Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

h.g cnmmm yok be geç kalmadın tam zamanııı
bnm de yaza nişanım olcak yaş 22

hos bulduk güzelim...
bizim 5 ay oldu...
ilk 6-8 ayda karar verilmeli zaten aslinda...
uzatmaya ne gereng var... :90:
daha bunun ev kurmasi nisani dügünü, 1. cocugu. 2. cocugu. 3.cocugu var dimi ama

oy oyyyy oyy aynı biz. ben de evdeyim yeni mezun oldum zaten atanamadım, nedense atanmak için bi çabam da yok

hayırlısı böyledir belki canım vallahi ben anca evime bakıyorum başkasının işine bakamam herhal calışmayı düşünmüyorum bebek istiyorum zaten bebegımde olursa hiç çalışmam

evliik güzel şey yeni olduğumdan mı bilmem ama

bende istiyorum aslinda ama iste sartlar uygun hale gelmesini beklemek zorundayim.. :97:

içimde ki sen tam zamanı bence evlenmek için ne gec nede erken elini çabuk tut birazda kısmet işi ebn evlenmem diyordum 21 yasında evlendim

bakma bende öyle diyordum bundan 6 ay önce...
evlenmicem anamin evini birakip gider miyim hic diyordum... :90:
taaaa ki sevdicegim karsima cikana kadar...

hayırlısı böyledir belki canım vallahi ben anca evime bakıyorum başkasının işine bakamam herhal calışmayı düşünmüyorum bebek istiyorum zaten bebegımde olursa hiç çalışmam

haklısın canm zaten kpss sınavını da rezil ettier hiç istek bırakmadılar içimde vala

monarosa siyah güller ak güllar
geyvenin gülleri beyaz yatak
ah senin yüzünden kana batacak monarosa siyeh güller ak güller

bilir misin bu şiiri sezai karakoçun

monarosa siyah güller ak güllar
geyvenin gülleri beyaz yatak
ah senin yüzünden kana batacak monarosa siyeh güller ak güller

bilir misin bu şiiri sezai karakoçun
bilirim canm o şiirden esinlendim baya bi kısmını ezbere bilirim. bide sezai karakoçun yine ey sevgili uzatma dünya sürgünümü benim diye bir şiri var çok beğeniyorum...

ohhh kızlarrr ben gittikten soraaaa biraz daha kaynatmışsınız
şimdiii sabah oldu ben geldimmm ama siz yoksunuz yaaaaaaaaaaaa :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…