1:

sağol canım yedim bende eli boş gelmedim. sana çiçek getridm

Eklentiler

• $LJEOOWCA1AUFNZCAJM39FSCAS6S4F7CAOG5J4QCAR535KECAIG2E39CAU1X94QCA0D5XCACARYQFAECAIKJPFDCA83KK2KCA.jpg
    $LJEOOWCA1AUFNZCAJM39FSCAS6S4F7CAOG5J4QCAR535KECAIG2E39CAU1X94QCA0D5XCACARYQFAECAIKJPFDCA83KK2KCA.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
X