- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
dimi dimiiiii :82::82:nan burdan oymu topluyorsun... :90: :90:
hem esmer güzeli, hemde zeki hatunsun demek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi dimiiiii :82::82:nan burdan oymu topluyorsun... :90: :90:
hem esmer güzeli, hemde zeki hatunsun demek...
ne öğretmenisinnnnnEwt......................
kedijmmmm geç kaldın yaaaaBurdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yoklama var dimi
kedijmmmm geç kaldın yaaaa
tmm o zaman cnm dün kalabalık zamana denk gelemedin şansına baya kaynattık bizzzAccuk işler yogun şu sıra bebegım beeee anca gelebıldımmmm Affet beniiiii
tmm o zaman cnm dün kalabalık zamana denk gelemedin şansına baya kaynattık bizzz
nasıl yapcan onuuu cnmmmBugun de cok kalamıyacagım amaaa yakında kalabalık olmadıgı zamanlarda da kalabalıklastırıcimmmm buraları
nasıl yapcan onuuu cnmmm
o zaman bende kankalarımı çağırırımmmm burayııı şenlendiririz beraberrrr tmm mııııO zamanı bekle ve gör
Bakma sıtede sık gorunmesem de eskı kulagı kesıklerdenım
Bı elımı sallasam burayı da sallarım ama zamanı gelınce :92:
o zaman bende kankalarımı çağırırımmmm burayııı şenlendiririz beraberrrr tmm mıııı
tmmm sen bana haber verirsin o zamannn çok uzun sürmesinnn heeee eğlenelimmmHohoyyttttt tamam şekerrrr o zaman sabahlar olmasınnn deriz hepbırlıkde
tmmm sen bana haber verirsin o zamannn çok uzun sürmesinnn heeee eğlenelimmm
tmm anlaştık miyazimmm sen ne iş yapıonnn cnmmTmm bu haftayı bı atlatıyım onumuzdekı hafta insallah...
Zaten yarın ve carsamba muhtemelen hıc gıremem.Bı kosu yarın bı Ankaraya gıtmem gerek.
Çarsamba aksamı da yorgun olurum sonrakı gune de Allah kerim
tmm anlaştık miyazimmm sen ne iş yapıonnn cnmm
ayyy ne güselll önceden cafen varmışşş bnm de hep hayalimmm küçük sıcacık bi cafemin olmasıııı olsunnn yaaa eşinee yardımmm ediosunn işteeee birlikten kuvvet doğar cnmmm :13::13: bende evlennce eşimle çalışablrm isterim yaniiiAslında resmı olarak hıc bır iş yapmıyorum.
Bır cafem vardı bır sure once kapadım.
Lakın kızımı fazla ıhmal ettırmeye baslamısdı bana orası.
Şimdi de bir zat-ı muhteremın(Kocam olur kendısı) işle ilgili yazısmalarını,randevularını vs işlerini takip ediyorum.
Sigortasız işçiyim anlıycan
ayyy ne güselll önceden cafen varmışşş bnm de hep hayalimmm küçük sıcacık bi cafemin olmasıııı olsunnn yaaa eşinee yardımmm ediosunn işteeee birlikten kuvvet doğar cnmmm :13::13: bende evlennce eşimle çalışablrm isterim yaniii