Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

aynen öyle... :KK34:
zaten sarisinlarin ki donuk bir güzellik... :KK53:
bide esmerler daha sicak kanli oluyorlar... :KK16:
ay yaz yaz bitmez bu... :KK9:
sarışınlar da güzel ama cnm hakkını yemeyelim deee :KK70:
ama esmereee karşı bnm daha bi ayrıııı sevdam varrrrrr :KK54:

eeee sevdiceğim aşkım da esmerrrrrrrr biz iki esmer gezioz öleeeeee :KK9::KK9:

sarışınlar da güzel ama cnm hakkını yemeyelim deee :KK70:
ama esmereee karşı bnm daha bi ayrıııı sevdam varrrrrr :KK54:

eeee sevdiceğim aşkım da esmerrrrrrrr biz iki esmer gezioz öleeeeee :KK9::KK9:

yooo cirkin demedim ama donuk bir güzellik onlariki tabi bu benim düsüncem... :KK34:
benimde sevdicegim esmer cocuklarimiz kara mara bir sey olucak... :KK49:

yooo cirkin demedim ama donuk bir güzellik onlariki tabi bu benim düsüncem... :KK34:
benimde sevdicegim esmer cocuklarimiz kara mara bir sey olucak... :KK49:
bazıları biblo gibi oluyorrrr :KK52::KK52:
ama esmeri tek geçerimmmm :KK61::KK61::KK61:
yabancılar türk diyince genel deee esmer diyolarmışşşşş yurt dışında arkadaslarım var türklerrrr esmer olurrrr çok güzelll olur diolarmışşşşş :KK52::KK52::KK52:

doru söze ne hacettt kuzummmm :KK19:

aaa bende mi aşkıma beyaz damatlık alsam yaaaaaaaa :KK61::KK61::KK61:

çok heyecanlısın fotolar da ama yüzünde bi tedirginlik sezdimmm sankiii :KK19:

o duvagımın yukarda oldugu yerde nikahtan sonra cektik fotoları o zaman cok moralim bozuktu sacımdan makyajımdan dolayı bide kuaför arkadasımdı sagolsun duvagımı yırttı ondan yani kuaförde aglamak üzereyken bile fotolarım var :KK52:

o duvagımın yukarda oldugu yerde nikahtan sonra cektik fotoları o zaman cok moralim bozuktu sacımdan makyajımdan dolayı bide kuaför arkadasımdı sagolsun duvagımı yırttı ondan yani kuaförde aglamak üzereyken bile fotolarım var :KK52:
ayyy ciddiimisin kızzz hep illa aksilik olur zatennnn düğünler deee :18::18:
2 sene önce arkadasımın düğünü vardı nese hep beraber gittik kuaföreeee tam kuaförden çıkcaz ayakkılarını
giydirioz arkadasınnn sen kız eğilmesi ileeee çart etmez mi gelinlik :18::18:

sonra terzi çağırdık üstünde dikmeye çalıştı amaaaaa olan oldu yırtık gelinlikle çıktı kız düğüne çok morali bozulmuştuu yaaaaa çok üzülmüştükkk :KK50::KK50:

bazıları biblo gibi oluyorrrr :KK52::KK52:
ama esmeri tek geçerimmmm :KK61::KK61::KK61:
yabancılar türk diyince genel deee esmer diyolarmışşşşş yurt dışında arkadaslarım var türklerrrr esmer olurrrr çok güzelll olur diolarmışşşşş :KK52::KK52::KK52:

bende yurt disinda yasiyorum canim...
aynen öyle diyorlar ve onlar sarisin olduklari icin esmerler cok farkli geliyor onlara... :81:
genellikle gözlerimizi cok begeniyorlar.... :82:

ben o duvagı 1 gun sonra tekrar kullanacaktım :KK14: öyle kullandım ne yapayım ne sacım istedigim gibi oldu nede makyajım ben daha sade istedim gelinsin diyip durdular bende o sacım yandan topuz olan fotolarda kendm yaptım makyajımı ohhh tam istedigim gibi

ben o duvagı 1 gun sonra tekrar kullanacaktım :KK14: öyle kullandım ne yapayım ne sacım istedigim gibi oldu nede makyajım ben daha sade istedim gelinsin diyip durdular bende o sacım yandan topuz olan fotolarda kendm yaptım makyajımı ohhh tam istedigim gibi

gerçekten miii çok hoş olmuş bnm gelin makyajımı da sana yaptırırım o zaman :KK8::KK8:
kız gene duak bi derece o da kötü deeee gelinliğin yırtılması apayrı bi kötü durummm :44:kız yıkılmıştı vallla çok üzülmüştümmm :KK50::KK50:

bende yurt disinda yasiyorum canim...
aynen öyle diyorlar ve onlar sarisin olduklari icin esmerler cok farkli geliyor onlara... :81:
genellikle gözlerimizi cok begeniyorlar.... :82:
evet evet onlar hep sarışın yeşil göz fln yaaa esmer görünce dipleri düşüomuşşşş :KK51::KK51:
yawruuu demeyii öğrenmişşş arkadasın okulundan biriii kızın peşinden türkişşş yawru dieee bağırıomuşşş :KK60::KK60::KK60:

evet evet onlar hep sarışın yeşil göz fln yaaa esmer görünce dipleri düşüomuşşşş :KK51::KK51:
yawruuu demeyii öğrenmişşş arkadasın okulundan biriii kızın peşinden türkişşş yawru dieee bağırıomuşşş :KK60::KK60::KK60:

ayiptir söylemesi daha önceki is yerimde bi tanesi keske daha önce karsima ciksaydin demisti, bir baskasi da askina karsilik vermedim diye isden ayrilmisti....
is yerinede en pasakli halimle gidiyordum, cünkü matbaada calisiyordum... :KK9:
ama gercekten yabancilar cok etkileniyorlar esmerlerden... :KK12:

ayiptir söylemesi daha önceki is yerimde bi tanesi keske daha önce karsima ciksaydin demisti, bir baskasi da askina karsilik vermedim diye isden ayrilmisti....
is yerinede en pasakli halimle gidiyordum, cünkü matbaada calisiyordum... :KK9:
ama gercekten yabancilar cok etkileniyorlar esmerlerden... :KK12:
itirafff gecesi gbin olduuuu içimdeki ses :KK60::KK60:
esmerrrrr her daim süperrrr beeee sefiorum esmerleri de esmer olmayı daaa :KK52::KK52:

X